Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Pacz_knight 27-09-2009 19:41

Jak smiesz nazywac Kire-Sama najzwyklejszym czlowiekiem!? (a moze to i prawda? o.O).
Nie wazne... Bede czcil Kire! A za wasze nie posluszenstwo, radze zamowic sobie wizyte do kardiologa, o ile to cos pomoze.
I nie liczcie na to, ze dolacze do waszej sekty. Wiecie gdzie ja mam te wasze tentacle? No wlasnie! W d****!

@Corgar
A po co!? Zeby niebianski kataklizm w postaci spamu splynol na mnie, od ciebie i Rayzy?
Zaraz wejde, tylko wyjde z psem i pobawie sie notesem.

@Rayza
Ja szukalem po Empikach i nie moge znalezc. Zamowiles ten tom przez JPF?

Corgar Frizz 27-09-2009 19:43

@Pacz
Raito nie ma cycków. Przegrałeś.

@Rayzuś
Ty wszystkim zarzucasz że hetero nie są... Mnie też to powiesz?
@Daniel
Initial D albo Hajime no ippo oglądaj. Świetne sportowe serie. Jeśli zdążysz, oczywiście.

...a dusza będzie cierpieć po wsze czasy...

Wielki Mesjasz Haruhi
Corgar Frizz

Rayza 27-09-2009 19:52

@Frizz
zawiązalismy pakt wzajemnej pomocy to będe cicho..

@pacz
nie w komikslandi kupiłem.
włąsnie w dupie tentacle masz a twa pokuta juz sie zaczeła..

Pacz_knight 27-09-2009 19:59

@Corgar
Ale jest i Misa, ktora cyce ma! ;)

@Rayza
Buahahahaha! <evul smiech Raito>
To jak? Dzisiaj czy jutro? Zawal, czy samobojstwo po przez tentacle?

Nari 27-09-2009 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2655352)
@Corgar
Ale jest i Misa, ktora cyce ma! ;)

@Rayza
Buahahahaha! <evul smiech Raito>
To jak? Dzisiaj czy jutro? Zawal, czy samobojstwo po przez tentacle?

Życie bez wysławiania naszej Jedynej Bogini nigdy nie będzie życiem. Czyli reasumując jesteś już martwy, buhaha!

Zokar 27-09-2009 20:51

Ale Lelouch vi Britannia jest lepszy :S Może zmusić Boginię do nie bycia Boginią ;>
Kiedy obejrzałem melancholy of Haruhi Suzumia, to leżałem na podłodze przez 3 tygodnie ;S

Muszkiet 27-09-2009 21:05

Przeczytałem kilka ostatnich postów i wogóle nie rozumiem o czym rozmawiacie :o
To jakiś sekretny dialog?:D

kołbaś 27-09-2009 21:14

za malo anime ogladasz, ale jak obejzysz lucky stara oraz HA-RU-HI to zrozumiesz moze, 1-10000000 tego xD a to iat k duzo!

Rayza 27-09-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muszkiet (Post 2655401)
Przeczytałem kilka ostatnich postów i wogóle nie rozumiem o czym rozmawiacie :o
To jakiś sekretny dialog?:D

Dialekt mangowców fanów mangi i anime XD

@zokar
C.C jest moja ;pppp

Zokar 27-09-2009 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2655414)
@zokar
C.C jest moja ;pppp

Never! Lelouch vi Britannia Commands you to forget about C.C.
(Aha i pisze się C.C.)

Dajcie jakąś mangę do poczytania bo rodzice narzekają że za mało czytam ;S

Corgar Frizz 27-09-2009 21:53

To jest język otaku, dialekt m&a#t.pl, odłam /b/. Jeśli nie siedzisz w tym temacie od wielu lat, to niestety nie masz szans nas zrozumieć.

Berserka czytaj. Świetna manga.

Nipah~!
Corgar Frizz

kołbaś 27-09-2009 21:55

kufa juz zapomnialem jak to bylo miec 12 lat xD mozesz tez poczytac hellsing, tez fajna manga, ewentualnie naruciaki czy inne tasiemce jak jeszcze nie czytales.

Juzefek 27-09-2009 22:30

Ja też chce być heretykiem!11!!!!11! Tylko nie wiem po czyjej stronie.

