Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Na temat "blog 27"! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=108835)

Ghost Nieudany 01-01-2007 11:42

Skomentuje tylko jedno zdanie - najważniejsze.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.

Rock progresywny, post-rock i post-metal już za trudne dla ciebie? Zapoznaj się z Pink Floyd, Godspeed You! Black Emperor, Isis i Neurosis, ale wątpię, żeby cokolwiek z tego stało na takim poziomie wyrafinowania, żebyś to zrozumiał. :-)

Pomijam fakt, że w Twórczości nieudolnie skopiowałeś i przetłumaczyłeś tekst Behemotha (nie, nie jesteś szatański robiąc to), bo pewnie znasz tylko to + dwa single Vadera.

Fiszbin 01-01-2007 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1166846)
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka. Reszta to jest po prostu dno, a im delikatniejsza i bardziej rymujaca sie jest piosenka, tym gorsza. Im cięższe jest brzmienie tym piosenka jest zawsze lepsza bo artyści metalowi koncentrują się w głównej mierze na wartości technicznej i tekstowej swoich piosenek a nie na głupiej komercji i szczytach list przebojów. (tak jak dody i te inne beztalencia -.-) Np taki gatunek muzyki jak hip-hop to jest totalne dno bo przeciez co za problem stanac w rozkroku i sobie cos gadac? LOL. Ja nigdy nie ćwiczyłem rapowania ale jestem przekonany, że umiałbym to robić nie gorzej niż oni bo to jest banalnie proste. A jeszcze prostsze jest układanie tekstów piosenek do hip-hopu bo tam obowiązują tylko dwie zasady: "ma się rymować" i "świat jest do dupy". Death metal to chyba jedyny rodzaj muzyki ktorego nie potrafilbym samemu wykonac i wlasnie miedzy innymi za to go podziwiam. (bo to znaczy ze jest to dobra muzyka skoro przecietny czlowiek nie jest w stanie jej wykonac a pozostale rodzaje muzyki lepiej lub gorzej ale wykona) Growlować nie umiem i pewnie jeszcze długo bym sie nie nauczyl, rapowac umiem bez problemu bo to chyba kazdy czlowiek nawet bez treningu jest w stanie robic. Na tym polega wlasnie prymitywnizm hip-hopu i innych popularnych rodzajów muzyki.

Głowa boli, a ty z rana takie głupoty pierniczysz.

Vil 01-01-2007 11:53

edit:
<chyba jednak nie>

Ryłek 01-01-2007 11:53

Goburu - jak to być wielkim fanem death metalu znając po dwa kawałki Behemotha i Vadera?

Hieyan 01-01-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryłek (Post 1166975)
Goburu - jak to być wielkim fanem death metalu znając po dwa kawałki Behemotha i Vadera?

Uważaj Ryłek, bo on zaraz wyjedzie z 'z death metalu to spilknot rzondzi'.

Ryłek 01-01-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hieyan (Post 1167045)
Uważaj Ryłek, bo on zaraz wyjedzie z 'z death metalu to spilknot rzondzi'.

Nawet jakby i wyjechał z czymś normalnym to niech przynajmniej nie mówi, ze to najbardziej ambitna muzyka.

Woyas 01-01-2007 12:37

goburu powiedz mi jak byś zrobił jakiś kawałek jazzowy bardzo mnie to interesuję-przecież to nic dla Ciebie jazz obok dm to pestka...

Upierz 01-01-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1166846)
Ja slucham tylko death metalu bo uwazam ze to jedyna ambitna i na dobrym poziomie technicznym muzyka.

No z def metaló najleprzy jest tokjo hotel.

@Down: Podziwiam, wieżę Ajfla, nie byłbym w stanie jej stworzyć. Coś ze mną nie tak?
Edit: Oh, nie zauważyłem wyrazu "tylko" ;p

Dr.Unknown 01-01-2007 13:01

@goboru
Podziwiasz i szanujesz tylko to, co sam nie byłbyś w stanie stworzyć?
; )))))))))))))

Misza 01-01-2007 14:24

Miszcz, miszcz, miszcz. Czym byłoby jakiekolwiek forum bez takich ludzi? BTW, w OWioNie jest temat o wydarzeniach/tekstach roku 2006. Ja już wiem, co będzie najlepsze w roku 2007.

Lasooch 01-01-2007 14:52

Goburu to ogólnie śmieszny chłopaczek jest =)

Dr.Unknown 01-01-2007 15:03

Cytuj:

Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
Jasne, ale one nic złego nie robią, dążąc do sukcesu.

@Down
Blog 27 żeruje na słuchaczach? Ale heca.

Pani K. 01-01-2007 16:40

Dr.Unknown:
Żerując na słuchaczach (emerytach, rencistach i takich tam)?
Edit: jebs, myślałam, że chodzi o Rydzyka :p

temat:
'Ojacie, a te blog 27 to pokemony, ale dno, o ja, i w ogóle i jak tego można słuchać?'. A ja dam sobie rękę uciąć, że połowa z was wali sobie przy zdjęciach Toli.

Upierz 01-01-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 1167606)
A ja dam sobie rękę uciąć, że połowa z was wali sobie przy zdjęciach Toli.

Szczególnie przy zdjęciu jej twarzy, uhh.

kamosblue 01-01-2007 16:47

Może nazwa Blog 27 odnosi sie do roku 2007? Moze w tym roku bedzie koniec swiata bo Blog 27 zostanie ogloszony najlepszym zespolem na globie? Czy czeka nas zaglada?

Vil 01-01-2007 17:15

podpowiem:

27=3*9=9+9+9, jesli obrocimy uzyskamy trzy szostki przetykane krzyzami.

Blog 27 to dzielo Szatana !

Fiszbin 01-01-2007 17:21

Blog 27, ponieważ obie lafiryndy urodziły się tego samego dnia: 27 jakiegoś tam miesiąca. Jakiś czas temu, Ala odeszła ze składu. Na ich oficjalnej stronie napisała, że "Tola mówi jej jak ma się czesać i ubierać i ona nie może tego znieść~". Zapraszam na www.blog27.pl

Korektor 01-01-2007 18:11

Wchodzę na tą stronę, czytam dollsowe newsy i nagle prawie dostałem zawału. Dochodzę do końca zdania i nagle z głośników "HEJ BOJ GET JOR ASS AP!!!!!!!" I tak bez końca, w pewnym momencie spanikowałem i uciekłem z niej. Wiedziałem, że to roosowe, ale nie aż tak ;/

Thero 01-01-2007 18:15

Jesteście źli bo Blog27 tworzy muzykę, której przesłania nie zrozumiecie do końca życia.

Re.Down
O co ci chodzi?

Karl0ss 01-01-2007 18:29

No jasne nikt nie zna przesła, a nawet taki kto nie zna przesłania, na hooja to tłujmaczą (Chociaż, na Hooja bo i tak to takie G***o)

Cytuj:

I uważam ich za najbardziej sztuczny zespół świata... kto by wytrzymał łażąc ubrany jak śmiecarz 24H na dobe ??
Wiem, że wypowiedź stara ale : Gdy jeszcze "Tolusia" była z tą drugą (nie ucze się ich imion na pamięć), to zobaczyłem Je w Bluecity w Warszawie i miały te swoje "ziomerskie" super ubranka, ja pitole jak przechodziły obok normalnych ludzi to się żygać chciało i te ich ubranie było takie "inne" porprostu super hiper mega...
obciach.
No ale Ta druga odeszłą od "Tolci" to może w końcu i "Tolcia" sobie daruje i będzie spokuj

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.