![]() |
|
Michał Jurecki <3
|
Inter do przodu :) Ronaldinho fail ;]
|
Cytuj:
|
Ronnie nie strzelil karnego, gdy bylo jeszcze kilka min na dogonienie a Sneijder dostal kartke za... no wlasnie za co? Za takie gesty sie czerwieni nie pokazuje (klaskal)
|
Polska KUHWAAAAAAA
|
PÓŁFINAŁ!!!
Ciekawą postacią w dzisiejszym meczu był Karol Bielecki. Na początku rzucił sporo świetnych bramek, ale to co robił później... tyle strat jest niedopuszczalne. Mimo wszystko, wielkie emocje zakończone happy endem. Brawo dla naszych szczypiornistów. |
A w co grali? :>
|
w tibie ehehehehe :|
nie udawaj idioty |
Wczorajsze mecz z Czechami... takich emocji nie pamiętam od derbów z Falubazem w sierpniu czy we wrześniu! Naprawdę dobry występ w wykonaniu naszych, mimo że czasami mieli trochę pecha, a czasami więcej szczęścia, to ta jedną bramką wygrali.
Teraz tylko czwartkowy "sparing" z Francją i czekamy na wielkie emocje w sobotę. |
A ja bym chciał, żeby z Francja wysoko wygrali, bo mam nadzieje, że z nami awansuje Hiszpania
|
Nie muszą wysoko wygrać z Francją, żeby z nami wyszła Hiszpania. Wystarczy, że my wygramy z Francją jednym punktem, a Hiszpania pokona Słowenię, również jednym punktem. W takim wypadku my będziemy mieli 9 punktów, Francja 7, Hiszpania 7. Ten dwie drużyny z sobą zremisowały, więc o tym kto przejdzie do półfinału decyduje różnica strzelonych i straconych bramek. Francuzi mają w tej chwili +12 bramek, a Hiszpanie +11. Dlatego też my musimy poprostu wygrać z Francją, a Hiszpania poprostu wygrać ze Słowenią.
@2down: No problem. |
I ManU gromi ManC 3:1, Rooney dobija niebieskich golem w ostatniej minucie spotkania >
|
Cytuj:
|
Nowy bolid ferrari
http://formula1.ferrari.com/ |
Czy Henry jest dzisiaj na boisku, bo go zbytnio nie zauważyłem = /...
|
Adiós España...
Niestety nasza pierwsza porażka na tych mistrzostwach i to niestety w paskudnym stylu. Jeśli jeszcze obrona w pierwszej połowie była całkiem dobra, to w ataku poprostu dno. A do tego te straty... W drugiej połowie w ataku nieco lepiej, ale za to w obronie gorzej. W półfinale mecz z Chorwacją. Jeśli nie poprawimy swojej gry może być ciężko. Ale wierzę, że może się udać. Drugi półfinał to Francja-Islandia. Francja zapewne wygra, więc liczę, że w finale zrewanżujemy się Francuzom wielkim zwycięstwem. Polen til at kæmpe! |
http://www.pomorska.pl/apps/pbcsi.dl...H=610&border=0
A w Bydgoszczy konflikt ciągle trwa. Mam nadzieje, że zarząd w końcu przejrzy na oczy i będzie traktował KK Chemika jak kibiców, a nie jak grupe przeszkadzającą. To wszystko jest po prostu śmieszne. Kibice siatkówki z całej Polski się z nami zgadzają, co widać np na ww zdjęciu. Pozdrawiam kibiców z Olsztyna! |
I po frytkach tak jak ciągle powtarzam stać nas tylko na brąz :>
|
Nie, zebym na sile szukal usprawiedliwienia, ale momentami nie wiedzialem czy gramy z Chorwacja czy z Norwegia... :confused:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |
|