@Muszkiet
Ten temat ma dziwne moce i właściwości- jak zaczniesz się tu udzielać to się sam przekonasz. Patrząc choćby na mnie to ja sam nie wiem, kiedy wbiłem to ponad 200 postów, a nie porównuję się do Rayzy i Grocixa którzy mają po 1500 + :]

Koszyk 27-09-2009 23:23

@Daniel

Bój sie! Drżyj, przed o wielkim Panem Alucardem! Ja wierny jego sługa łączę siły z Boginią i dorzucam również swoją karę od mego Pana! Będziesz cierpiał po wsze czasy!

@topic.

Najica Blitz Tactics pierwsze 3 epy mogą być, ciekawe co będzie dalej.

-=DanieL=- 27-09-2009 23:31

co ja wam zrobiłem :(? juz trzy różne psychodeliczne kulty chcą mnie...? zabić?

i chuj :D dawać jakiś dobry unikalny tytuł ta suzuki haruha to była oryginalna i ciekawa anime, a wykonanie było świetne! kiedy ktos cykał aparatem foty byla pokazana perspektywa aparatu itp... takie rzeczy to mnie cieszą :D

Rayza 28-09-2009 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 2655497)
co ja wam zrobiłem :(? juz trzy różne psychodeliczne kulty chcą mnie...? zabić?

urodziłeś się.

@zokar
i'm not kidding kid..
każdy wie ze elita ma swoje niepowtarzalne laski ;p~
racja Łukaszu?

Corgar Frizz 28-09-2009 00:33

Prawda Sebastianie.

Drogi Danielu, my nie chcemy cię zabić. Pragniemy jedynie abyś doświadczył nieludzkie męki.

Jak chcesz unikalny tytuł to proponuję K-ON! Innego, tak przepełnionego moe anime nie znajdziesz.

Wielki Mesjasz Haruhi
Corgar Frizz

Grocix 28-09-2009 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2655516)
każdy wie ze elita ma swoje niepowtarzalne laski ;p~

Pantsu? <pantsupantsupantsu>

-=DanieL=- 28-09-2009 02:03

przeoczylem dwa posty : P

rayzuś - ogladalem hajime no ippo (perełka jakich mało :D), a ze poleciles oba tytuly to zabieram sie za initial d

Co to jest moe w ogóle? bo nie wiem czy sprawdzać to K-ON
moze to jakieś tentacle?

@Corgar
tak w ogóle to ukryłem dla ciebie prezent w tym poście :)

gówno! tentaclu rayzy : D

Corgar Frizz 28-09-2009 02:34

Nie, teraz to naprawdę mnie obraziłeś. Jak... Jak mogłeś mnie pomylić z Rayzą? To przecież ja ci napisałem o Hajime i Initialu :)

Co to jest moe...
Moe (jap. 萌え, Moe?) - wyrażenie określające postaci przyciągające fanów swoim wyglądem, zachowaniem bądź osobowością, a także poszczególne cechy tej postaci.

Ale praktycznie nikt z nas nie używa określenia "moe" w ten sposób. Jak już widzisz w tym temacie MOE, to znaczy że postać jest skrajnie śliczna i brakło mi słów żeby to lepiej określić. Ale podam ci klasyczną moe postać... Czyli Mikuru Asahina z Haruhi Suzumiya no Yuutsu. To jest właśnie moe. Tak skrajnie ślicznych, niewinnych i przyciągających wzrok postaci jak Mikuru jest niewiele. A w K-ON! występują w ilościach hurtowych. A średni poziom moe, przypadający na 1 postać znacznie przekracza 9000 jednostek. I właśnie dlatego K-ON! nie da się zapomnieć.

Jak już poruszyliśmy temat "moe", to także powinieneś dowiedzieć się co to jest "loli". Ja nie czuje się zbyt mocny w tym temacie, ale mamy specjalistów takich Que (Sensei) oraz Gro (Entuzjasta). Będą to ci wytłumaczą, a Que podrzuci ci odrobinę materiałów szkoleniowych dzięki których albo uznasz siebie za strasznego zboczeńca, albo uznasz nas za dewiantów seksualnych. W każdym razie będziesz miał rację, my nie jesteśmy normalni.

Nipah~!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.