![]() |
|
corgar sorry, rzeczywiście cie pomyliłem z tą bestią :(
jak mam to odpokutować? |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Ryaza
Sorka nie wiedziałem, pierwszy raz tutaj zaglądam ;S Co mam zrobić żeby naprawić ten błąd. (Napewno nie usunę Sygnaturki, ani avka ;<) @ Przeczytałem pierwszy chapter beserkera, Początek zmusił mnie do przestania przez 20 minut, potem znowu przerwa na 20 minut bo spadłem z krzesła, potem jako tako obejrzałem resztę. Zobaczymy jak będzie dalej. |
@zokar
go kill yourself. lol. @que och,tobie nie pasuje to juz tragedia,brawo,widac ze wiesz jak funkcjonuje manga ;p... @Daniel zginiesz jeszcze boleśniej za pomyleniem mnie z tym tym...(wpis słowo najlepiej określające frizza ) |
Cytuj:
Tak szczerze, gdybym mial kupowac tomy mangi to postaralbym sie aby byla to manga wyzszych lotow niz Bleach. Zas kupowanie mang w polskim wydaniu (tj. zakladam ze z polskim tlumaczeniem) to juz imho raczej strata kasy. Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
2.no nie mam ;> 3."Ty gdybyś chciał..." 4.co chcesz osiągnąć taką rozmową ? |
Ale się spinasz, Sebastianie. Swoją drogą jak w końcu zrobili z imionami zanpaków? Japoński czy polskie? Chyba że w pierwszym tomie nie pojawiają się jeszcze żadne imiona.
Nipah~! Corgar Frizz |
Mam nadzieje ze imie Ichigo przetlumacza na "Truskaweczke". :p
|
BAKE nam odwołali, ale zostaje jeszcze kilka innych konów. Po krótkiej dyskusji z częścią elyty m&a, doszliśmy do wniosku że jedziemy na Niucon i B-con. Są jacyś chętni?
W tej chwili na Niucon jadą: -Ja -Rayza -Kuma (jeszcze o tym nie wie) -Pacz (tak samo jak Kuma) B-con -Ja -Rayza -Grocix -Kuma i Pacz, ale oni jeszcze o tym nie wiedzą. Nipah~! Corgar Frizz |
Musieliby mnie chyba zmusić, żebym przeczytał jeszcze jakąkolwiek mangę w naszym ojczystym języku (totalne odrzucenie po przeczytaniu NGE).
Srał mój net Spice and Wolf (aby 6 GB.) pokazuje mi miech ściągania :(. Pozostaje mi aby oglądanie na bieżąco wychodzących serii, które w miarę się ściągają jeszcze. Jak można w taki sposób było skończyć Seven Ghost, nawet jeżeli to ending pierwszego sezonu to i tak marny. Mam nadzieję że Valkyria Chronicles i Basquash nie rozczarują. Kolejny post za kolejne miesiące :) |
@Frizz
Czy ja o czyms nie wiem? ;) @topic Wiec po obejzeniu K-ON'a czuje niedosyt i chce wiecej takich serji, z ktorych niezle sie usmieje. Jakies propozycje? ;) Btw. Ofc, nie musi byc to w pelni komedia, ale w tym anime ktore chce, musi sie przeplatac dosc czesto humor. ^^ |
Ja pierdziele, bym sobie pojechał na któregoś kona, ale do Krakowa to zdecydowanie mnie rodzice nie puszczą :/
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie, rozumiem popierac rynek mang w polsce jako ze jest kiepski. Ale mangi po polsku to imho porazka. Teraz pozostaje w ogole pytanie czy Tentacl umie czytac, bo jak nie i chodzi tylko o obrazki to wycofuje co zem powiedzial XD Cytuj:
Cytuj:
http://i41.photobucket.com/albums/e2.../tentacles.jpg |
Juzia, zabij ich. Wtedy nikt ci nie zabroni :)
Paczuś, ciężko będzie znaleźć coś podobnego do K-ON! Lucky Star jeśli nie widziałeś. Jeśli widziałeś, to nie mam pomysłu. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Syntezator mowy mi to czyta i losowo trafiam w klawiaturę aż napisze jakieś słowo : p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bueeeeee, troszkje już czasu na anime mi brak : < Ale spróbuje obejrzeć Elfen Lied (po raz n-ty) ^^ Przy okazji speciala wyniucham, bo nie wiem czemu jeszcze go nie oglądałem xD |
@Quezacoatl
Tyle ze ja prosilem o anime, a nie kreskowke z CartoonNetwork... @Frizz Tak, LS ogladalem. Najlepsze aniem przy ktorym sie usmialem. ;p @CNRDG Azumange i School Rumble widzialem. O Ouranie slyszalem tyle, ze jest ponoc niezla kreska, ale fabula nie powala. Moze od tego zaczne, a potem wezne sie za Midori no Hibi. ;) |
Cytuj:
|
Jakies szczegoly tego konwentu w Krk? Ja mam blisko, może bym zajrzal.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |
|