![]() |
Rookgaard:
Jeśli staniesz w odpowiednich dwóch miejscach na FACC zone, Spike Sword zniknie z wysepki a płomienie przygasną. (próbowałem) |
Offtopic: Ej a powiedz jakie to miejsca :P
A co do tej ciekawostki ze mocz jak sie wypije to to jest nieprawda probowalem 8o |
Cytuj:
Co ta Tibia robi z ludźmi... |
Czy wiedzieliście, że gdy czaszka na Necrotic Rod ma zamkniętą szczękę ma ona oczy czerwone, a gdy szczęka się otwiera, lewe oko czaszki jest mniejsze i pomarańczowe?
|
xx
A wiedzieliście, że w ghost landzie jest npc A Ghostly Woman, znajduje ona się w ruinach budynku, kilka pięter nad ziemią (ma to przypominać fatamorganę), drugi taki npc, lecz inaczej wyglądający znajduje się w drodze w czasie questu Dreamer's Challange Quest lecz obie kobiety inaczej wyglądają.
|
NPC Aruda
Gdy Aruda ukradnie ci np. 50gp, powiedz jej "thief" (złodziejka), a odda ci kasę. Wtedy mówi "Oh sorry, I have to hurry, bye!" (Przepraszam, muszę się spieszyć, narka!)
DO AUTORA: Dodaj to, sam sprawdzałem. |
Dzięki fajnie się czytało!
Ze swojej strony dodam jeszcze pewną ciekawostkę odnośnie dessert questa. Tak naprawdę nie jest on taki prosty i oczywisty jak by się nam wszystkim wydawało. Aby wykonać go w sposób rpg trzeba poświęcić bardzo dużo czasu na czytanie listów rozmowę z npc, wejście do podziemnej biblioteki a następnie dostanie się do pomieszczenia z przedmiotami które należy położyć w tak zwanym final roomie. Nie będę się tu rozpisywać jak zacząć robić tego questa, mam nadzieje że zachęci to część z was do węszenia w sposób rpg. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |