![]() |
ładn± mam sygnaturke? :)
|
Cytuj:
|
Hm....wypowiadałem się w tym temacie, ale to było jaki¶ czas temu no i avatar mi się zmieniłł :)
Teraz mam najlepszy jakikiolwiek miałem :) |
wszystko sam składałem. Wykorzystałem elementu kilku tapet, sciagnalem czcionke hitmanowa i tekst wklepalem ;]
|
Mój avatar to najlepsza (moim zdaniem) postać z heros of might and magic shadow of death
Solmyr wymiata :P |
wymiatałby, gdyby nie ta pikseloza... weĽ to trochę pomniejsz, duże wcale nie znaczy lepsze...
|
Ładny mam avatar? :)
|
Ja mialem juz kilka awatarow na tym forum ale ten co mam teraz najbardziej mis ie podoba taki juz zostanie. Rysowalem go sam i mi sie podoba. Przedtswia napis Tibia (moze niezbyt czytelny) za kratami. Oznacza to ze nikt nie moze zniszczyc tibii ;)
|
Hoomik lepiej gdyby¶ napisał tam co¶ w stylu "Hitham" ;]
|
A mój avatarek przedstawia głównego bohatera gry Soul Reaver, Raziela :) - jedn± z moich ulubionych postaci z gier :p
|
Moj avatar najlepiej mnie odzwierciedla :* ;)
OFFTOPIC Co to znaczy "Gloria Ordo Invictis" ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
A o to i Moj avatar ;p |
Pierwsza zmiana avatara od 3 bodajze lat (biorac pod uwage ogolny moj staz na forach). Jak sie podoba?...
|
@up
Ta tera widac ze jestes nikim ;] j/k A tak poza tym bałdzo ładny :P Mine is nice :P |
3-miesięczny topic, fajnie ^^
Mój avatar przedstawia lame. Nie mam nic wspólnego z lamami. Oprócz tego że jestem lam±. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
new avatar
<-------- co s±dzicie o moim nowym avatarze.
|
to ze jest do dupy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |