![]() |
Ja tam alze po jaskini pelenj Trolli , spider and poison spider i nieraz spotkam tam szkielety i caly czas laze po tym miejscu :)
|
Mi sie najlepiej expi na snake, wolfach, trollach i bugach. Tym sposobem w 3.5h wychodze z rooka :D
Adevo Vas Kill Mas Noobas <--- najlepszy czar :D |
Ja najbadziej lubie exp na troloch i szkieletach
|
Mam L 6
Jeśli chodzi o exp to lubie chodzic do jaskini z spiderami na zachód. Jeśli chodzi o invertarz to lubie chodzic do szkeletów na zachód południowy.i to wszystko
|
Jest taka fajna norka z rotami.
Zawsze jest tam 8-10 rotwormow. Nie radze chodzic tam newbie. Tylko dla duzych grup lub rook srayerow!
|
Trolle i orki.
|
A ja niestety w wiekszosci czasu nie mam gdzie expic, albo najpierw ktos sobie znajdzie potworka jakiegos krzyczy: MINE!!!, to ja go zostawiam i ide dalej znalazlem potworka a koles wczesniej krzyczacy podbiega do mnie i zabija moje potworki. Jak tak zyc na rooku bez pacca :/ btw. ktos tu gra na aurerze(prywatne wiadomosci)?
|
no to chodz za gosciem i wybijaj jego potworki... az sie nauczy... a najlepiej lootuj jego ciala
|
sry ze nie ten temat ale czy na rooku jest ghul :confused: :confused:
|
chcecie to wam mówie biore luk ktuiry kupilem u slepego orc i strzaly z qestuw ide na rotwormy obstawiam sie skrzynkami i expuje dobry loot polecam tak zrobic tylko niech ktos nie idzie z 50 strzalami i 10 dystansem :berserk:
|
A ja expie na bugach i ratach(w dziurze u All dee- chyba tak sie pisze) ewentualnie trollach a po loot ide na minoski i orcki
|
Cytuj:
Ja chodze najczęściej do training room w podziemiach biblioteki. OK. 50 pełnych respawnów ( 1 średnio co minutę ) i jestem na mainie. Niestety aby móc tam spokojnie expić trzeba mieć cs'a, b-shielda, i chain armora. Oczywiście w trakcie treningu może przypełznąć jakis gostek i poprostu cie olać pytając się jak gdyby nigdy nic czy otworzysz ==' |
Ja tam najbardziej lubie zdobywac exp na szkieletach na zachodzie tylko uwaga na orki i orki spermany
|
Ja najczesciej na:bugach,snake,wolf,spider,troll.
|
ja mam 5lvl i expie na trolach i bugach oraz szkieletach ale najczesciej expie na bugach bo szybko sie rozwala niz trole czasami tez expie na minosach w mino hell :]
|
najlepiej posion spidery ale uwaga na trucizne i miejcie fooda pod reka :>
a 2 to sa bugi ;p |
J^b^n^ archeolodzy...
|
Cytuj:
Gratulujemy! właśnie awansowałeś w archeologii. next górnik do listy... takie tematy z 2004r. powinny być automatycznie zamykane ... |
Moim zdaniem najlepiej expi sie na waspach (fajny exp i honeycomby) ;D
|
Orc; Minotaur
Ja bije ze spearow, wiec orkowie, spearmany, mino i rotwormy ;)
Jak jest blocker to mozna oczyscic mino hell na 6 lvlu:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:56. |