![]() |
ten co mowi patryjarch ciemny jestes to taif?
|
Cóż. Żałosna zagrywka ze strony Vision, nie powinna miec miejsca.
Jestem ciekaw czy milobylo by wam, gdyby ktoś wystawiał na forum wasze PRYWATNE rozmowy. Widac ze Vision chce w pewnym sensie upokorzyc swoich rywali we wszelaki sposób -.- Wyobraźcie sobie Imagrama na TS'ie po zabiciu Taifuna, oczywiste ze byloby: "huraaa huraaa yeahoo zaje*alismy kur*e haha jupi padla kur*a" etc i przez pol dnia pewnie nie umiał utrzymac myszki w ręce, bo zabil wraz se swoimi dwudziestoma kolegami jednego Taifuna -.- Mam wrażenie że Imagramowi żal dupe sciska iż Taifun jest bardziej cwany od niego ;) [jeśli różne plotki o Taifunie polegają na prawdzie ofc] Krótko mówiąc widze to tak: Vision nabił 2 fragi na Taifunie, na innych troche i skończyły się im pomysły, teraz będą się uciekac doinnych metod, bardziej dziecinnych i niemoralnych;) |
"Dalej Zuuuuull, daleeej!!"
"No to jest normalne ze oni beda se pekowac uciekac i s*******ac" (to w 7:52, jakos tak) Ci ludzie sa chyba ... |
to normalnie ownuje!! Nigdy tyle śmiechu nie miałem.
|
ten drugi link nie działa ten z mp3 popraw go!!!
|
|
HEhe nice woja tam jest ;]
|
nawet mi sie podobalo :D :D
|
Hahahahah imargam co za noob z ciebie :D:D
Apr 24 2007, 01:14:53 CEST Killed at Level 203 by a fire elemental of Kriss Sorcerer Name: Kriss Sorcerer Sex: male Profession: Sorcerer Level: 49 World: Furora Residence: Venore Last login: May 04 2007, 21:57:27 CEST Comment: Kriss Sorcerer 1:0 Imargam Roger Sunrise <3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |