![]() |
Taki średni... Jakoś nie przypadł mi do gustu, nie ma żadnych ciekawych lokacji, wszędzie tylko drzewa, fabuła jakaś taka nijaka, w pojedynki to ja się kiedyś klockami lego bawiłem ... Jedyne co mi się podoba to outfit Shreka :P
|
Shrek, Osiol, Fiona i Turniej Wymiarów
Super nic dodac nic ując czytałem obydwie części i naprawdę są w dobrym wykonaniu fajne texty i wypasiona rozgrywka .
Czekam na Next Party ! Kiedy będzie bo już nie mogę się doczekac ! Ocena 11/10.5 |
Cytuj:
|
fake super 10/10
|
0.o Ale Sezowaty nieźle, ale hity!
Die Athun!:D No kill Shrek plx!;( Wszystko fajne! "Teraz komentowac, ale jak spadnie na 2 stronę to was..... nie będę lubial" Ja popilnuje żebyś nie spadł! Edit: A jeszce ocena :p. 100000\10 |
Jak dla mnie super!! 10/10. I jeszcze moge wystepowac. YEAH!!!
|
Super mi się bardzooo podoba xD Gratulacje :)
|
Hehe nie wiele zrozumiałem xD
Po pierwsze że wokuł pełno ludzi i muza, po drugie że u mnie w mieście już dzieci biegają z petardami, ciekawe ilu z nich zostanie coś do północy :P Wiesz koper, fabuła niby prosta ale powoli komplikujesz tak że już bardziej rozumiem Cykl Eeriona xD |
Super!
nic dodac nic ujac. Mnie brak słów by ując to co ty wymyślasz! Ocena 12/10,5 You are :cup: champion! |
@Drakon
Jaki Koper? xD Ja komplikuje? Już (chyba?) nic nie dojdzie nowego xD @topic Hmm... 7 odcinek nie wiem kiedy będzie xD |
Fajny ten odcinek, i cały fake też ;p.
9,5/10 Pare literówek, a tak to nic pozatym ;) |
No fajne, ciekawe kiedy bede JA! xD
|
@Harry
Jak będzie moja kolej to mi przypomnij żebym ci outfit dał! btw, Rób next part :P |
Ale ja jestem ivul myk myk ;> I go niema mAUSdhasudhasudhau Pokonam wszystkich !! MIdhasduashduadauh
|
@Sezowaty
Uważaj, zebys nie trafil na mnie xD |
Cytuj:
Finrod@ Yeah ale pewnie zabiją Cię jak będziesz ich śledzić^^. Fake@ 10/10 |
Eh przegralem >.< Czemu ? bo Sezu jset bardziej znany ;d?
Grrr Jedyne co misie w fake nie podoba to ze niema domkow i wogule :( 8/10 za to ze przegralem :d nie no 9/10 musze sie pogodzic |
Cool 9,9/10 Phi a ja jestem królem Wymiarów <i jestem taki dobry że niechcą bym wystąpił<szyderczy śmiech>:p
|
Pare niedociągnięć i błędów ortograficznych jest, ale ciągel jestem ciekawy co będzie dalej . Więc czekam na najnowsze 8+/10 !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |