![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Repco mowisz ze miałes kolegów w arymen to oni ci niepowiedzieli zę po zabici Gilara padl Wisoq ?Pozdro dla Wysłanca i Devila;p |
Cytuj:
|
Niewszyscy spękali tylko ja nas 6 zostało to niebyło sensu nic robić
|
a skad wiesz ze nie przylaczyloby sie o was wiecej ludzi ?
|
teraz takie gadanie była okazja nikt niedoszedł ,a teraz każdy mozę pisać
że jakby wiedział to by nam pomogł. |
No i mam. Swe ujebali mnie na expie. Jacy swe ?? Moja stara gildia. Za co?? Za przecietny angielski i za to ze nie sciaglem ventrilo z jakiegos szwedzkiego linka.Najpierw wyrzucili z gildi 2 dni po tem zabili.jak pytalem o reason to nawet nie potrafili powiedziec za co. jak kumpel z nimi gadal to wlasnie taki powod wymyslili. HAHAHAHA. to jest ta ASKARA
|
Polecam lekture forum askary na tibia.com
btw necrid17 mowisz ze znasz exe z rl... Cinek ? :) |
Cytuj:
|
10:25 You see Oris Palladyn (Level 56). He is a royal paladin.
haha nie ma to jak czekac na noobow w carlin xd |
Cytuj:
A propos szans Eun w walce z Domination: mają szansę, by zrobić kilka dobrych fragów. Najlepszym przekładem tego, że średnio lvle postacie mogą rozwalić wyższe jest Dancing Shadows z Kyry. |
Cytuj:
|
i nowa wojna na askarze Ultima vs Inssurection(czy jakos tak)
Zna ktoś powod wojny bo ja już dawno niegrałem:P |
z Tego co wiem lecz to nie jest pewne .. Qikka mowila ,ze chyba dojdzie do TMW . oraz kilka innych osob
|
ma ktos link do battle ultimy vs insurection??
jak ktoś ma to niech da link albo gg 9318054. |
Wojna Ultima vs Inssurection jest za zgoda obu guildi. Zadna z guild nie ponosi odpowiedzialnosci za ta wojne.
Po rozmowie z pewnym czlonkiem ultimy(moj pro) dowiedzialem sie ze ultima na razie przegrywa i nie zanosi sie na rewolucje |
huh
A wlasnie za szykuje sie rewolucja...
Qikka wstapil do nas Hail Ultima ! _/ |
nowy owner Qikki to gorzej niż źle... free frag :/
|
Cytuj:
Co tam Gornito u ciebie slychac? :] Tak, wogole co do tej wojny to Ulltima to wieksze nooby niz Tmw ... Wystarczy zobaczyc w jaki sposob padaja widzialem filmik jak spadl Memmento i Bunny Bult ( Jakos tak :D) , przeciwna gildia mam wrazenie ze moze nie o tyle jest lepiej zgrana ale ma jakies pojecie o Tibi i o wojnie. Wczoraj podobno bylo jakies open na Edron, filmikow chyba nie ma wiec moze ktos wie co tam sie doklanie dzialo :D . Tyle co wiem ze duzo ludzi z Ullltimy padlo i do tego jeszcze te ich Rs :D. Pozdrawiam. |
Bourne jakbys byl troche madry i ogladal uwaznie filmik jak padlem...widzialbys ze mialem kicka......nie dostalem jakiegos combo...wiec chyba nie myslisz ze nie wyuhal bym sie......wczoraj na opence lalo mnie 7+ i jakos potrafilem sie wyuhac...a nie wyuhalbym sie gdy mnie lalo tych 3 pod domkiem??wiec prosze nie oceniaj jak nie wiesz jak naprawde bylo.....
p.s.zadajesz sobie pytanie.....skoro mial kicka czemu go nie wyjebalo z gry??otoz 4 minuty wczesniej ubilem white skula ktory bil mi kumpla..nie wierzysz?? podam nick...i porownasz godziny..o ktorej go zabilem i o ktorej pozniej padlem:) Mimo to szacunek dla ciebie..pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |