Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

MoRhUsS 02-01-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Buakaw (Post 2406178)
heh ja cos powiem bo troche tym sie interesowalem.
Co do papieza murzyna ludzie wzieli to z przepowiedni Nostradamusa.
Ktora brzmiala ze gdy czarny czlowiek bedzie zadzil swiatem nadejdzie koniec swiata. Jak wiadomo w czasach Nostradamusa papiez mial najwieksze znaczenie a teraz jest inaczej.
Wedlug innej ruwnie ciekawej przepowideni Sw.Malachiasza nadejdzie koniec gdy papierz bedzie nosil imie Piotra rzymianina.A przed nim mialo byc 3 innych papiezy notka o nich:
1 z nich mial zyc krotko pasuje do Jana Pawla I ktory obejmowal stanowisko papieza 31 dni
2 z nich mial byc trud slonca czyli pasuje do Jan Pawel II
3 z nic to "chwala galezi oliwnej"Pasuje do Benedykta ktory ma w herbie galaz oliwna .

Co do kalendarza majow sa ruzne opinie.
Dalej nie mamy ery lamparda tylko ere Ryb a w 2012 ma byc podobno Era Wodnika
Dalej jak ktos jest Ciekaw moze poczytac ruzne Chanellingi dotyczace tego roku. :D:D wedlug mnie to glupota ale nie wiem bo nigdy nie probowalem
Albo wpiszcie se w googlarce o Kasjopeanach itp
Dobra to na tyle bo nie chce mi sie rozpisywac

Dawno mnie nie było, ponad 2 lata bo dałem se spokój z t± gr±, a ostatnio od 2 tygodniu staram się tu zagl±dac, i co widzę ? interesuj±ce tematy.
Ja gdzie¶ czytałem, słyszałem ze po Polaku będzie Niemiec, a po Niemcu będzie Włoch , młody papież, najprawdopodobniej czarno skóry.. i wtedy będzie Boom.?
ale kto to wie? tylko 1 osoba ;)

Bartonisko 02-01-2009 21:30

Imargam mocna gęba

stoje na stateczku 30 lvl mowi dawaj 200 gp ima here
odpowiadam na to spieprzaj dziadu
za 2 sec:

21:11 Imargam [269]: Co juz szmato nie szczekasz?
21:11 Athin Shin [127]: bo psem nie jestem
21:11 Athin Shin [127]: chyba ze ty chcesz byc moim
21:11 Imargam [269]: :)
21:12 Imargam [269]: Cioto pierdolona
21:13 Athin Shin [127]: pierdolniesz mi od reki czy mam czekac?

Tibjaninczyk 02-01-2009 21:44

zabieracz bohuw aka pa jak parasol aka xareta dednoł

Vol'can 02-01-2009 22:02

dobra ja z fragami ide na tibia.com 3majcie sie forum fajterzy !!

ripus 02-01-2009 22:13

o koorde ;/

ripus 02-01-2009 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibjaninczyk (Post 2406209)
Tritii

Jan 02 2009, 20:52:01 CET Killed at Level 203 by Trisha Caroline
and by Venz

Yakapushi Mastah

Jan 02 2009, 20:51:54 CET Killed at Level 164 by Cordek
and by Ealius

Hepryt

Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo
and by Aqo

Trealyn

Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo
and by Aqo

Vendeus Apff Yeetro
leżakowanie

korde, Hepryt i Trealtyn te same lvle, ta sama godzina i ci sami ludzie go ubili.. ;/

Masmix 02-01-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripus (Post 2406334)
korde, Hepryt i Trealtyn te same lvle, ta sama godzina i ci sami ludzie go ubili.. ;/

komus wklejanie nie wyszlo : p

Gazibenzyna 02-01-2009 22:49

Ile było ?
Yeetro nie płacze bo on tam lubi nie wychodzić z domu i odrobi to w 2 dni on wam pokaże jeszcze !!!!

Vol'can 02-01-2009 23:04

20:20 sadze ale szukam tych co nie znalazlem
-Opi Fex
-Kumsztyk
-Jixxufi
-Al Inferno
-Apff
-Mirh
-Vendeus 2x
-Yeetro
-Ascath
-Hepryt
-Trealyn
-Sonderi
-Pita Garosi
-Krolik Slim Shady
-Catz
-Thersox
-Hekun
-Edray Nabu
-Digeff

-Darkenquest
-Smash'Qu
-Demon Nocy
-Betii spagetti
-Xareta
-Lady Toffina
-Sasho Pansa
-Yakapushi Mastah
-Fallathanu
-Aqo
-Drizer Mastah
-Cichy Xersemo
-Ai Shinayo
-Betroda
-Shermonator
-Kryhu'Drut
-Avalar Endox
-Chinata
-Dreamaxor
-Tritii

