![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 2 primo Zakazenie moze byc spowodowane przez czyjas sline nie mowilem, ze przez swoja;p. po 3 primo Wiem co to sublimacja, ale i tak nie zrozumiesz o co mi chodzilo;p. (poprostu tak mi wpadlo do glowy) P.S. Albo to ja zle formuluje zdania ehhh ta 3 z polaka ;/. @edit to down O lol pozyczyles ciuchy siostry nie ladnie. |
A u nas w gimnazjum nie można było mieć odsłoniętego pępka to koszulkę sciągnąłem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widać coraz bardziej upodabniamy się do Homo Słitciar :P:P |
[quote]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
u mnie w szkole jest takie rozporządzenie;
-jedne przekleństwo w strone ucznia/nauczyciela = godzina pracy społecznej po szkole -noszenie makijazu/kolczykow/odsłoniętego brzucha = zawieszenie ucznia na 14 dni -całowanie się na terenie szkoły = patrz up -noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku ;) @down nie, to tylko moja szkoła ;] zyc nie umierac! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niby chodzę już do LO, ale i tak jak słucham co się w niektórych warszawskich liceach dzieje to mnie krew zalewa. Np. w pewnym liceum, nie można nosić żadnych krótkich, czarnych, z krokiem, 'z dziurkami' spodni. Dziewczyny zakaz noszenia spódnicy przed łydkę. Zakaz wychodzenia na dwór przed szkołę. U mnie na szczęście dyrekcja jest tolerancyjna. Przychodzisz ubrany jak chcesz i wychodizsz gdzie chcesz I nie jest to niska szkoła tylko w okolicy 15 miejsca.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Matek nie rozumiesz u mnie w szkole zrobili podobne kary... Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna.. Dyrekcja dąży by zrobic z niej szkołę Eliterna a z uczniami co sie bawia komorkami lataja pol nago i robia inne bzdety jest mnostwo.. Ostatnio zrobili nowy regulamin szkoly WSO i czytali nam na godzinach wychowawczych...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |