![]() |
|
Jak smiesz nazywac Kire-Sama najzwyklejszym czlowiekiem!? (a moze to i prawda? o.O).
Nie wazne... Bede czcil Kire! A za wasze nie posluszenstwo, radze zamowic sobie wizyte do kardiologa, o ile to cos pomoze. I nie liczcie na to, ze dolacze do waszej sekty. Wiecie gdzie ja mam te wasze tentacle? No wlasnie! W d****! @Corgar A po co!? Zeby niebianski kataklizm w postaci spamu splynol na mnie, od ciebie i Rayzy? Zaraz wejde, tylko wyjde z psem i pobawie sie notesem. @Rayza Ja szukalem po Empikach i nie moge znalezc. Zamowiles ten tom przez JPF? |
@Pacz
Raito nie ma cycków. Przegrałeś. @Rayzuś Ty wszystkim zarzucasz że hetero nie są... Mnie też to powiesz? @Daniel Initial D albo Hajime no ippo oglądaj. Świetne sportowe serie. Jeśli zdążysz, oczywiście. ...a dusza będzie cierpieć po wsze czasy... Wielki Mesjasz Haruhi Corgar Frizz |
@Frizz
zawiązalismy pakt wzajemnej pomocy to będe cicho.. @pacz nie w komikslandi kupiłem. włąsnie w dupie tentacle masz a twa pokuta juz sie zaczeła.. |
@Corgar
Ale jest i Misa, ktora cyce ma! ;) @Rayza Buahahahaha! <evul smiech Raito> To jak? Dzisiaj czy jutro? Zawal, czy samobojstwo po przez tentacle? |
Cytuj:
|
Ale Lelouch vi Britannia jest lepszy :S Może zmusić Boginię do nie bycia Boginią ;>
Kiedy obejrzałem melancholy of Haruhi Suzumia, to leżałem na podłodze przez 3 tygodnie ;S |
Przeczytałem kilka ostatnich postów i wogóle nie rozumiem o czym rozmawiacie :o
To jakiś sekretny dialog?:D |
za malo anime ogladasz, ale jak obejzysz lucky stara oraz HA-RU-HI to zrozumiesz moze, 1-10000000 tego xD a to iat k duzo!
|
Cytuj:
@zokar C.C jest moja ;pppp |
Cytuj:
(Aha i pisze się C.C.) Dajcie jakąś mangę do poczytania bo rodzice narzekają że za mało czytam ;S |
To jest język otaku, dialekt m&a#t.pl, odłam /b/. Jeśli nie siedzisz w tym temacie od wielu lat, to niestety nie masz szans nas zrozumieć.
Berserka czytaj. Świetna manga. Nipah~! Corgar Frizz |
kufa juz zapomnialem jak to bylo miec 12 lat xD mozesz tez poczytac hellsing, tez fajna manga, ewentualnie naruciaki czy inne tasiemce jak jeszcze nie czytales.
|
Ja też chce być heretykiem!11!!!!11! Tylko nie wiem po czyjej stronie.
@Muszkiet Ten temat ma dziwne moce i właściwości- jak zaczniesz się tu udzielać to się sam przekonasz. Patrząc choćby na mnie to ja sam nie wiem, kiedy wbiłem to ponad 200 postów, a nie porównuję się do Rayzy i Grocixa którzy mają po 1500 + :] |
@Daniel
Bój sie! Drżyj, przed o wielkim Panem Alucardem! Ja wierny jego sługa łączę siły z Boginią i dorzucam również swoją karę od mego Pana! Będziesz cierpiał po wsze czasy! @topic. Najica Blitz Tactics pierwsze 3 epy mogą być, ciekawe co będzie dalej. |
co ja wam zrobiłem :(? juz trzy różne psychodeliczne kulty chcą mnie...? zabić?
i chuj :D dawać jakiś dobry unikalny tytuł ta suzuki haruha to była oryginalna i ciekawa anime, a wykonanie było świetne! kiedy ktos cykał aparatem foty byla pokazana perspektywa aparatu itp... takie rzeczy to mnie cieszą :D |
Cytuj:
@zokar i'm not kidding kid.. każdy wie ze elita ma swoje niepowtarzalne laski ;p~ racja Łukaszu? |
Prawda Sebastianie.
Drogi Danielu, my nie chcemy cię zabić. Pragniemy jedynie abyś doświadczył nieludzkie męki. Jak chcesz unikalny tytuł to proponuję K-ON! Innego, tak przepełnionego moe anime nie znajdziesz. Wielki Mesjasz Haruhi Corgar Frizz |
Cytuj:
|
przeoczylem dwa posty : P
rayzuś - ogladalem hajime no ippo (perełka jakich mało :D), a ze poleciles oba tytuly to zabieram sie za initial d Co to jest moe w ogóle? bo nie wiem czy sprawdzać to K-ON moze to jakieś tentacle? @Corgar tak w ogóle to ukryłem dla ciebie prezent w tym poście :) gówno! tentaclu rayzy : D |
Nie, teraz to naprawdę mnie obraziłeś. Jak... Jak mogłeś mnie pomylić z Rayzą? To przecież ja ci napisałem o Hajime i Initialu :)
Co to jest moe... Moe (jap. 萌え, Moe?) - wyrażenie określające postaci przyciągające fanów swoim wyglądem, zachowaniem bądź osobowością, a także poszczególne cechy tej postaci. Ale praktycznie nikt z nas nie używa określenia "moe" w ten sposób. Jak już widzisz w tym temacie MOE, to znaczy że postać jest skrajnie śliczna i brakło mi słów żeby to lepiej określić. Ale podam ci klasyczną moe postać... Czyli Mikuru Asahina z Haruhi Suzumiya no Yuutsu. To jest właśnie moe. Tak skrajnie ślicznych, niewinnych i przyciągających wzrok postaci jak Mikuru jest niewiele. A w K-ON! występują w ilościach hurtowych. A średni poziom moe, przypadający na 1 postać znacznie przekracza 9000 jednostek. I właśnie dlatego K-ON! nie da się zapomnieć. Jak już poruszyliśmy temat "moe", to także powinieneś dowiedzieć się co to jest "loli". Ja nie czuje się zbyt mocny w tym temacie, ale mamy specjalistów takich Que (Sensei) oraz Gro (Entuzjasta). Będą to ci wytłumaczą, a Que podrzuci ci odrobinę materiałów szkoleniowych dzięki których albo uznasz siebie za strasznego zboczeńca, albo uznasz nas za dewiantów seksualnych. W każdym razie będziesz miał rację, my nie jesteśmy normalni. Nipah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |
|