Gazibenzyna 02-01-2009 23:05

Dziekówka ziomu¶

Borin 02-01-2009 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoRhUsS (Post 2406237)
Ja gdzie¶ czytałem, słyszałem ze po Polaku będzie Niemiec, a po Niemcu będzie Włoch , młody papież, najprawdopodobniej czarno skóry.. i wtedy będzie Boom.?
ale kto to wie? tylko 1 osoba ;)

Ja wam proponuje ŻYJCIE NA MAXA , jak macie umrzec za 4 lata to wykorzystajcie ten czas! Pijcie, palcie i ruchajcie ... jebać koscielne zakazy. I tak za te klamstwa przed Bogiem do Nieba nie pujdziecie (o ile istnieje). Jak macie isc do piekła to zjednajcie sie z panem podziemi ! Zostancie Satanistami uah... Moze pieklo to raj dla grzesznikow takich jak my, ociekajace pijanstwem i seksem z laskami w obcisltm latexie? A Niebo jest przeznaczone dla koscielnych dziewiczkow;p gdzie przez wiecznosc bedzie sie siedziec w lawce przed oltarzem z zalozonym na lbie moherkiem trzymajac w reku rozaniec ;o

A tak w ogole, to takie rozmowy to najlepiej prowadzic przy piwie w jakims przytulnym miejscu; wtedy mozna stworzyc ciekawy klimat...

Tucz 02-01-2009 23:36

a co ty na to ze Bog jest nieskonczenie milosierny ? ;s i ja tu walsnie nie rozumie tego ze w piekle znajduja sie jakies potepione dusze....

Vol'can 02-01-2009 23:53

fragi dodane an forum teraz zacznie sie najlepsze co ja nie lubie
zrobienie top fragera!!!;p

Borin 03-01-2009 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 2406453)
a co ty na to ze Bog jest nieskonczenie milosierny ? ;s i ja tu walsnie nie rozumie tego ze w piekle znajduja sie jakies potepione dusze....

Boga poznamy jak padniemy ; raczej istnieje, ale nie jest sam, podlega mu masa innych istot. Gdzie¶ widziałem teorie że to Szatan jest Ziemskim opiekunem ;
A wedlug mnie Bóg jest neutralny, niezajmuje sie ziemskimi sprawami, ma gdzies czy jestesmy wierzacy czy nie. Dal nam Jezusa ktory pokazal 2 drogi zla i dobra i to my mamy wybór... A katolicki obraz piekla to zastraszenie tepych istotek by slepo wierzyly w slowa ksiezy... Mysle ze nawet Szatan jako buntownik niechcialby sie zajmować takim zdegenerowanym gownem panoszacym sie po Ziemii. Polecam 2 ksiażki jakie mi sie spodobały dotychczas :
Biblia Szatana LaVeya
i Przepowiednia Cheopsa (Wójcikiewicza).

Chcesz poznać prawde?- Porozmawiaj z Bogiem,Diabłem lub innymi istotami! Zacznij medytować, uprawiać magie, okultyzm, SZUKAJ PRAWDY jak to mówi P.¦.

dopalacz.Vis 03-01-2009 00:35

Objawienie Matki Bożej w Fatimie niby bylo ale nie jest to udokumentowane 100% dowadami. Nikt żywy nie widzial Boga , więc szanse na to, że nasza wiara odpowiada sytuacji rzeczywistej, jest niewielka.

Borin 03-01-2009 01:09

Dlatego starajmy sie szukać alternatyw ;p Jesli w 2012 ma być koniec swiata, to wlasnie wtedy poznamy prawdziwego Boga; może jego milosiernosc polega na tym że zmyje cały ten brud z Ziemi.... Z tego co słyszałem w tym roku ma zdażyć sie jaki¶ spory kataklizm co wstrz±¶nie ¶wiatem cos jak WTC, tsunami kilka lat temu, co ma potwierdzić wizje zaglady 2012...

reasonTHC 03-01-2009 02:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tucz (Post 2406453)

Powiedz to Afrykanskim dzieciom, ktorym virus ebola zamienia ciało w płyn w przeciagu 2 tyg, a one konaj± w męczarniach.

Ale Bóg jest dobry...

Tucz 03-01-2009 02:16

zawsze znajdzie sie jakis jeden madry -.-.... ziemia to tylko droga do innego lepszego zycia i przynajmniej aj w to wierze... i to co tu sie dzieje nijak ma sie do milosierdzia bozego ;s

Voyphox 03-01-2009 02:33

tibia? furora? piszcie cos normalnego, a nie o pierdolach ;p

Zostawcie ta wiare w spokoju, kto wierzy niech sobie wierzy, kto nie, ten nie. Hipokryzja polakow jest wszem i wobec wszystkim znana :)

the end.

Borin 03-01-2009 02:43

Taa.... Tylko Pan jeden wielki Imargam może nas zbawić ode złego... Tak nam dopomóż Gm...

Voyp~ ty to chyba wolalby¶ naprawde byc wcieleniem tego tibijskiego pikselka niż meczyć sie jako czlowiek...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50.