![]() |
|
Nie no przez tych starych dziadów straciłem 20 zł. ****** czopy norweskie.
|
Mimo, że nienawidzę Gutiego to muszę przyznać że jego asysta przy golu Benzemy cudna. Kompletnie zmylił bramkarza.
|
Ale zacieszałem przy drugiej bramce :>
|
Norwegia - Polska ; 34:31
To sędziowanie to był jeden wielki fail. O ile się nie mylę to ta sama para sędziowska sędziowała nasz mecz ze Słowenią. Też był fail. |
Londyn czy Manchester? :>
1-3 |
Wayne jest w niesamowitej formie, ale Kanonierzy grają u siebie, więc może być ciężko. Mimo to widowisko powinno być niesamowite.
K.Jay |
co za jebane pizdy sedziowaly Polska - Islandia.
za wjechanie w nogi na kontrze powinna byc czerwona i karny, Wenta ich chyba pozabija : ) |
Arsenal: Almunia, Sagna, Gallas, Vermaelen, Clichy, Song, Denilson, Fabregas, Rosicky, Nasri, Arshavin
United: an der Sar - Evra, Brown, Rafael Da Silva, Evans - Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher - Rooney Who the fuck is Man United? :D |
Cytuj:
|
http://cdn.images.autosport.com/edit...1264952449.jpg
http://web6.twitpic.com/img/61651155...841-scaled.jpg Bolid Kubicy na sezon 2010, rusek potwierdzony |
No i Polska niestety nie zdobywa brązu, chociaż cały turniej zagrali świetnie, i na wygraną w tym meczu zasłużyli. Pozostaje mi mieć nadzieję, że Manchester pokona dziś Arsenal, co pomoże mi osłodzić gorycz po porażce Polski.
|
Cytuj:
jedrolek, zmień ten 'cherp' w avatarze... |
Kontr to my wyprowadzać za ch*ja nie umiemy. Sławek Szmal wielki jest.
|
\o/ \o/ Rozstrzelać w pizdu!!! \o/ \o/
K.Jay |
Evra chyba na kacu gra :>
Nani kozaczy :> i 2:0 na ManU do przerwy :> no i 1:3 :> przybyłem z przyszłości :> |
Mam pytanie- czy Arsenal wygrał z kimś, kto poważnie walczył o mistrzostwo?
|
Cytuj:
Wolę, żeby Arsenal przegrywał z Chelsea, Manchesterem, ale na końcu zdobył mistrza, niż z nimi wygrywał i został z pustymi rękoma. Ale jeśli miałbym już wybierać między 6 punktami w meczach z Tottenhamem a pucharami, wybieram 6 punktów :P |
To co zrobił Nani - palce lizać. Chyba jego najlepsza akcja odkąd gra w ManU. Gol, a raczej rajd Parka - majstersztyk.
K.Jay |
Ach te gadki joha. Rozbrajajace ! Mozna sie dobrze usmiac :D
Przyjmij ta porazke normalnie, a nie glupio tlumacz, bo to juz nudne. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:36. |
|