![]() |
Ta premiera to wersji ENG czy PL?
|
Cytuj:
|
Styknie, choć pewnie koło 60zł.
|
@up
już pisaliśmy z mambą 90-100 ZŁ! -.- |
Cytuj:
"Wypierdek Zeusa"? Śmieszny jesteś :p I pomyśleć, że według Ciebie na świecie jest tyle idiotów, nie wiem jak możesz żyć razem z nimi :| |
To jest pewnie jeden z "ziomuff", którzy uważają, że książki są głupie i nudne.
|
Lubisz Harrego ale wydaje ci się, że jesteś za stary albo zbyt zajebisty, żeby zostać przyłapanym na czytaniu książek?
ROZWIĄZANIE! |
Ksiazka na ktorej sie wychowalem... ;] Pierwsza czesc przeczytalem w wieku 10 lat, czyli juz 7 lat temu. Wlasnie zabralem sie za czytanie ostatniej czesc :)
|
ja lubię cała sagę i nie mogę sie już doczekać na ostatni tom ;]
|
Szkoda, że to ostatnia część ; /
|
(Informuje, znam angielski ale niedostatecznie dobrze by czytać całą książkę. Czekam)
CZY WY MI CHCECIE POWIEDZIEĆ, ŻE ROWLING ZJE***A WSZYSTKO SZCZĘŚLIWYM ZAKOŃCZENIEM?! Nosz wół ją w du*e je*ał... |
@up: :) Sialalala
|
Ja też znam dostatecznie angielski, ale na razie książka leży na biurku i czeka aż mi się zachce ją poczytać :P
|
Skąd macie?
Widze , że część userów ma już "undergroundowe" tłumaczenia , a , choć zwykle nie piracę , ani innych grzechów nie robię , proszę podać link na PM ( najlepiej polskie) - sam nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc
|
Mozliwe ze to nie ostatnia czesc...J.K. Rowling mowila ze moze wroci do ksiazki , pewnie zateskni za 2 lata i znow zacznie pisac :P
|
@up: No ba ! Trudno nie tęsknić za czymś co Ci dało 800 mln euro xd
|
@up
lol? nudzi ci sie wiec takie rzeczy piszesz ?? |
Mógłby mi ktoś wysłać stronę z jakimiś tłumaczeniami na PM? :)
|
Cytuj:
|
@Uther
Wolałbym takie rozwiązanie. Może nie o śmieciożercy, ale... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |