Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy dom dla pomocników Mikołaja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101649)

pAnoramiks 11-11-2006 01:15

Ab to miasto dla ciot... tzn dla elfów :p
Carlin rox.

Draconis Dragontooth 11-11-2006 02:07

Jednym słowem ab będzie śliczne ^^ nie moge się doczekać update'u :)

Malyszek 11-11-2006 07:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pAnoramiks (Post 1073106)
Carlin rox.

Jesli ab to miast dla ciot to o carlin lepiej nie wspominac

Shagarot 11-11-2006 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pAnoramiks (Post 1073106)
Carlin rox.

Emmm... Ab miasto dla ciot i Carlin rox?
Carlin to miasto PKerów, noobów, thiefów nie mówiac o tym wiecznym tłoku O.o
Jak czasami musze tam śmigać gdy coś sprzedaje to dopchać się do depo często niema jak O.o
A 50% osób, w dp krzyczy "Plax Items!" o.O

VoodooDoll 11-11-2006 08:27

Ahhh.. Juz mam domek ale co tam sprzeda sie i kupi nowy i tak sie 1kk wala po dp :] (...)

Parszyfy 11-11-2006 10:23

Naszczęście Domek w Ab już mam :) więc tylko czekać na update ;) : *

mwlodi 11-11-2006 10:24

Jak dla mnie to nic specjalnego, gdyż za dużo tego tam. "Naćpali" zielonego i zadowoleni...za dużo drzew, krzaczków i innego tego typu roślinności...
No ale zmiana każdemu się przyda...

Zastanawia mnie jedno, czy przypadkiem nie zmienią wyglądu innych miast ...

ognik 11-11-2006 11:32

Jak dlamnie rox :chociaz tam tylko czasami bywam :P ale mogli by zmienic wszystkie miasta veno,thais,carlin te dla facc ;P to byla by bomba 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Zodus Lorix Astera 11-11-2006 11:35

Yeah :D Nareszcie coś fajnego dla facc :) Teraz aż miło będzie odwiedzić Ab :) Na screenach super wyglądają te drzewa :D No i ofc już nie mogę się doczekać kolejnych zapowiedzi :p

Clathorn 11-11-2006 11:35

taaa najlepiej wszytsko dla facc.... nowe tereny dla nich outfity itp.. a dla pacc nic choc placa za gre : )

Sarf 11-11-2006 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clathorn (Post 1073459)
taaa najlepiej wszytsko dla facc.... nowe tereny dla nich outfity itp.. a dla pacc nic choc placa za gre : )

Według mnie dobrze robią. W taki sposób zachęcają ludzi z FACC do kupna PACC, nie dość aby kupić premium account po to by mieć domek, ale takży aby zobaczyć inne miasta nie dostępne dla nich w tym momencie (Możliwe że też je będą zmieniać). A teraz dużo fajnych rzeczy robią dla Pacc. I to mi się podoba. Ja się zastanawiałem czy pod koniec roku nie kupić pacca, a to mnie zachęciło.

Wszystko fajnie wygląda moim zdaniem, tylko mogli by zmienić wkońcu te podstawowe drzewa, które znajdują się na ziemii nie tylko w Ab'Dendriel (to jakby poprawili to byłbym Happy, odrazu klimat gry by się poprawił). I nie podobają mi się troszkę dachy, ale i tak lepsze niż te wcześniejsze :)

Oby tak dalej!

Gratuluję CipSoft, wiedzą co robić :]

Harry Xin 11-11-2006 11:50

lol?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clathorn (Post 1073459)

LOL?
@topic
Mam nadzieję, że zrobią coś takiego co mnie zachęci do gry w te święta... :p

Helige 11-11-2006 12:34

Fajnie

Ciekawe czy będom nowe potworki i co będzie zmienione oprócz Ab'Dendriel mojego drugiego z ulubionych miast. Mam zamiar kupic pacc'a i juz wiem gdzie kupie domek B)

Helige 11-11-2006 12:37

Cytuj:

I nie podobają mi się troszkę dachy, ale i tak lepsze niż te wcześniejsze :)

Oby tak dalej!

Gratuluję CipSoft, wiedzą co robić :]
Zgadzam sie za bardzo nie są fajne dachy.

Radek_007 11-11-2006 12:42

Mi się podoba

Musze pszyznać że tibia to komercha ale tego mozna bylo się spodziewac :evul: Ab to me ulubione miasto wiec update jest dla mnie :)
Chociaż musze coś powiedzieć tibia zdecydowanie rozwija się za szybko ! Ledwo zdobyli nowe addony a już szykuje się coś nowego.Za każdym ubdatem
tszeba się sporo uczyć nowgo :(

Best solo : dragon lord :cup:
Best blok : gs :cup:

To wszystko mi się udało mym 38 sorcererm niestety hack a email mi się zgubił dobrze ze nie kupilem pacca na niego bo tyle kasy ;( ;(

VoodooDoll 11-11-2006 13:31

Ehh.. I tak za bardzo nie przepadam za Ab'Dendriel bo nie ma czasu na bawienie sie w jakies domki na dragon lordy albo hydry expic trzeba ;] No moze czasami nawet demonki sie chapnie ;]

Keel 11-11-2006 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VoodooDoll (Post 1073722)
Ehh.. I tak za bardzo nie przepadam za Ab'Dendriel bo nie ma czasu na bawienie sie w jakies domki na dragon lordy albo hydry expic trzeba ;] No moze czasami nawet demonki sie chapnie ;]

Jestes happy?

Onori 11-11-2006 14:08

Huh - znów grafika, jeszcze niech wprowadzą kolejnego boss, kolejne potworki i co z tego? To znów zrobi się cholernie nudne. Zamiast zająć się czymś lepszym to oni robią to co zawsze. Mnie to wszystko już potwornie nudzi.

Ciekawe ile zaraz osób powie mi, że jestem "nub" i ogólnie się nie znam - ahh...:)

yogos 11-11-2006 14:11

Na samym poczatku chcialbym przeprosci, jezeli bylo juz to napisane tutaj, jednakze nie chailo mi sie czytac calych 12 stron postow w stylu "o mi sie podoba", "ale super ab bedzie wygladac" itp.

jak zapewne wiekszosc z was wie, w styczniu tibia obchodzi swoje 10 urodziny.
Guido, jeden z tworcow gry zapowiada wiele atrakcji w zwiazku z tym.
Nowa strona Tibia.com, nie tylko z wygladu, ale rowniez nowe funkcje na niej.

Cytuj:

MMOsite.com: You are going to celebrate Tibia s 10th birthday next year. What kinds of activities will you offer to the gamers?

Guido:
Exactly, at the beginning of January 2007 Tibia will have that historic date. We will present a redesigned official website (www.tibia.com) with many new features and a complete new look. Moreover, we will do some cool events on the website like raffles and previews on the next major update. Of course, there will be some more surprises I will not spoil yet, just have a look at our website at January ;).

no ciekawie moze byc tej zimy ;D

Skarabeusz Pustyni 11-11-2006 14:33

Hehe, extra. Nie moge sie doczekać kolejnego Update, to taki fajny prezent na gwiazdkę od CipSoftu :D. Myśle o przeniesieniu się do Ab'riendiel...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58.