![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak serio to wątpie zeby anima sama dala rade, moze by niezle fragowali ale i tak em by odrabialo lvle:( ahhhh... walka z wiatrakami |
Z tym, ze Fiskuso jest w Co ;))
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
norma ze Eli niepadl... on retired :S heh, o boze co sie na tej aldorce dzieje :S
|
Mi chodziło o tą wojne ktora zaczela sie od zabicia Malego Wizaka przez Stevena Cartera. Wtedy Eli jeszcze gral i o ile pamietam zaliczyl bardzo duzo fragow.
|
Tak czy siak trudno by eliego było zabić :P
|
ta pamietam nawet, że eli nie bil nikogo w ktors tam walce, bo nie miał juz wolnych fragów
|
Cytuj:
|
Omg
O czym wy wogole mowiecie ???? ta wojna tylko kwestia czasu...... u nas ktos ginie i robie +3 lvl u nich jak padnie pz, zero odrabiania lvl ..... pomyslcie nad tym :o
|
i uwierzyc mam ze to ty roshar? em sie nie da
|
Cytuj:
To czy wirzysz czy nie malo mnie obchodzi ....... a co do Em to co oni sie nie daja to jest taka sama sytuacja jak Anima vs EM tylko ze teraz EM siedzi w pz i atakuje czasem :confused: |
Masakrowiec:
Dec 27 2006, 00:55:08 CET Killed at Level 152 by Maly wizak Widziałem też, że Eli zmienił komentarz na www.tibia.com |
No to Wizak przechlapal juz sobie calkowicie. Jak slusznie zauwazyl jeden z uzytkownikow tego forum "on juz jest przegrany". A szkoda bo ciekawy jestem czy Wizak probowalby zabic Nemtora (to by byl akt rozpaczy).
|
CO + ANIMA: Czujecie sie zbyt pewni siebie, expicie itp a tu trwa wojna wystarczy ze zaloguje sie eli 2x ms i nemtor,ty lub ktos inny pada. TU PRZYKLAD MASaKROWCA
Nie jestem za nikim w tej wojnie ale EM latwo sie nie da a ich taktyka na wielu servach byla stosowana i przynisla zwycieztwo. @up Co ty myslisz ze Nemtor to bostwo na serverze, jest dobry ale wczoraj jak sie dowiedzialem prawie nie padl z forum tibia.com nie wiem czy to prawda. Ravenkeeper de Aldora: Nemtor was traped for some seconds, 1 more magicwall and he would die, it was your lucky day Zecik. (Nemtor zostal trapniety na kilka sekund, 1 mwall wiecej i mogl by pasc, to byl twoj szczesliy dzien zecik) |
@up
Tak ,ale puki co jest 10:9 dla Animy i Co ;) |
@up poki co jest 12:9 dla EM :)
|
Oby tylko EM banów nie połapało bo Anima & Chosen Ones mają przewagę liczebną.
|
LOL!!!
Maly wizak i proba zabicia Nemtora... rofl Zecik takiego palka sklada jak chce-.- Nemtor poskladal by polowe EM na raz (solo) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09. |