![]() |
Cytuj:
|
Te, skośnooki lilipucie, bo ci wpuscimy warchoła Leppera !
|
Cytuj:
Wnoszę o całkowity zakaz wpuszczania na teren naszego kraju tak strasznych postaci jak Kim Dzong czy Dżordż Busz. Jaruś, Jaruś. Rozwiązać to Ty możesz sobie sznurówki co najwyżej.. już my mamy na Ciebie haka. Auahaha! I jeszcze Pan Ziobro. No cóż... Dziękuje, K. Bosak |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo przecież jak Jaruś sznuróweczki sobie rozwiąże, to buciki mu spadną i na bosaka łaźić będzie! |
Cytuj:
|
Joanno, wstydzilabys sie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest niepatriotyczne i nie polskie! |
Eathea lua...
Eee. Mialem na mysli... To wszystko przez nas! My z Nibiru zgniatamy wasze ludzkie umysly naszymi, ultrabeganostygicznymi metodami. Ha, ha! Koniec jest bliski! |
Co to za spekulacje! Zdrada Stanu w swoim kraju bym nie pozwolił na takie potajemne rozmowy , Muszę się wziaść za tą Polske i za Falszywych polityków jak Joanna . Kobiety do garów i dzieci rodzić !!!
|
Owies Podrozal = /
|
Cytuj:
Ktoś Ty ? Wyjdź! CZŁOWIEKU NIE JESTEŚ POLAKIEM! Co to za kur*a Nibir jakiś? W szkole nie uczą o takich wioskach przeciez więc sie jasniej wyrażaj. W naszych polskich szkołach uczą o Polsce! Nie o Nibirze jakimś tam. I jakies ultrabegano.. co ?! Ochrona! Ochrona! Zabrać go z mównicy! To jest jakiś niewiadomo kto.. Jak śpiewa nasz całkowicie polski z dziada pradziada zespół "Z WYRAZAMI SZCZEREJ NIEWDZIĘCZNOSCI DLA SKURWYSYNÓW NIE MAMY LITOŚCI!" |
<beek>
mmmsssmfsmfs. ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Alez skad, Panie Millerze!
Cytuj:
|
Ty, mlodziencze. Spokojnie. Jezeli mnie tu nie chcecie, to juz sobie pojde. Ale niech ta wasza cala Ameryka zapomni o naszych technologiach! Spieprzajcie, dziady.
|
Dzisiaj, 29.10.2006, JA, Roman postanawiam:
- Każde dziecko musi być ubrane w mundurek z przyszytym herbem szkoły, oraz Młodzieży Wszechpolskiej. - Każdy nauczyciel zobowiązany jest do nauczenia dziecka piosenki pt. "Jestem małym adolfikiem, hopsasa, hopsasa" - Każdy woźny, jak i konserwator (pozdro :D) zobiowiązany jest do przemianowania swojej prywatnej miotły na miotłę państwową - Nowe podręczniki ("Moje pierwsze LPR" oraz "Wychowanie do nie życia w rodzinie, czyli: wychowanie patriotyczne") zostaną wprowadzone od 1.09.2007 roku - Wychowanie obrony ojczyzny zastąpi w szkołach ponadgimnazjalnych PO (przewidywane tematy: Pałka, kastet, glany - Twoi najlepsi przyjaciele; Wykopmy antyrasistów ze stadionu) - Obowiązkowa Religia na maturze - Uczniowie zdający maturę rozszerzoną automatycznie kończą swoją drogę nauczania; maturzyści podstawowi zostają przydzielani do LPR oraz kształcą się w Placówce Radia Maryja - Moje zdjęcie w stringach powinno być wywieszone w każdej klasie, tuż przy oficjalnym herbie MW. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |