![]() |
|
79 lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1 mam dziewczyne po 2 nielubie trojkatow po 3 wez wy*******aj i niezasmiecja foru mswojimi nedznymi wypocinami bo az ich kurwa szkoda czytac Cytuj:
@all co graja powodzenia w zdobywaniu coraz wiekszych lvl i nietylko @do teog n00ba co reklamoje jakies tma pierdolniete grupy wez wy*******aj bo z tego co widze zasmiecasz wiekszosc forum i nie tylko ten widzisz nikt tu ice nie chce wiec wyjdz i nietrzaskaj dzwami bo naprawde robisz sie nudny |
zabic
co ty pierdolisz jebany panczurze!!! jak smiesz tak do mnie rozmawiac!!! jestes pedalem a myslisz ze ktos ci uwierzy ze jaks dziewczyna polecialaby na ciebie??? wygladasz jak gówno, tyle w temacie. :D:D:D:D:D:D:D:D:D BOMBA BOJS <3 ROBERT <3 i na koniec coś co cię podnieca, czyli duża ilość emotikonek :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D |
Ssij
zgadzam sie z szadoufan żołnież fortuny to leszcz i jego matka daje dupy za biedronka pozdro
|
|
Cytuj:
Cytuj:
jak twierdzisz ze jestem leszczem to musiales mie widziec :P a chyba niewidziales a i te teksty co piszesz sa zalosne mnie one nieruszaja moja siostra zna lepsze niz ty bachorku Cytuj:
|
e ty Dargy
stara Cie nie kocha i wyżywasz się na forum<SPAM>? :baby::baby: |
Cytuj:
|
Nie tylko Tibią się żyje : (
http://img21.imageshack.us/img21/6808/8498297640ut1.jpg Tak, wiem.. Komentarze typu "**************" mile widziane : ) |
@jen
to nje ty ofc.:D |
Cytuj:
Dałem, bo czekałem, aż Swoon zacznie znowu odwiedzać Luminere, żeby go zgasiło : ) |
Yen przychlaście pierdolony zgól wąsy z pizdy :) Zołnież ty to tam laske mozesz najwyzej ciagnac wienc nie sapp śmieciu bo cie uderze.:)
|
80 lvl Yeah
|
@jen
nie mam 14 lat. 14 lat miałem 1.5 roku temu kiedy dałes mi ta fote. :c plx plx plx matma plx plx plx :baby: zreszta po chuja ci moj wiek, to nie zmienia tego ze jestes szmata bi jebany gej :confused: :( |
Cytuj:
aha a od Yena sie odpierdol to ze jest bi to jego sprawa ty to zatow wolisz chlopcow bo tka ciagle nadajesz o ciagnieciu laski ze chuj zaloze sieze nawete moja dziewczyna bycie zbila |
Cytuj:
@Zolnierz Dzieki, ale sam widzisz, ze mamy strasznie nietolerancyjnych rodaków ; D |
jen
dobra bi jeste pasi ? ?????? i chuj ci w dupe wy*******aj z polski :( idz sie masturbowac przy chuju ulozonym z parceli na dachu dp w port hope (?) ide spac cya |
@Zołnież
ty chuju łysy ty mnie kurwa straszysz ? wykrence ci nocha grzybie jeabny to nie bedziesz mi tu sapal emo geju.Pozdrów mame powedz ze spardziła sie zeszłej nocy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |
|