Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Suicide? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105653)

Hieyan 18-12-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eivrel (Post 1134608)
Po pierwsze czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Po drugie dla mnie to nie jest takie oczywiste. Może tak napisał byś co twoim zdaniem jest błędne, a nie od razu do bezcelowego obrażania przechodzisz.

Brak gwiazd - brak energii słonecznej potrzebnej do przeprowadzienia procesu fotosyntezy u roślin - rośliny zielone wymierają - wymierają roślinożercy - wymierają mięsożercy - wymierają ludzie. I w ogole brak tlenu, jak już rośliny wymierają. Dodam, że temp na ziemi spadłaby do paruset stopni poniżej zera, więc wszystko by zamarzł.

Eivrel 19-12-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hieyan (Post 1137485)
Brak gwiazd - brak energii słonecznej potrzebnej do przeprowadzienia procesu fotosyntezy u roślin - rośliny zielone wymierają - wymierają roślinożercy - wymierają mięsożercy - wymierają ludzie. I w ogole brak tlenu, jak już rośliny wymierają. Dodam, że temp na ziemi spadłaby do paruset stopni poniżej zera, więc wszystko by zamarzł.

No i po co się było tak unosić? Jeżeli to co napisałem ci się w jaki sposób nie spodobało to trzeba było się spytać jakoś kulturalnie. Bo jak się od razu wyzywa, a potem wychodzi, że się posta wcale nie zrozumiało to głupio to wygląda ;s
Ps. Jeżeli jeszcze się nie domyśliłeś w tamtym poście chodziło mi o świat, a nie o życie na ziemi.

Rav Othersider 19-12-2006 21:43

Bump it, bump!

Dan the Automator 19-12-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuryzmo (Post 1139157)
Bump it, bump!

Można wiedzieć co ty właściwie robisz?

Rav Othersider 19-12-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo (Post 1139223)
Można wiedzieć co ty właściwie robisz?

Odświerzam. Chcę zebrać jak najwięcej głosów do pracy.

PiXik 19-12-2006 23:55

a nie czasem odświeżasz ?

Rybzor 20-12-2006 06:47

Just Bring Up My Post? to nie tibia.com forum ;/

Fish Mashine 20-12-2006 12:04

Fakt , czasami myslalem o samobojstwie ale nigdy nie chcialem sie zabic chcialbym przezyc zycie nawet jeżeli , jak twierdza koledzy wyzej , nic nie znacze dla wszechswiata , kosmosu i potwora ze spagetti.

Pozatym autorowi tematu chyba bardziej chodziło o to czy warto sie zabic niz o to jaki cel ma zycie.

Destruktywne dzialanie czlowieka uzasadnione jest checia przetrwania i lepszego zycia , a wiele gatunkow dziala w podobny sposob

*P.S: Wielu ludzi w tym temacie mysli ze sa nadistotami , i mowia juz w formie wy, wasza rasa , ludzie sa beznadziejni.

*Zdanie na koniec: Myslenie o wyzszym celu , zyciu po smierci znaczy dla waszej "Gai" to samo co temat o jezyku beholderow

Rav Othersider 23-12-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fish Mashine (Post 1139676)
Fakt , czasami myslalem o samobojstwie ale nigdy nie chcialem sie zabic chcialbym przezyc zycie nawet jeżeli , jak twierdza koledzy wyzej , nic nie znacze dla wszechswiata , kosmosu i potwora ze spagetti.

Pozatym autorowi tematu chyba bardziej chodziło o to czy warto sie zabic niz o to jaki cel ma zycie.

Destruktywne dzialanie czlowieka uzasadnione jest checia przetrwania i lepszego zycia , a wiele gatunkow dziala w podobny sposob

*P.S: Wielu ludzi w tym temacie mysli ze sa nadistotami , i mowia juz w formie wy, wasza rasa , ludzie sa beznadziejni.

*Zdanie na koniec: Myslenie o wyzszym celu , zyciu po smierci znaczy dla waszej "Gai" to samo co temat o jezyku beholderow

No i to jest konstruktywny post.

Dego 25-12-2006 23:22

JA niestety miałem kilka razy byłem "zmenczony życiem" to chyba po cześci wina szkoły...a jeżeli sie pytacie czy się boje śmiercie powiem nie (penwie mnie wezmiecie za bohatera) poproatu wierzę w Boga i wierzę że trafię do nieba miałem już śmierć przed oczami miałem gorączkę 41stopni i 2 kreski i ciale rosła a przy 42 ścina się białko noi koniec....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24.