Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wari_ciota
(Post 2408008)
po nim to kazdy jedzie
wari ty naprawde jestes tak pojebany ?? kurwa zrozum ze to ty jestes najgorszy skurwysyn w tym temacie,wszystko ci kurwa nie pasuje, wszystko musisz skomentowac i w*******ac sie w nie swoje sprawy. ze jestes zakompleksionym dzieciakiem to juz kazdy wie i nie musisz tego udowadniac. mam ci kurwa przypomiec jak kurwa kazdemu jechales z rok temu ze boci czy tam na allegro kupuje ?? a kurwa to twoja sprawa byla? jeszcze kiedys jak tym chare miales 10-20lvl to sie jeszcze jakos zachowywales,chodz i tak kazdemu w dupe wlaziles. tak samo teraz kurwa sylwester przed tibia,uroczo
tyle
|
1) od skurwysynów se braci wyzywaj...
2) mi wszystko nie pasuje? kto rozpoczoł tą "kłótnię"? lusi, bo się do*******ał o demon legi, bo zazdrości Aranowi
3) ludzie się zmieniają
4) nom, sylwester przed tibią \o/ czemu się do Hona nie do*******acie? on ze mną tam był... aa, no tak, on ma dużo kasy :|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorgus
(Post 2407945)
ejj ludzie a może zróbcie poprostu tak jak ja ? zignorujcie debila ^^
to jest szkoda słów na tego dzieciaka który sam najwięcej liże dupe a mówi że ktoś to robi :D ja proponuję aby nikt do niego nie odpisywał ;d jak tydzień sam do siebie popisze może mu się znudzi xDDD w końcu jest to temat od ssów a nie pierdolenia sie z jakims dzieckiem
a może to autystyczne dziecko i lubi gadać sam do siebie ? ;d tacy tez są ;]
btw. Lusi nie musi lizać dupy jak ty bo są równi kumple i są cipy jak ty ;)
a z tym ng to mi 3ba za gp :p
ps ; vari po tobie nawet twoi rl jada ^.-
|
1) komu liżę dupcię?
2) jakoś nie mowię sam do siebie, bo nawet ty (wielki pro) mi odpisujesz ;o
3) może ty do tych równych należysz?! meuhauahauaha... chciałeś lusiego ojebać na paccu, ale się zorientowałeś, że za dużo osób się na ciebie wypnie...
4) nie znasz mojego ani jednego rl, fiucie...
Pozdro betony ;**** <3
|