![]() |
Cytuj:
Tylko raz i więcej nie Jak zatrzymać czas Jak zatrzymać ten Najpiękniejszy w życiu dzień NanANanaNANnanaNAnnanA Te słowa przeszły do historii.. Amen |
Kurka wodna, nawet nie wiem jak to skomentowac...Kolejny mit został obalony :)
Btw. Dzięki za boots of haste, ustawimy je z tatą w domku na honorowym miejscu :) Obuwie Damu Unixa...Takie rarytasy nie spadają na co dzień :) |
Nie mialem freeza ani kicka,jak zobaczylem ze Ravnos nabija PZ wiedzialem ze to bedzie masslog,moglem albo uciec do domku jak piz**,albo probowac pomoc kumplowi,wiedzialem ze padne bo nie mialem szans tego przezyc...
Aha i GratZ dla FH :] nie codziennie ubija sie Damu Unixa :] |
Cytuj:
Hahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahaha h ahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ha..... itd itp Coz Axowi gratulujemy takiego rare jak bohy z Damu pierwsze i jedyne w tibi ! Damu Unixowi gratulujemy: Zapamietajcie te slowa : "Damu Never Die" ;) Final Heaven znow pokazalo co to znaczy szybka akcja ;) Rozlam Gildi RO ! Skroll Madera zniesmaczony bodajze tym ze RO ginie dzien w dzien... zrobil gildie Demonic Justice ( znana i nie lubiana jak inne jego gidlie )... Teraz pytanie i co dalej ? 1~ Damu wciaz bedzie sadzil ze nigdy nie zginie ? 2~ All for All czy RO bedzi z czy moze przeciw DJ ? 3~ Czy FH znow zmasakruje swoich przeciwnikow w najmniej oczekiwanym momencie ? 4~ Kto jeszcze pozbedzie sie swojej ukochanej "sharowanej" postaci ( Hail Kronos ) ? 5~ Czy akcyza na alkohol w tym roku sie zwiekszy ? Wszystko dowiemy sie w swoim czasie ! Niech nam zyje Damu niech nam zyje Damu !! Hip hip hura ( Pokazales ze walczysz 1 raz nie uciekles jak 191 elite knight ktory powinien sie powiesic ale nie bede tego komentowal ) |
=)
Co prawda to prawda i tego nie możemy Damu o dzisiejszym dniu powiedzieć.
Nie bałeś się pomóc Ravnosowi ("GAME OVER...GAME OvER") i próbowałeś pomóc. Szkoda tylko że średnio się udało, ale nic dziwnego jeśli 3/4 Twojej gildi myśli tylko o swoich tyłkach. Frag jak frag ale te wszystkie rzeczy typu "damu never die" po napisie "Warning.Killing of Damu Unix was unjustifed" lekki uśmiech na mojej twarzy wzbudziło. Pzdr i powodzenia dalej bo wojna się jeszcze nie skończyła 8o |
to co axx czemu walczysz z sharerami bedac nim?;d
|
damu damu czemus nas opuscil?
|
O mama,kolejny wszystkowiedzący krzykacz...ratuj się kto może;(
|
aha ja to wiem akurat; i potem fast relog igniz,lord of ax ! huh !
http://img187.imageshack.us/my.php?image=zalichjl5.jpg |
Cytuj:
A teraz sobie idz bo Cie tu niechcemy takie foto to mozesz mamce pokazywac :C Pozdro i zegnam |
Next battle next frag dla Fh :)Gz dla Boba 3x dead when next??
Widac jak sobie pomagaja papaski :) |
Nie wiem kto gra na Lol Esponjii,ale nie wydaję się być on/ona osobą kompetentą. Wiem, że siła Final Heaven potrafi sparaliżować wroga, ale żeby się ani razu nie uhnąć ?:baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm z tego trapa mogl wyjsc conajmniej kilka razy :P .. widocznie nie chcial sprobowac jego sprawa :D |
Cytuj:
N/C :C |
O Meresstrae&Evens- Proste, Mere~ nabił Evansowi lvl, o ile to nie jest moj falszywy wytwor fantazji (ktore wychodza jakas po roku) Evens Knight był na początku pallem.
O Damu Unix- Każdemu jakoś zdarza się paść, ale ja go nie lubie bo kiedyś na ok. 20 lvlu, mnie zabił O Kvaku- Spoko gosciu Axa- prawie nie znam Xanthrax na około 30 lv zabił mnie kiedyś (jakiś półtorej rok temu), i nie dawno to powtórzył na MSie (pewnie skusiły go puste viale) A tak BTW. To mój brat własnie mówi że na h lv się idzie na dragi (knightem) i bierze się manasy i leczy exurą, czy to prawda? |
Tibia com juz dziala a wiec zaczynam robic statystyki od nowa :)
|
Kolejny dzien kolejne fragi :)
23 - 4 ludzi poszlo do piachu 24 - Heheh i next pan ktory zapedzil sie na exp :) Have more ask ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |