![]() |
Skomentuje tylko jedno zdanie - najważniejsze.
Cytuj:
Pomijam fakt, że w Twórczości nieudolnie skopiowałeś i przetłumaczyłeś tekst Behemotha (nie, nie jesteś szatański robiąc to), bo pewnie znasz tylko to + dwa single Vadera. |
Cytuj:
|
edit:
<chyba jednak nie> |
Goburu - jak to być wielkim fanem death metalu znając po dwa kawałki Behemotha i Vadera?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
goburu powiedz mi jak byś zrobił jakiś kawałek jazzowy bardzo mnie to interesuję-przecież to nic dla Ciebie jazz obok dm to pestka...
|
Cytuj:
@Down: Podziwiam, wieżę Ajfla, nie byłbym w stanie jej stworzyć. Coś ze mną nie tak? Edit: Oh, nie zauważyłem wyrazu "tylko" ;p |
@goboru
Podziwiasz i szanujesz tylko to, co sam nie byłbyś w stanie stworzyć? ; ))))))))))))) |
Miszcz, miszcz, miszcz. Czym byłoby jakiekolwiek forum bez takich ludzi? BTW, w OWioNie jest temat o wydarzeniach/tekstach roku 2006. Ja już wiem, co będzie najlepsze w roku 2007.
|
Goburu to ogólnie śmieszny chłopaczek jest =)
|
Cytuj:
@Down Blog 27 żeruje na słuchaczach? Ale heca. |
Dr.Unknown:
Żerując na słuchaczach (emerytach, rencistach i takich tam)? Edit: jebs, myślałam, że chodzi o Rydzyka :p temat: 'Ojacie, a te blog 27 to pokemony, ale dno, o ja, i w ogóle i jak tego można słuchać?'. A ja dam sobie rękę uciąć, że połowa z was wali sobie przy zdjęciach Toli. |
Cytuj:
|
Może nazwa Blog 27 odnosi sie do roku 2007? Moze w tym roku bedzie koniec swiata bo Blog 27 zostanie ogloszony najlepszym zespolem na globie? Czy czeka nas zaglada?
|
podpowiem:
27=3*9=9+9+9, jesli obrocimy uzyskamy trzy szostki przetykane krzyzami. Blog 27 to dzielo Szatana ! |
Blog 27, ponieważ obie lafiryndy urodziły się tego samego dnia: 27 jakiegoś tam miesiąca. Jakiś czas temu, Ala odeszła ze składu. Na ich oficjalnej stronie napisała, że "Tola mówi jej jak ma się czesać i ubierać i ona nie może tego znieść~". Zapraszam na www.blog27.pl
|
Wchodzę na tą stronę, czytam dollsowe newsy i nagle prawie dostałem zawału. Dochodzę do końca zdania i nagle z głośników "HEJ BOJ GET JOR ASS AP!!!!!!!" I tak bez końca, w pewnym momencie spanikowałem i uciekłem z niej. Wiedziałem, że to roosowe, ale nie aż tak ;/
|
Jesteście źli bo Blog27 tworzy muzykę, której przesłania nie zrozumiecie do końca życia.
Re.Down O co ci chodzi? |
No jasne nikt nie zna przesła, a nawet taki kto nie zna przesłania, na hooja to tłujmaczą (Chociaż, na Hooja bo i tak to takie G***o)
Cytuj:
obciach. No ale Ta druga odeszłą od "Tolci" to może w końcu i "Tolcia" sobie daruje i będzie spokuj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |