![]() |
@topic
Moje osobiste zdanie jest takie że: -Taifun to kawał c**y ;p (no że niby taki cieniaś, i na rl nie za ciekawie xD no i że ma kilka ovnerów) xD -a Mefju Dragon Wielki jest spoko (z tego co wiem) studencik xD i to on zdobędzie 300lvl xD i tego mu życzę :cup: |
Knight na lvlu 200+ jest w stanie zrobić koło 230-250k expa na godzinę. Co prawda ogromny waste będzie, ale jest to wykonalne.
.. [edit] A ten tomb, o którym była wcześniej mowa jest to tomb Omruca pewnie. Poziom -2 za coinem. Można tam niezłego expa walić siekając vampy z gfb. Skoro ja moim druidem (mając blokera) byłem w stanie wyciągnąć tam ~80k expa/h, to jestem pewien, że knight na jego poziomie jest w stanie zrobić 140-150k. Wg. kalkulatora na tibia.pl EO ma siłę czarów porównywalną z magiem na 190 levelu z 76 mlvlem .. więc jego gfb są ostre .. nie wspominając o explo :P |
Knightem nie mozna expic szybciej niz drutem. Drut max osiaga 2-3 razy wiekszy niz knight, a przecietnie expi 1,5-2 razy szybciej. Osiagnac 200+ knightem to jest duza sztuka, a drutem/sorcem normalka tylko wystarczy miec czas na grę.
|
co do taifuna to taifun teraz lezy w oddziale zamknietym i sie leczy po tym jak padl a teraz gra nim 14-latek . tak w sumie slyszalem ;p a co do mateusza to niezle wymiata :) tylko ze to non pvp
|
Pebe,
gdzie mówisz, że może tyle wyciagnąc? Na behe, dlach czy gdzie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
EK 28 MS 22 ED 10 RP 8 Tyle ludzi z danych profesji ma poziom 200 lub wyzszy. Elite Knight (216)..... Knight (7) Master Sorcerer (145).... Sorcerer (3) Royal Paladin (87).... Paladin (3) Elder Druid (38) .... Druid (1) A tyle jest w top500 :) |
Bo są to statystyki prowadzone od czasów, gdy sorc nie był lepszy? Mfg...
|
Character Information
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 290 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Feb 17 2007, 18:11:03 CET Account Status: Premium Account Już dogonił EO xD |
Cytuj:
|
Ja tam życze Obu.. Ale.. Licze bardziej na Matuesza Dragona Wielkiego.. :P
Go Go 300LvL xD |
hmmm MDW wymiata to fakt B) ale ja osobiscie popieram EO bo 1 ma slapszą profesje 2 nie wyjebie z ue w potworka 1000+ 3 to jego sprawa ze nie gra moze
jego laska narescie sie obudzila po letnim ruchaniu ???? kto wie :D kilka tekstuw z menery Knight straznik almixa: cze czarny kot: dziendobry Knight straznik almixa;co ty taka zmeczona ? ? ? ?: Czarny kot: a bo tata mnie orał Knight staznik almixa:omg wspulczucie Czarny kot:heh..... duzy penis w małą dziure Knight straznik almixa: o kurwa ja sie zrywam stary cie rucha omg ja sie zwijam cze |
Wygra lepszy , i to tyle .
|
Polak Najlepszy
No i [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] jest najlepszy :D
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 291 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Feb 19 2007, 18:13:25 CET Account Status: Premium Account Name: Eternal Oblivion Sex: male Profession: Elite Knight Level: 290 World: Amera Residence: Edron House: Central Circle 7 (Shop) (Edron) is paid until Feb 23 2007 Last login: Feb 19 2007, 18:36:31 CET Account Status: Premium Account a tu jeszcze fragment top 500 experiance ze strony www.tibiabr.com B) 1 Mateusz Dragon Wielki Harmonia Elder Druid 291 2 Eternal Oblivion Amera Elite Knight 290 3 Taifun Devilry Furora Master Sorcerer 279 4 Tripida Astera Master Sorcerer 260 5 Seromontis Hiberna Elite Knight 260 |
Niezapominajcie, że bez powodu EO nie ma 290 lvl, kto wie może zarzucić PG i być dalej najlepszy, no ale...
Według mnie pierwszy wbije MDW, powód? A sam nie wiem, w końcu musi być solidarność :D Co do niektórych to sie nie wypowiem, piep*** bez sensu, aaa MDW gra na non-pvp, też bym tak dał rade, jakby przeszedł do mnie na serwa to by już 100 lvl miał, wbijcie chociaż połowe albo 1/4 jego levelu, i się wypowiedzcie, po prostu zazdrość was zżera, że on doszedł do czegoś bo się starał, a wy nie!!! Go go MDW! :cup: 300 lvl!!! |
w koncu polak najlepszy :D
|
Rykun
a jak polacy roxuja ale nie tylko w expie ale tez w duzo innych rzeczach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |