![]() |
a jutro wejdę na stornę http://forum.tibia.pl/newreply.php?d...te=1&p=1185919
i aby nie przedłużać od razu na ostatnią 122 stronę aby nie czytać tych 110'u X10 nieprzeczytanych nic nie wartycgh wiadomości |
chłyt??!
Cytuj:
no dobra co to ma byc??!! Tibia bug?? jak to wyglad plz ss xD |
Cytuj:
|
...
Ej, wy też to macie przy logowaniu do gry? Że nie można się zalogować, jest napisane Error: Disconnected from server.
z góry dzięx za odpowiedź |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to dobre u mnie polowa dedow to powinno byc napisane zabity przez reset kompa...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja tak mam i najprawdobodobniej padl login serv |
Cytuj:
Wystarczy odpalic validacje strony głownej Tibii (ctrl+alt+v w operze ) a zobaczycie czemu... czesc bledów jest do przelkniecia ale po pijaku w notatniku mniej bledów popelniam piszac kod strony :( Fakt ze design jest oi niebo lepszy ale nawet pod IE wyskakuja babole na stronie głownej... Wieje groza... |
Cytuj:
|
Strona normalnie wypas wreszcie jakiś klimat... :], a co do pacc'ów to wątpie żeby było tylko dla FACC :P losowanie jest dla wszystkich raczej dla każdego gracza... i lepiej się tak nie jarajcie co poniektórzy bo i tak szanse, że wygra ktoś z Was jest jak znaleść na ulicy 1 000 000mln $ :P
ave pzdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
SeaMonkey jest dobre czy do kitu? |
ekhm stronka ladna taka solidna widac ze jakis niemiec robil ^^ to ich gust mi sie podoba wcale nie jest az takie kolorowe a co do pacc to i tak leje na losowanie bo nie mam main chara zrobionego jeszcze ;s
|
A mi ładnie działa tibia.com z opery ;] happy birthday tibia ;> dawac losowanie :D:D:D:D
@Edit: jakie te potworki sie niewinne zrobily na stronie głównej tibi.com :) |
Cytuj:
|
losowanie
moim zdaniem będzie coś takiego:
Wchodzisz na tibia.com(po losowaniu-może będzie jutro a może i nie ;]),czekasz na losowanie-podaja jakie ACC albo jakie postacie dostaly PACCe(PACC i FACC moim zdaniem) i... już 8o |
Cytuj:
@Down 7-8 lat... Ile razy miałeś przeinstalowany system? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |