![]() |
|
Cytuj:
Ja gdzie¶ czytałem, słyszałem ze po Polaku będzie Niemiec, a po Niemcu będzie Włoch , młody papież, najprawdopodobniej czarno skóry.. i wtedy będzie Boom.? ale kto to wie? tylko 1 osoba ;) |
Imargam mocna gęba
stoje na stateczku 30 lvl mowi dawaj 200 gp ima here odpowiadam na to spieprzaj dziadu za 2 sec: 21:11 Imargam [269]: Co juz szmato nie szczekasz? 21:11 Athin Shin [127]: bo psem nie jestem 21:11 Athin Shin [127]: chyba ze ty chcesz byc moim 21:11 Imargam [269]: :) 21:12 Imargam [269]: Cioto pierdolona 21:13 Athin Shin [127]: pierdolniesz mi od reki czy mam czekac? |
zabieracz bohuw aka pa jak parasol aka xareta dednoł
|
dobra ja z fragami ide na tibia.com 3majcie sie forum fajterzy !!
|
o koorde ;/
|
Cytuj:
korde, Hepryt i Trealtyn te same lvle, ta sama godzina i ci sami ludzie go ubili.. ;/ |
Cytuj:
|
Ile było ?
Yeetro nie płacze bo on tam lubi nie wychodzić z domu i odrobi to w 2 dni on wam pokaże jeszcze !!!! |
20:20 sadze ale szukam tych co nie znalazlem
-Opi Fex -Kumsztyk -Jixxufi -Al Inferno -Apff -Mirh -Vendeus 2x -Yeetro -Ascath -Hepryt -Trealyn -Sonderi -Pita Garosi -Krolik Slim Shady -Catz -Thersox -Hekun -Edray Nabu -Digeff -Darkenquest -Smash'Qu -Demon Nocy -Betii spagetti -Xareta -Lady Toffina -Sasho Pansa -Yakapushi Mastah -Fallathanu -Aqo -Drizer Mastah -Cichy Xersemo -Ai Shinayo -Betroda -Shermonator -Kryhu'Drut -Avalar Endox -Chinata -Dreamaxor -Tritii |
Dziekówka ziomu¶
|
Cytuj:
A tak w ogole, to takie rozmowy to najlepiej prowadzic przy piwie w jakims przytulnym miejscu; wtedy mozna stworzyc ciekawy klimat... |
a co ty na to ze Bog jest nieskonczenie milosierny ? ;s i ja tu walsnie nie rozumie tego ze w piekle znajduja sie jakies potepione dusze....
|
fragi dodane an forum teraz zacznie sie najlepsze co ja nie lubie
zrobienie top fragera!!!;p |
Cytuj:
A wedlug mnie Bóg jest neutralny, niezajmuje sie ziemskimi sprawami, ma gdzies czy jestesmy wierzacy czy nie. Dal nam Jezusa ktory pokazal 2 drogi zla i dobra i to my mamy wybór... A katolicki obraz piekla to zastraszenie tepych istotek by slepo wierzyly w slowa ksiezy... Mysle ze nawet Szatan jako buntownik niechcialby sie zajmować takim zdegenerowanym gownem panoszacym sie po Ziemii. Polecam 2 ksiażki jakie mi sie spodobały dotychczas : Biblia Szatana LaVeya i Przepowiednia Cheopsa (Wójcikiewicza). Chcesz poznać prawde?- Porozmawiaj z Bogiem,Diabłem lub innymi istotami! Zacznij medytować, uprawiać magie, okultyzm, SZUKAJ PRAWDY jak to mówi P.¦. |
Objawienie Matki Bożej w Fatimie niby bylo ale nie jest to udokumentowane 100% dowadami. Nikt żywy nie widzial Boga , więc szanse na to, że nasza wiara odpowiada sytuacji rzeczywistej, jest niewielka.
|
Dlatego starajmy sie szukać alternatyw ;p Jesli w 2012 ma być koniec swiata, to wlasnie wtedy poznamy prawdziwego Boga; może jego milosiernosc polega na tym że zmyje cały ten brud z Ziemi.... Z tego co słyszałem w tym roku ma zdażyć sie jaki¶ spory kataklizm co wstrz±¶nie ¶wiatem cos jak WTC, tsunami kilka lat temu, co ma potwierdzić wizje zaglady 2012...
|
Cytuj:
Ale Bóg jest dobry... |
zawsze znajdzie sie jakis jeden madry -.-.... ziemia to tylko droga do innego lepszego zycia i przynajmniej aj w to wierze... i to co tu sie dzieje nijak ma sie do milosierdzia bozego ;s
|
tibia? furora? piszcie cos normalnego, a nie o pierdolach ;p
Zostawcie ta wiare w spokoju, kto wierzy niech sobie wierzy, kto nie, ten nie. Hipokryzja polakow jest wszem i wobec wszystkim znana :) the end. |
Taa.... Tylko Pan jeden wielki Imargam może nas zbawić ode złego... Tak nam dopomóż Gm...
Voyp~ ty to chyba wolalby¶ naprawde byc wcieleniem tego tibijskiego pikselka niż meczyć sie jako czlowiek... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |
|