Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Calowanie sie w szkolach (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102325)

Czarna_Mamba 17-11-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1083993)
Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac".

Dzięki za wiadomość. Muszę się upomnieć wreszcie o mój zarekfirowany przez przyrodniczkę na lekcji przed wakacjami sennik o.O

janek@ 17-11-2006 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta (Post 1083922)
Jak mozna "sielizac po mordach"? Czy ty wiesz, o czym rozmawiasz? Chyba, ze ja to jestem taki tepy i nie moge pojac tego zarciku/ironii...

Przyklad jakis? ^^

Tego tez nie rozumiem. Myslalem, ze sublimacja to zmiana stanu ze stalego na gazowy, az musialem wpasc na wikipedie :
- Sublimacja to proces przejścia substancji ze stanu stałego w stan gazowy z pominięciem stanu ciekłego.
- Sublimacja (od łac. sublimis, wyniosły) - jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii, odmiana substytucji.

Jest to jeden z obronnych mechanizmów osobowości, polegający na przesunięciu popędu (potrzeb, motywów) z celu, którego nie można zrealizować ze względu na niezgodność z przyjętymi zasadami, na inny, zastępczy obiekt lub czynność.

Przykład: Boję się podrywać dziewczyny, więc piję piwo, aż skończy się impreza.

I nijak nie moge pojac, o co ci w zdaniu chodzilo ;D

Po 1 primo to byl zarcik.
po 2 primo Zakazenie moze byc spowodowane przez czyjas sline nie mowilem, ze przez swoja;p.
po 3 primo Wiem co to sublimacja, ale i tak nie zrozumiesz o co mi chodzilo;p. (poprostu tak mi wpadlo do glowy)

P.S.
Albo to ja zle formuluje zdania ehhh ta 3 z polaka ;/.

@edit to down
O lol pozyczyles ciuchy siostry nie ladnie.

kaczi 17-11-2006 21:12

A u nas w gimnazjum nie można było mieć odsłoniętego pępka to koszulkę sciągnąłem.

Eivrel 18-11-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi (Post 1084699)
A u nas w gimnazjum nie można było mieć odsłoniętego pępka to koszulkę sciągnąłem.

Chłopak z odsłoniętym pępkiem? Ech ta moda...

VeLvet 18-11-2006 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eivrel (Post 1085494)
Chłopak z odsłoniętym pępkiem? Ech ta moda...

Widać coraz bardziej upodabniamy się do Homo Słitciar :P:P

Lever 18-11-2006 16:04

[quote]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek (Post 1083993)
Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac". Mysle, ze jak pojdziesz do dyrektora bez problemu otrzyamsz odpowiedz. A narazie, odpowied na pytanie Oxego.Matek=QUOTE]

Eh przestan sie modrzyc jak nie jestes w gim to po co sie wpierdzielas? Ja mam mozg nie wiem jak wy....

Lasooch 18-11-2006 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lever (Post 1085976)

Eh przestan sie modrzyc jak nie jestes w gim to po co sie wpierdzielas? Ja mam mozg nie wiem jak wy....

Modrzyc + mozg = IMPOSSIBLE!

Vandoz 18-11-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VeLvet (Post 1085620)
Widać coraz bardziej upodabniamy się do Homo Słitciar :P:P

Moze ma za male ubrania? 0.o

Lenrock 18-11-2006 17:07

u mnie w szkole jest takie rozporządzenie;

-jedne przekleństwo w strone ucznia/nauczyciela = godzina pracy społecznej po szkole

-noszenie makijazu/kolczykow/odsłoniętego brzucha = zawieszenie ucznia na 14 dni

-całowanie się na terenie szkoły = patrz up

-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku ;)

@down

nie, to tylko moja szkoła ;] zyc nie umierac!

spider-bialystok 18-11-2006 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1086089)

-jedne przekleństwo w strone ucznia/nauczyciela = godzina pracy społecznej po szkole

-noszenie makijazu/kolczykow/odsłoniętego brzucha = zawieszenie ucznia na 14 dni

To jakas szkola katolicka czy co? ;f

Parys 18-11-2006 17:57

Cytuj:

-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku
A to zgodne z prawem jest? Do zebrania rozumiem, zeby oddać rodzicom. Ale do końca roku zabierać telefon? Dyrekcja ma takie prawo? /-;

Matek 18-11-2006 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1086089)

@down

nie, to tylko moja szkoła ;] zyc nie umierac!

Ja, ludzie. Jak pieprz*** takie banialuki to dawajcie namiar na statut waszej skoly/owe rozporzadzenia. Bo klamiecie w zywe oczy - po co, popisac sie? POkazac kto ma gorzej? Oddawanie komorki na policje, praca spoleczna po szkole? LOL? DAWAJCIE NAMIARY BO WAM NAJNORMALNIEJ NIE WIERZE!

Parys 18-11-2006 19:08

Niby chodzę już do LO, ale i tak jak słucham co się w niektórych warszawskich liceach dzieje to mnie krew zalewa. Np. w pewnym liceum, nie można nosić żadnych krótkich, czarnych, z krokiem, 'z dziurkami' spodni. Dziewczyny zakaz noszenia spódnicy przed łydkę. Zakaz wychodzenia na dwór przed szkołę. U mnie na szczęście dyrekcja jest tolerancyjna. Przychodzisz ubrany jak chcesz i wychodizsz gdzie chcesz I nie jest to niska szkoła tylko w okolicy 15 miejsca.

Shanhaevel 18-11-2006 19:48

Cytuj:

-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku
A u mnie za odezwanie się na lekcji jest chłosta pękiem świeżych pokrzyw a następnie obsmarowanie miodem i wpuszczenie do wielkiego ula na 3 godziny słuchając Tokio Hotel i oglądając od wszystkie odcinki Klanu po kolei. Beat me.

Cytuj:

No... Masz, ale nie używasz. A że nie wiesz, to się nie dziwię...

Matek 18-11-2006 20:08

Polecam poczytac:

http://www.grupy.egospodarka.pl/Re-z...,124863,8.html

Lever 19-11-2006 14:02

Matek nie rozumiesz u mnie w szkole zrobili podobne kary... Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna.. Dyrekcja dąży by zrobic z niej szkołę Eliterna a z uczniami co sie bawia komorkami lataja pol nago i robia inne bzdety jest mnostwo.. Ostatnio zrobili nowy regulamin szkoly WSO i czytali nam na godzinach wychowawczych...

VeLvet 19-11-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lever (Post 1087877)
Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna..

Cholera nie wiem czemu ci nie wierzę...

PiXik 19-11-2006 17:41

Cytuj:

Matek nie rozumiesz u mnie w szkole zrobili podobne kary... Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna.. Dyrekcja dąży by zrobic z niej szkołę Eliterna a z uczniami co sie bawia komorkami lataja pol nago i robia inne bzdety jest mnostwo.. Ostatnio zrobili nowy regulamin szkoly WSO i czytali nam na godzinach wychowawczych...

zajebiście elitarna szkoła ,jak chodzą tam sami tacy jak ty to nic tylko buldożer na szkołe nasłać...

Matek 19-11-2006 17:49

Cytuj:

No ok, spoko. POkaz wiec statut, chyba nic trudnego?

Ghost Nieudany 19-11-2006 18:35

Cytuj:

Hej, ale jakim cudem możesz do nas pisać z czasów okupacji niemieckiej?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16.