![]() |
Z tym bankiem no to ok, jednakze mogli by zrobic bankomat, na ktory naciskasz PPM (analogicznie USE) i wybierasz opcje. jak chca npc postawic to niech bynajmiej zrobia tak jak z tymi statkami ze kilka osob na raz moze gadac ;p domki / rox , bank/rox, poczta/??? , update/ jak narazie spoko ;)
|
Cytuj:
|
No tak wiec znowu szykuje sie sux update-moim zdaniem chyba ze jeszcze nas czyms zaskocza xd ale sadzac po ostatnim update niewiele nas zaskocza znowu tylko jakies blachostki,a na koniec walna sobie kolejnego bota wbudowanego do gry ;p ale co tam miejmy nadzieje ze dodadza jakies nowe spelle lub cos w tym stylu ;d
|
Cytuj:
TOPIC a z tym bankiem na rooku to mogę założyć się że będzie na pacc'u |
No, nareszcie poprawiono banki, bo wcześniej mnie to normalnie wkurzało, że musiałem biegać z kazo do thais po 1k :/ .
Nareszcie CIEKAWY update dla FACC, a nie poprawione outfity i nowe źródło zarobków w postaci wolf paws, dragon scales i innych dupereli. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Na kiedy planowane jest te update??Na początek grudnia czy w środku??
|
Szkoda ze nic nie zrobili dla Faccow na mainie :( tylko co zrobili to te banki, a z tymi domkami to jak ktos mieszka w GH to moze zamknac swoje okno czy musi wlasciciel budynku :))?
|
;o
"Od 5 grudnia żadne nowe aukcje nie będą mogły zostać rozpoczęte aż do update." hmmm czyzby za tym szlo ze licytacja trwa 7 dni.... i dlatego nie mozna bo do 7 dni bedzie update:D? czyli od 5 do 12 grudnia;d?
|
Ja bym wolał depo na rooku zamiast banku :( co z tego że kasę włożę do banku jak kolekcje owoców, loota z potworów nadal trzeba będzie na noob charach trzymać. :/
(może się mylę-wtedy był bym szczęśliwy :-) |
Aha, należy tam dopisać:
- Należy wpłacić drobną formalność, który umożliwi wam graczow nie tylko opcje wymienione powyżej, ale udostępni wiele innych opcji. (mam na myśli PACC) Niech CipSoft nie męczy graczy tylko od razu zrobi tibię płatną i będzie spokój :). |
Cytuj:
Hynu: Prawda, szkoda, że cały czas loota trzeba będzie chomiczyć na noob charach. Lepiej, żeby już całe depo wsadzili. |
Cytuj:
|
Już widzę te tłumy karierowiczów bez grosza przy duszy żebrających każdego kto wychodzi z banku... -.-
Albo lepiej, te grupy uzbrojonych w runy noobcharów, czatujący aż tylko ktoś wypłaci okrągłą sumkę i będzie próbował zrobić te 3 kroki do depo... Co ciekawsze, pojedyńcze noobki zaczną się pałętać ulicami, nie mając komu zaśmiecać domku, zaczną zaśmiecać ludziom życie. PS Wyobrażacie sobie to targanie pieca ze sklepu do domku? Weźcie ze sobą SD... Edit: Aha... i pożyczki czy procenty wybijcie sobie z głowy... może jeszcze lokata trzyletnia, czy Kredyt na nowy dom? Tak, tak, kolejny update... jak zwykle zaloguje się żeby obejrzeć ten chaos i zamieszanie... zniszczenia i masowy obłęd... Dobrych stron update nie wypiszę, bo przy CipSofcie trzeba się nastawiać pesymistycznie. @Down Wpadam przecież. Tylko nie chce mi się spamować razem z wami ;) |
@up
O.o Jak dobrze że jestem low-lvlowym nonpvpowcem PS Quez, wpadłbyś na Be**ts i pomógł nam xP |
Banki będą miały możliwość przelewania kasy z jednej postaci na drugą? Jak tak to przewiduję mały wzrost aktywnosci Rookstayerów i przelewania grubej kasy na main chary :)
|
no, no
zapowiada sie ciekawie ciekawe co jeszcze dodadza dla PACCa ;p moze byc ciekawie... :) |
z tymi domkami zajebiscie :) wrescie nie bedzie tej jebanej kuchenki
Cytuj:
1b.mi sie podoba ten pomysl z SD combo :) 2.Wiesz co to jest runa GFB?? 3.Piec bedziesz mial w paczce.... reszty niema sensu odpowiadac...ale ten update bedzie lepszy ;] od poprzedniego.. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A raz pisze:Pamiętaj, domki oraz inne atrybuty, jedynie dla PACC.; Co przez to mam rozumiec, nie powinno pisac odrazu "Kazda postac z Premium Account"? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To takie male podsumowanie z mojej strony :]. |
UP ok
ciekawe ciekawe no fajnie ale nie super
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |