![]() |
@up
I już niedługo w WM usłyszymy "O ja pierdziu ! Za******* Czesia ty cipo!" |
Mi włarcy móch się podobają, zresztą SP też.
Podobają- ani mnie zbyt to nie śmieszy, ani nie dołuje. Czasem poleci jakiś fajny text ;) Bardziej podoba mi się SP, ale WM nie są źli. |
Cytuj:
W SP nie ma swietosci, SP kladzie na lopatki Hollywood, Kosciol Katolicki, Mormonow, geologow i zwyklych, podatnych na medialna manipulacje Amerykanow. Powiem szczerze ze do czasu Family Guya nie widzialem chyba tak dobrego serialu komediowego ( bo, do jasnej cholery, TO NIE JEST BAJKA !!!! ). |
Tiaa .... mnie to mowisz ? :) Niech to lepiej dotrze do obecnych fanow wladców much, ktorzy uwbielbiają to cos za ... głos czesia .... żal :S
P.S - Potrafie wylapac wszystkie "smaczki" i ironie ale smieszy mnie nawet proste wyzywanie sie Cartmana z Kylem XDDDDDDDDDDDD |
SP jest fajne nawet lepsze od WM. Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.
|
Fajny film :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pierdolone uprzedzenia... Ale ostatni odcinek był nieco zryty : S Ale i tak Tchesyo rządzi i ma fajną fure :D |
Cytuj:
@ontop Tchesyo mnie rozwalił. |
Według mnie we WM jest zbyt prosta fabuła, co jest widoczne w ostatnich odcinkach. Twórcy WM zbyt wielkiego nacisku na to nie kładą, po prostu robią bo muszą i tyle. Choć, kilka grypsów poleci zawsze =) Gdyby nie wielki Czesław to by naprawdę było kiepsko.
A co do SP to raczej na razie nic tego nie przebije. |
No cóż,WM schodzą na psy ostatnio.Naprawdę dobre odcinki można policzyć na palcach jednej,ewentualnie dwóch rąk,ale jeżeli już trafi się ten dobry,to miażdży.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45. |