Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pada śnieg, pada śnieg... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105163)

Rozqu 08-12-2006 18:08

A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka :P bo 1 raz widze cos o tym ale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:>
Co do tematu..

To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity :PP
Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez..
Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;]

Saxon 08-12-2006 18:10

Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?:P

lukitak 08-12-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rozqu (Post 1117903)
A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka :P bo 1 raz widze cos o tymale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:>
Co do tematu..

To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity :PP
Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez..
Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;]

co do zwiekszania many za exori vis to raczej tego nie bedzie bo nigdzie to nie pisalo tylko ktos sobie tka napisal a z updatem to raczej niedlugo bedzie bo przeciez juz domow kupowac nie mozna dali wczoraj newsy a zawsze w piatki byly dzis jakos newsow nie widac chyab ze jeszce beda ale moim zdaniem albo za 2-3 dni test albo update :D:cup: :cup: :cup:

lukitak 08-12-2006 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon (Post 1117906)
Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?:P

jak bys przeczytal all posty bys wiedzial ze mowilem wczesniej ze niedlugo ... tak kazdy mowi bo tak bedzie :D

Rozqu 08-12-2006 18:13

No racja :P nie wiem dlaczego ale ostatnio w swieta to tylko w tibi czuje ich nastroj lols :P

scorp 08-12-2006 18:19

Ja chcę wam tylko powiedzieć tyle, że nie działa private TestServer... Może uptade, a może public TS? :))

pozdrawiam

lukitak 08-12-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez scorp (Post 1117927)
Ja chcę wam tylko powiedzieć tyle, że nie działa private TestServer... Może uptade, a może public TS? :))

pozdrawiam

a co ty tutor ze wiesz ze nie dziala ??

Luca Leahcim 08-12-2006 18:24

@lukitak
spamerze, przestań tyle postów nabijać.

I nie wierzcie w rzeczy typu "z exori viz to teras bendzie 35 mana korztowac". Każdy kto narzeka, że nie ma pacc'a, jak już kupisz jednego, to zauważysz, że kase kombinuje się łatwo ;) Tak jak z papierosami. Palisz, masz na nie kase. Nie palisz, nie ma tej kasy, którą się na fajki wydawało :P

Ja nawet nie próbuje zgadywać kiedy będzie update, bo zawsze i tak jest nie w ten dzień co CIPsoft się spodziewał. Albo wprowadzanie trwa 2 godziny dłużej ;]

Ozdóbki rox l,,l_(>.<)_l,,l Zwłaszcza ta figurka Mikołaja :P

scorp 08-12-2006 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukitak (Post 1117929)
a co ty tutor ze wiesz ze nie dziala ??

Yhym... Gdybym nim nie był to chyba bym nie pisał,ale dobra nvm

Ramstain 08-12-2006 18:36

Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....:) :) :) :) :) :) :) :)

lukitak 08-12-2006 18:40

Domysl

ja skojarzylem fakty update nie moze byc najpredzej 12 . Zaraz pewnie bedziecie pisac ze ja noob albo pytac sie czemu. Ja wam odpowiem teraz bo jak wiecie od 5 nie mozna domkow kupowac a czas kupowania domku jest 7 dni wiec
wprowadzili od 5 zeby sie skaczyly aukcje przed update wiec musi byc 12 conajmniej (ale to tylko moj domysl) wiec nie piszcie o ja nie moge co to noob jest czy cos w tym stylu bo to tylko DOMYSLY8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

a tak przy okazj chcial bym napisac ze ja nie spamuje tylko odpisuje na posty innych a czy tobie to przeszkadza czy nie to juz twoj biznes

D juzio 08-12-2006 18:41

kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....

D juzio 08-12-2006 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramstain (Post 1117964)
Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....:) :) :) :) :) :) :) :)

a dlaczego niby mieli by udupić palla ? 8o prędzej coś dorobią ...

Redknapp 08-12-2006 18:46

Filmiki

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez D juzio (Post 1117972)
kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....

Filmiki z czego, z wieszania ozdób choinkowych?? Czy pieczenia ciasta??

Btw, jaki sens ma zgadywanie, kiedy nastąpi ten upragniony update?? Tak, czy siak pozostaje nam tylko czekać.:baby:

EDIT: Jeszcze raz apeluję o nie-nabijanie postów, ewentualną edycję postów... :P

Tristo 08-12-2006 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukitak (Post 1116301)
fajne ja tez pacca nie mam i nie nazekam a wy tylko nazekacie o to tylko dla pacc o to tez jakie wy nooby jestescie ludzie uspokujcie sie uzbierac 150 k w tibi i kupic tam pacca nie jest trudno tylko nie mozna myslec ze jak masz 12 lvl to tyle zdobedziesz ale jak masz juz taki 25-40 lvl to na spoko w gora tydzien uzbierasz ze 100 k :] a wy nooby co macie 12 lvl 1 k w dp i chcecie miec pacca a na co on wam ?? :D i tak grac nie umiecie 8o

wiesz.. a nie zastanowiłes sie, ze moze te "nooby" poprostu uwazaja kupienie pacca za zbedne?? Ja z kumplami gralem postaciami od 50-100lvla i nigdy,zaden z nas nie mial pacca..

W jednym sie z Toba zgadzam.. ludzie, nie spamujcie tekstami typu"o jaki ja biedny bo to dla pacc a ja nie mam platnego konta.." Zachowujecie sie jakby swiat do was nalezal.. i blagam.. Bez gadania ze kasy nimo.. w wiekrzosci to zwykły snobizm a nie brak gotowki..

APELUJE!Nie macie zamiaru placic za ta (idiotyczna)gre?Ok,szanuje to.. ale na forum Tibia.pl....
MORDA!-.-

Zdechly kret kanalowy 09-12-2006 08:53

alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)

Zdechly kret kanalowy 09-12-2006 09:00

alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)

D juzio 09-12-2006 17:42

kurde ja to juz sie doczekac nie umiem :p ma ktoś invo kiedy test ?

scorp 10-12-2006 08:26

Dam wam garstke informacji...

Ktoś pisał, że 'udupią' palla. Otóz wręcz przeciwnie.Będą nowe bolty, jak i nowa kusza(bardzo trudną ja zdobyć, quest gorszy niż annihilator).

Co jeszcze? Można będzie zdobyć soft bootsy i wiele innych rzeczy, ktorych sie nie dało zdobyć przed uptade.

Co do TestServera publicznego... Będzie w poniedziałek lub coś koło tego :)

pozdrawiam

Pajakmaly 11-12-2006 14:18

nowy blog tibia

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez druidek12 (Post 1116288)
Skoro dzisiaj jest czwartek, to jutro będzie teaser? jak to nie teaser, w takim razie co? :P Zapowiedź update na jutro!?!? <;( ze szczęścia>

Mam blogusia www.tibia-pacc.blog.onet.pl wlas i zostawialj komcie a ogladalam taki filmik nazywal sie tvn 24 o tibia i tam byl twoj ryj ale nie wiem czy czasami nie skopiowales no to narka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24.