Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Włatcy móch (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104458)

Heidar 16-05-2007 19:20

@up
I już niedługo w WM usłyszymy "O ja pierdziu ! Za******* Czesia ty cipo!"

MiodUs 16-05-2007 19:30

Mi włarcy móch się podobają, zresztą SP też.

Podobają- ani mnie zbyt to nie śmieszy, ani nie dołuje.
Czasem poleci jakiś fajny text ;)

Bardziej podoba mi się SP, ale WM nie są źli.

Vil 16-05-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1434445)
Przewaznie po koncu odcinka Stan z Kylem mowia "wiesz Stan/Kyle dzisiaj sie czegos nauczylem :)

to nawet nie jest kwestia puenty, tylko tego, ze caly SP jest swietnie przeprowadzona zieją z amerykanskiego spoleczenstwa, ale zeby to wydobyc trzeba myslec na troche wyzszym poziomie wiekszosc dzieciakow jarajacych sie smiercia Kenny'ego albo nowymi wulgaryzmami Cartmana.

W SP nie ma swietosci, SP kladzie na lopatki Hollywood, Kosciol Katolicki, Mormonow, geologow i zwyklych, podatnych na medialna manipulacje Amerykanow. Powiem szczerze ze do czasu Family Guya nie widzialem chyba tak dobrego serialu komediowego ( bo, do jasnej cholery, TO NIE JEST BAJKA !!!! ).

=Pekin= 17-05-2007 09:47

Tiaa .... mnie to mowisz ? :) Niech to lepiej dotrze do obecnych fanow wladców much, ktorzy uwbielbiają to cos za ... głos czesia .... żal :S

P.S - Potrafie wylapac wszystkie "smaczki" i ironie ale smieszy mnie nawet proste wyzywanie sie Cartmana z Kylem XDDDDDDDDDDDD

Moorti 17-05-2007 09:57

SP jest fajne nawet lepsze od WM. Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.

misiaczeq 17-05-2007 16:48

Fajny film :D

Bastash 17-05-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Moorti (Post 1435534)
Ale pewnie WM w późniejszym czasie będzie lepsze od SP mam taka nadzieje xD.

No fakin' way! WM podnieca Polskich nastolatków w wieku 10-16 lat a SP ma milionowe rzesze fanów na całym świecie.

Vekegi 17-05-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1436129)
No fakin' way! WM podnieca Polskich nastolatków w wieku 10-16 lat a SP ma milionowe rzesze fanów na całym świecie.

Jak będzie dorównywało SP, ale polskie i nie ma rzeszy fanów na całym świecie = gorsze? Rozumiem, że SP jest mega zabawne ;-) i od dawna figuruje jako jedna z najzabawniejszych jeśli nie jest najzabawniejszą bajką dla dorosły, ale do chuja czy to oznacza, że nie da się tego oglądać?
Pierdolone uprzedzenia...

Ale ostatni odcinek był nieco zryty : S Ale i tak Tchesyo rządzi i ma fajną fure :D

Shanhaevel 17-05-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi (Post 1436492)
od dawna figuruje jako jedna z najzabawniejszych jeśli nie jest najzabawniejszą bajką dla dorosły

A dupa. Family Guy jest lepszy, choć SP też miażdży.

@ontop
Tchesyo mnie rozwalił.

Player Killer 24-05-2007 13:25

Według mnie we WM jest zbyt prosta fabuła, co jest widoczne w ostatnich odcinkach. Twórcy WM zbyt wielkiego nacisku na to nie kładą, po prostu robią bo muszą i tyle. Choć, kilka grypsów poleci zawsze =) Gdyby nie wielki Czesław to by naprawdę było kiepsko.
A co do SP to raczej na razie nic tego nie przebije.

Mojżesz 24-05-2007 16:02

No cóż,WM schodzą na psy ostatnio.Naprawdę dobre odcinki można policzyć na palcach jednej,ewentualnie dwóch rąk,ale jeżeli już trafi się ten dobry,to miażdży.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45.