![]() |
Naprawde super fake'i widac amsz do tego talent az mnie naszla mysl o takim wiekszym opowiadnaiu jakby to wsyzstko skleic w 1 wielki film a nie w odcinki ;)
Daje ci 10!/10 |
Polewam hahaha, jakie teksty!! :D:D Stary hehehe :D nie chce mi się komentować wykonania, ani fabuły. To co widzę to mi się podoba i mnie cieszy, więc jest kozak! ;)
|
fajny fake :) auta troche takie... inne :D ale ogolnie fajnie rob nastepna czesc :)
PS w spisie tresci nie ma odcinka 3, 2, a link do 3,1 jest zrypany :P |
Pozwoliliście by tak świetny fake spadł na 2 stronę. Nie wieże X( . Kiedy next party?
|
@up
Omg co za żałosny podpis! hahaha....cienkie lizanie dupska :D, jeszcze takiego nóbka jakim jest Veruis, phieee :D @top. Zeby nie było, że offtopuje :P. Dawaj dalej Drakuś!!!! :D:D |
Wulgaryzmy do chu** są kur** baardzo zajebis** aż mnie kur** zatyka xD
10/10 (Love Gangsta fakes ;p). |
Dawno nikt tu niepisal. Drakon, kiedy nastepna czesc?
|
Obawiam sie ze nie predko...
szykuje sie niezły zawał w szkole ;/ Wybaczcie, jeżeli tylko będzie więcej luzu i będe miał chęci to zrobie... |
fajne no nareszcie cos fajnego 11/10 :cup:
|
xd
DRAKONKA MY CHCEMY NEXT PARTA :p ! strajk :D
|
Fajny fake , ale daję 9/10 , ponieważ znajduje się w nich sporo błędów np. takich jak ''poniewarz'' , ''żeczy'' i wiele podobnych głównie z 'rz' i 'ż' ; )
Nie będe wyszukiwał wszystkich , bo nie mam na to czasu ; ) |
Hmm na sycylii w dresach i słownictwo polskiej młodzieży? Rysunki sa może i na poziomie, ale teksty żenada, i to nawet nie dlatego że te przekleństwa ale po prostu zamiast jakiegoś dialogi same kurwy pizdy itd. fabuła też pozostawia do życzenia odsyć wiele.
A w "3 części" pisze się precious a nie preshes |
swietne , super czekam na next party
|
Ech... Czy musicie tak tu spamować? Drakon napisał, że next part będzie późno to chyba nie musicie tak spamowac :/
|
Fake EXTRA. 10\10, bo żadnych minusów nie dostrzegłem...
|
@Shardzik
Taaa... A jak jest napad to gangster mówi "Przepraszam państwa, proszą bardzo by państwo położyli się na ziemi twarzą do podłogi, niech państwo się nie ruszają i nie prubują uciekać, to jest napad! Drogi panie kasjerze, proszą wziąść tą torbę, byłby pan taki uprzejmy i umieścił w niej całą forsę." Btw. Fake jest po polsku, więc używam polskich zwrotów, nie będę chyba w co drugim zdaniu wtrancał włoskich zwrotów bo nie znam włoskiego, a nawet jak bym znał to żadko kto zrozumiał by o co chodzi... Już dawno to mówiłem, chyba nie trzeba powtarzać sto razy by dotarło. To już nie jest szczegółowość, ale wyszukiwanie błędów na siłę. |
no tak ladnie narazie lecz powsztrzymam sie oceny powiewaz ocenie calosc :D
pracuj dalej :) |
Naprawde serce me się raduje żeś się wstrzymał od Oceny, lecz serce me pęka na drobne części żeś nie spoglądał na date Stworzenia tego Faka ;]
|
spoxik fake ;] ej koleś czemu nie robisz kur.. dalej :D.
Ej plx prześleś mi qufity i bronie z twojego fake jak co pisz na nr gg 11181604 ;d |
Teksty na poziomie polskiej pdst :) A do tego ortografia...
Btw, nie sadze by "gangsterzy" mowili " mam nóż, nie boje sie go użyć!!!" itp... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |