![]() |
Osoby, które były juz zalogowane mogą pozostać w grze. Nie można tylko się zalogować.
|
tibia.com już działa, ktoś dostał maila? Bo ja nadal nie -.-
|
mi nadal tibia.com nie dziala
|
Mi działa:P
|
Wszyscy sprawdźcie maile;P
ps. Coś wszyscy ucichli :D :D :D :D |
Na stronke tibia.com można było wejśc i sie zalogować do acc ;). A ludzie nie odpowiadaja bo wali im sie stronka tibia.pl forum ;/
|
:/Z tego co widze wiekszość nas opuściła:/
Myśle że wszyscy się pogodzili z faktem że niewygrali:/ Ale miejmy nadzieje że ten email wciaz idzie do nas i zaraz dojdzie xD |
Ja wciaz czekam z niecerpliwoscia ale chyba cipsoft jescze nie powysylal wiadomosci ze wygralem pacca
|
:DPierwsze mi muszą wysłać tego meila!:D
Wydaje mi się że was pociesze niemoge zalogować sie na tibie i na acconta na tibi.com nawet niemoge wejsc moze to jest zwiazane z paccami^^ |
hmm a moze jest to zwiazane z hackiem ;]??
|
Nie już jest ok:) Ale czego nikt się jescze niepochwalił czyżby nikt z Polski nie wygrał pacca:/Miejmy nadzieje że cipsoft nie wysłał jescze xD
|
zapewne maile zostana rozeslane o 23:59 :D
Albo nikt z nas nie wygral :) |
e-mail z wiadomoscia o moim paccu do mnie tez nie doszedl :(
|
Niestety nic nie dostałem.:(
|
Zwyciescy dostaja mail takowej tresci:
Cytuj:
|
to kiedy on dostał tego meila?? nikt inny jescze niedostal dziwne:(Czyżby nikt inny nie wygrał:P
Lol już myslałem że wygrałem a tu nie od cipsoftu tylko jakieś Family Cup:/ |
Na tibia.com jest komunikat w sprawie pacc. Myśle że ten kto jescze meila nie dostał to niewygrał pacca w tym ja też:/
Ale mam nadzieje że jak wróce ze szkoły to bd:DxD |
wiecie jaką macie szanse na wygrania pacc..?? 1.250 i czego wy się spodziewacie..,.??
Na tibi.com jest takie coś: All players who have won a Tibia Premium Account have received an email today. Note that it will not be possible to transfer those Premium Accounts. Congratulations to all winners! CZyli już wszyscy mają pacca :P K***aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja nic nie dostałem ;( |
Ja od razu dziś rano właże na poczte patrz a tam : Nie masz nowych wiadomości..
Ja tam w płacz i myślę czemu? I już wiem... Może nie doszedł ten Email/PACC..;( |
o0
5 dni temu kupilem pacc, loguje sie na postac i widze to: http://img174.imageshack.us/img174/2972/174st7.jpg Jan 31 2007 Winner of Anniversary Premium Account (90 days) Apr 25 2007 Jul 24 2007 omagad! glupek zawsze ma szczescie^^ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |