Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Askara! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=106650)

necrid17 07-02-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1251887)
Czlowieku czy ty masz cos z glowa nie tak?

Czy ty jestes po***any?

Wydaje mi sie ze tak, skoro piszesz takie bzdury kpina.

Ile masz lat za ile kupiles chara?

Zalezy ci by dojsc do Dommination lizac im tyleczek na forum.?

Jak nie do Rexis to do Dommination a co tam xD.

hah.Szkoad mi na tego pana slow.Wez ty sie lepiej zajmij swoja isara (o ile tam wogole grales i miales taki lv bo szczerze w to watpie) Jaki ty noobie masz lv na askarza?? haha pewnie ce domination zrookowalo bo jestes noob i odpieradales.tak sie sklada ze to ja sprzedaje postaci w tibi nie kupuje ich!!to jest moj 2 char na askarza + 60 i znam ten swiat bardzo dobrze i wiem co to jest domination! A i powiedz mi jeszcze za co zostales bana na isarze? Pewnie za zabijanie....

vertile 07-02-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1240384)
No to chyba zle poinformowany jestes ...

To fakt ze Arymen mialo walczyc z Dommination ale to nie Askarian czy Arymen zdygalo tylko ludzie z gildi to miala byc juz 2 potyczka Arymen Vs Dommination. Za pierwszym razem bylo tak ze walka miala byc 10 na 10 z powodow ze stosunki pomiedzy gildiami nie byly najgorsze.
Co do 2 wojny to i moze masz troche racji Askarian spekal dopiero po tym jak polowa jego gildi odeszla od niego ale zaufaj ze go znam gdyby to mialo jakis sens to by poszedl sam.

Askarian chcial walczyc tylko jak w gildi zostalo nas 6 to co mieliśmy robić.
Repco mowisz ze miałes kolegów w arymen to oni ci niepowiedzieli zę po zabici Gilara
padl Wisoq ?Pozdro dla Wysłanca i Devila;p

necrid17 07-02-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vertile (Post 1252954)
Askarian chcial walczyc tylko jak w gildi zostalo nas 6 to co mieliśmy robić.
Repco mowisz ze miałes kolegów w arymen to oni ci niepowiedzieli zę po zabici Gilara
padl Wisoq ?Pozdro dla Wysłanca i Devila;p

Nom spoko tylko szkoda ze exe placil wisoq 50 k do ktorych sie zreszta sporo dolozylem zeby poratowac rl kumpla.Arymen spenkalo i nie ma co sie tu oszukiwac.

vertile 07-02-2007 21:43

Niewszyscy spękali tylko ja nas 6 zostało to niebyło sensu nic robić

rapco 08-02-2007 11:24

a skad wiesz ze nie przylaczyloby sie o was wiecej ludzi ?

vertile 08-02-2007 13:53

teraz takie gadanie była okazja nikt niedoszedł ,a teraz każdy mozę pisać
że jakby wiedział to by nam pomogł.

necrid17 09-02-2007 03:33

No i mam. Swe ujebali mnie na expie. Jacy swe ?? Moja stara gildia. Za co?? Za przecietny angielski i za to ze nie sciaglem ventrilo z jakiegos szwedzkiego linka.Najpierw wyrzucili z gildi 2 dni po tem zabili.jak pytalem o reason to nawet nie potrafili powiedziec za co. jak kumpel z nimi gadal to wlasnie taki powod wymyslili. HAHAHAHA. to jest ta ASKARA

Leiru 09-02-2007 17:56

Polecam lekture forum askary na tibia.com

btw necrid17 mowisz ze znasz exe z rl... Cinek ? :)

Dazah 09-02-2007 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leiru (Post 1256832)

Hehe, Domination dołączyło do wojny przeciwko Eun... Eun musiałoby mieć naprawdę dobrą taktyke, żeby wygrać tą wojne xD

grook 10-02-2007 11:27

10:25 You see Oris Palladyn (Level 56). He is a royal paladin.
haha nie ma to jak czekac na noobow w carlin xd

Soulicitour 10-02-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dazah (Post 1256912)
Hehe, Domination dołączyło do wojny przeciwko Eun... Eun musiałoby mieć naprawdę dobrą taktyke, żeby wygrać tą wojne xD

Generalnie zostawie bez komentarza fakt dołączenia Domination do wojny przeciwko Eun. Duty, w którym miałem kilku starych znajomych po prostu jest gildią lamerską. Z tą liczbą członków i siłą sd spokojnie mogli rozwalić Eun, zabrakło trochę rozumu i kolesia, który by ich poprowadził. Cóż teraz kozaczą skoro mają za sobą drugą gildię na Askarze. Jednym słowem lame.
A propos szans Eun w walce z Domination: mają szansę, by zrobić kilka dobrych fragów. Najlepszym przekładem tego, że średnio lvle postacie mogą rozwalić wyższe jest Dancing Shadows z Kyry.

necrid17 10-02-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leiru (Post 1256832)

Nie. Odemnie z rl gra pare osob min- exe ,cinek,ja i jeszcze paru ;]

vertile 13-02-2007 11:42

i nowa wojna na askarze Ultima vs Inssurection(czy jakos tak)
Zna ktoś powod wojny bo ja już dawno niegrałem:P

Skinheads 14-02-2007 18:56

z Tego co wiem lecz to nie jest pewne .. Qikka mowila ,ze chyba dojdzie do TMW . oraz kilka innych osob

vertile 14-02-2007 19:01

ma ktos link do battle ultimy vs insurection??
jak ktoś ma to niech da link albo gg 9318054.

Vanick 14-02-2007 21:37

Wojna Ultima vs Inssurection jest za zgoda obu guildi. Zadna z guild nie ponosi odpowiedzialnosci za ta wojne.
Po rozmowie z pewnym czlonkiem ultimy(moj pro) dowiedzialem sie ze ultima na razie przegrywa i nie zanosi sie na rewolucje

frick 15-02-2007 00:29

huh

A wlasnie za szykuje sie rewolucja...
Qikka wstapil do nas
Hail Ultima ! _/

Igrexou 15-02-2007 01:30

nowy owner Qikki to gorzej niż źle... free frag :/

Bourne 15-02-2007 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1268773)
nowy owner Qikki to gorzej niż źle... free frag :/

Fakt, Fakt :D

Co tam Gornito u ciebie slychac? :]

Tak, wogole co do tej wojny to Ulltima to wieksze nooby niz Tmw ...

Wystarczy zobaczyc w jaki sposob padaja widzialem filmik jak spadl
Memmento i Bunny Bult ( Jakos tak :D) , przeciwna gildia mam wrazenie ze
moze nie o tyle jest lepiej zgrana ale ma jakies pojecie o Tibi i o wojnie.

Wczoraj podobno bylo jakies open na Edron, filmikow chyba nie ma wiec moze ktos wie co tam sie doklanie dzialo :D . Tyle co wiem ze duzo ludzi z Ullltimy padlo i do tego jeszcze te ich Rs :D.

Pozdrawiam.

pilkarzyk10 15-02-2007 11:05

Bourne jakbys byl troche madry i ogladal uwaznie filmik jak padlem...widzialbys ze mialem kicka......nie dostalem jakiegos combo...wiec chyba nie myslisz ze nie wyuhal bym sie......wczoraj na opence lalo mnie 7+ i jakos potrafilem sie wyuhac...a nie wyuhalbym sie gdy mnie lalo tych 3 pod domkiem??wiec prosze nie oceniaj jak nie wiesz jak naprawde bylo.....

p.s.zadajesz sobie pytanie.....skoro mial kicka czemu go nie wyjebalo z gry??otoz 4 minuty wczesniej ubilem white skula ktory bil mi kumpla..nie wierzysz?? podam nick...i porownasz godziny..o ktorej go zabilem i o ktorej pozniej padlem:)

Mimo to szacunek dla ciebie..pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56.