Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Eternal Oblivion... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104756)

Zotemut 16-01-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soferim (Post 1202285)
EO nie jest ani Brazylijczykiem ani Szwedem ani Ruskiem ani czym tam sobie go nazwiecie. Jest Kanadyjczykiem jak ktos napisał wyrzej. Dali byście sobie z nim spokój bo to jego życie, to ilu ma ownerów to też jego sprawa dopuki ktoś mu tego nie udowodni to możecie sobie...

EO to mój tata -.-

Durdq 16-01-2007 22:53

Ehh a poco Wy się tak tym przejmujecie?? Nie chce grać, to niech nie gra, lepiej dla Mateusza (serdeczne gratulacje, swoją drogą). Jego gildia jest w stanie wojennym, ma problem, woli się usunąć.

To moje z danie. Nie musicie się z nim zgadzać:]

Krzychos_CALMERA 16-01-2007 22:55

a wbite w jakiegos eternala :P a co on jakimś bogiem jest:p bez przesady ;p CipSoft pewnie sie cieszy ze przestaje grac :P juz oni wszystkich hlvli obserwuja ;p czy nie sharuja acc;p ( z wyjątkiem bubble )

XIII 16-01-2007 22:57

Dajcie spokoj EO.
To moj idol jest.

janek@ 17-01-2007 12:59

Wy nie macie racji! on jehst elo spaxior nap kubanczykiem. XD (joke)
Mnie to ewntualnie nie obchodzi czemu i poco opuszcza tibie. Chlop powinien pracowac i moze ktowie? Wruci, kupi super mega ulepszenie od Cipsoft i nabije tylko te 600 lvleli ;p.
Ja bym na jego miejscu po nabiciu 40 lvl skonczyla z tibia i zajal sie soba.

Keel 17-01-2007 15:57

EO jest z pakistanu -.-'.

Ikil Sone 17-01-2007 17:18

oO

Jest brazylijczykiem....i neich sobie nie gra jak nieche,co za problem ?

Freddd 17-01-2007 18:37

Niektóre wasze posty mnei dobijaja typu "a niech eternal przestanie grac to taifun bedzie pierwszym 300 lvl'em" ludzie pomyslcie ile oni czasu spedzaja przed kompami maja 0 zycia prywatnego co to za przyjemnasc siedziec ciagle przed kompem i grac?? Zapewne i tak te hlvle typu 200+ sharuja no ale ile mozna grac. Ja sam wbilem uczciwie 60+ lvl i odechcialo mi sie grac teraz tylko sie loguje podadam chwile z kumplami z gildi i loga daje. Tak wiec nie dziwcie sie EO ze przestal grac bo ja bym napewno nie zrobil 290lvl'a bo mi by bylo zycia przywatnego szkoda a od tibi sa lepsze rzeczy np. dziewczyna, kumple, imprezy etc.

TaifunIII 17-01-2007 21:14

@up lol taifun będzie 1st mial 200 lvl ??lol

Patykus 17-01-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1111375)
Do tych co mówią że nie expi się z sd na warlockach.. macie downa.. powiem tyle ... taaa pojdzie taki 100ms z mortem... niedośc że jak niewlanczy manashielda padnie a jak włączy to ma takie waste manasów że to aż szkoda... .. czy wastowac sd.. przy dobrych lootach nie zwastuje a nikt nie powiedział że 100ms będzie zawsze zyskiwał...

Ludzie z takich wypowiedzi to poprostu wymiekam:D hehehe 100 ms moze expic z morta na wrl z duzym szczesciem.... Ale ja bym proponowal wastowac te SD na demonach solo.. Jesli ktos wie co mam na mysli bo oczywiscie zaraz ktos doda swoje 3 grosze...
Co do EO hmmm... mam to gdzies.. :) Co sie tak podniecacie innymi graczami??? Czy to mateusz czy taifun... Mam wszystkich gdzies... Wy sie podniecacie tymi ludzmi super kiel Oni maja nas gdzies dlatego ja tez mam ich gdzies:D koniec;]

BaaDeeN 17-01-2007 22:55

Przeciez to wisi CIPOM ze EO Niegra _._ knight jest taki jaki jest
[CHAR]Eternal Oblivion[/CHAR]

Cygan Slejter 19-01-2007 11:28

jeju...ale wy ludzie pieprzycie glupoty;/
Eternal Oblivion to Amerykanin ;]
oczywiscie zara jakiś noobek mnie wyśmieje, ale ja to mam w dupie;)
EO niechce to nie gra chce to gra...jego wola...Ja tam jestem za Mateuszem :) :)

RobertoIchi 19-01-2007 15:34

Ja powiem tyle fakt mogli by troche urozmaicić życie knightowi.A co do EO no to nie powinniśmy sie im przejmować morze teraz ma jakiś kryzys rodzinny.jego gildia to zrozumie i sama da rade wojnie:) A my dalej skilujmy a nie sie jego życiem interesujemy

Asthan 27-01-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter (Post 1207317)
jeju...ale wy ludzie pieprzycie glupoty;/
Eternal Oblivion to Amerykanin ;]
oczywiscie zara jakiś noobek mnie wyśmieje, ale ja to mam w dupie;)
EO niechce to nie gra chce to gra...jego wola...Ja tam jestem za Mateuszem :) :)

Brazylijczyk jak już

Capality 27-01-2007 14:04

UP:

Sam jestes Brazylijczyk, sądzisz że tylko Brazole Polacy i Szwedzi grają w Tibię??? On chyba jest Kanadyjczykiem ale nie jestem pewien

XIII 27-01-2007 14:27

@up
Eo jest Kamerunczykiem.

Spai 27-01-2007 14:38

Piszecie ,że EO więkoszość zycia jak jeszcze expił prze siedził przed komputerem... (gz dla niego ze przestał grać jak maniak ) a taifun to co nie lepszy? gra jak maniak... jak kiedyś EO . :)

@Topic jak dla mnie EO Tibia się znudziła gra sobie lajtowo i ma wszystko gdzieś bo kto na jego świecie mu podskoczu xD?

@Edit
Taifun tez ma wojne na swoim swiecie , poczekamy zobaczymy kto pierwszy zdobędzie 300 lvl.
:baby:

VeQ 27-01-2007 15:17

najperedzej to mateusz wbije 300 lvl ;s ma juz 277 a taifun i eo nie expia ;p taifun nuupek i wie ze padnie jak pujdzie expic ;] a mateusz nie ma nic non pvp moze expic ile chce ;d

Bastash 27-01-2007 15:24

A co to EO robi CIpSoftowi łaskę, że gra? Oni mają to w dupie głebiej niż ja.

>XIII
EO jest Dżibutańczykiem a jego starzy z Burkina-Faso pochodzą, więc ma podwójne obywatelstwo. >.>

DziubSs 27-01-2007 15:28

a nie jest tak? knight totalnie udupiony.. bedny knight.. :confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00.