![]() |
powinni zrobić oddzielny server dla pacców/facców żeby było więcej luzu a facce żeby mogły latać po kontynentach dla pacc ;]
@ Edit niby mam connecting to the game world ale co to daje jak 10 minut to mam i gówno sie dzieje @ down łatwiej by sie było logować o to mi chodzi -,- bo kurde wali na to w kij ludu i nikt niemoże wleźć |
@up:
A z cd-romu powinno sie wysunac ciasteczko i kawa? |
Odstresowany :D
W Carlin trochę porozrabiałem 4 padło i gromada mnie otoczyła... Useing the last rune...You are dead.. Potem w Ankrahmun owned by Arkhotep, jakis nowy faraonek zdjął mnie na hita, zsummonowany był w centrum Ank ;p |
Wczoraj wbiłem. Ab naprawde ładne ale kurcze jak sie wylogowalem to mam jak wybiore postac disconn~~ :(
|
Byłem, zobazcylem i .... nie przezylem
Manasy po wypiciu nie bedą pisac tych literek na zolto tylko na pomaranzcowo tak jak przy jedzeniu. |
Niech zrobia ten update juz bo to jest bezsensu
|
Wbiłem na testa od razu, bez rzadnego problemu... Z tym że i tak nie da się tam grac... z temple nie da się wyjsc bo stoją nooby i zabijaja od razu ;/ A tybardziej że ja mam rsa... Stoją 100+ i ue w każdego ;/ Bez nadzieja... wszyscy w temple siedzą... Ruszyc się nie da, pewnie dlatego macie problemy z wbiciem, bo nie ma się gdzie pojawic xD
|
ten nowy faraon truje po 300!! szok ale prawda
|
Weszłem, padlem, weszłem, padłem, weszłem, padłem etc.
|
wg mnie powinni zmniejszyc wage 07:21 You see a bag.
It weighs 80.00 oz. It contains presents which were stolen from Santa. Bring them back to Ruprecht on Vega. ... jestem drutem wziolem 6 koniec capa |
JESTEM 16 CICHO JEST GODZINA 7;27 CZEKAM CII xDD
lol jestem ciagle 1 a po tej kolejce wyswietla sie jakis ten blad :(9 |
Widziałeś jakiego robi mana drain:
07:09 XXX[92]: 07:09 You lose 2505 mana. |
Mam jescze pytanie, czy można odzyskać to eq jakoś po dedzie na ts?
|
Czasem mam kolejke 1osoba i dosconetc a czsem wyskoczy mi jeszcze jakby inna kolejka i pisz to : It's not your turn yet.
Napis wysmietla sie krutko a na ts i tak nie moge wejsc :/ EDIT: Dark Sorcer mam tak samo ciagle 1. i disconet :/ |
super -.- dostalem takiego laga na wyvrenach ze mnie ubily... Jakim cudem?!
|
bez pacca to ja sie tu chyba nigdy nie zaloguje bo ciagle jestem pierwszy w kolejce a potem albo dc albo its not your turn yet -.-
|
Działa!!! Kocham Cip Soft... Nareście pobawei siem nowuymi grafikami xD
|
Ile sie wbijaliscie? bo ja mam zakazdym razem Connecting Error
|
Cytuj:
@Edit System kolejek wlaczyli? lol z 98 jestem 19 :D |
omg! ja jestem 210 ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |