Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Ornamented Shield solo by 46 druid (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=114864)

Hugo 02-02-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1241126)
po 1. jest opcja "edytuj", bo na ogol widze po twoje 2-3 posty pod rządz.
po 2. żadną profesją sie nie opłaca expić na ds'ach, no może sorcem i pallem na gl'u na faccu z braku innych expowisk ale to cholernie niebezpieczne.

Wiesz co ci powiem- Utana Vid rox i sie oplaca w sumie a exp w miare dobry :P
A swoja droga widze, że nie jestes glupi, natomiast TEMPOTY (lOl) naszego M4$T4 Druida sie nie da wytempic, jakbym mial jakas wladze to bym mu dal bana, bo podnieca sie ze zabil kilka dli- jak taszczyl rok lootbagi to teraz nam moze pokazac jak szybko zabija dle z sd LuL. Jak sam probowalem bic moim drutem dle to bilem evis i dobijalem sd jak uciekaly, a i tak waste bylo duze :)

Uwazam Etoric ze to ty jestes bardziej inteligentny, natomiast wszystkich forumowiczów proszę o :

NIE WYPOWIADANIE SIĘ W TEMATACH DINRAKITA

I w sumie to by bylo na tyle :)

Freezy Eddie 02-02-2007 21:36

Kocham to, plujecie na tego Dinrakita a tak naprawdę na tym się kończy jeszcze nikt nie złapał go na zdaniu, którym się pogrążył. Argumenty panowie, ale to i tak sprowadzi się do tego, że Dinrakit jest noobem bo jest i tyle.
Co do filmów: Nagrał ktoś z któregokolwiek questu ( a było ich sporo ) ścieżkę przejścia tego questu knightem na tym samym lvlu?
W dragi wali z SD bo jak sam powiedział może jego straty w niedługim czasie pokryć, jeżeli knight jest taki świetny i bije za darmo to może ktoś nagra takowy filmik?..
Tyle, pewnie zaraz zostanę zbluzgany za to, ale co tam..

P0nury 02-02-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 1241223)
Kocham to, plujecie na tego Dinrakita a tak naprawdę na tym się kończy jeszcze nikt nie złapał go na zdaniu, którym się pogrążył. Argumenty panowie, ale to i tak sprowadzi się do tego, że Dinrakit jest noobem bo jest i tyle.
Co do filmów: Nagrał ktoś z któregokolwiek questu ( a było ich sporo ) ścieżkę przejścia tego questu knightem na tym samym lvlu?
W dragi wali z SD bo jak sam powiedział może jego straty w niedługim czasie pokryć, jeżeli knight jest taki świetny i bije za darmo to może ktoś nagra takowy filmik?..
Tyle, pewnie zaraz zostanę zbluzgany za to, ale co tam..

Waste w wykonaniu dinrakita jest "ok", bo ma 150k. Waste w wykonaniu, dajmy na to, mojego 50EK jest "be", mimo tego, że mam 460k. Konsekwencja, psia jego mać.

d4rqu 02-02-2007 23:18

Według mnie ludzie grający knightem zazdroszczą mu wykonania tych questów i stąd te wyzwiska. Wykonajcie te questy knightem (tylko niech nie ma 150lv:P) i pokażcie film jak rycek się sprawdza.

Etoric 02-02-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez d4rqu (Post 1241454)
Według mnie ludzie grający knightem zazdroszczą mu wykonania tych questów i stąd te wyzwiska. Wykonajcie te questy knightem (tylko niech nie ma 150lv:P) i pokażcie film jak rycek się sprawdza.

był kiedys taki chlop co robil rundke po venore i poh, wyczyscil cale d lair, domek bk i wlasnie tamtego questa, wziął na klate wszystkie smoki będące tam i je uciukał melee(nicku nie pamietam bo to byly okolice tibii 7.5) Ale zrobił je na 118 levelu(; wzial all na klate.

Xavery 03-02-2007 01:28

Kazda profesja jest dobra, ale nie ... ze sa zrownowazone...

A co do klotni panow powyzej to az strach sie bac co to bedzie z naszym krajem jak tacy ludzie dorosna i sie za rzadzenie wezma...

Etoric 03-02-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery (Post 1241654)
Kazda profesja jest dobra, ale nie pierdolcie ze sa zrownowazone...

A co do klotni panow powyzej to az strach sie bac co to bedzie z naszym krajem jak tacy ludzie dorosna i sie za rzadzenie wezma...

bedzie dokladnie tak jak jest teraz. Bedziesz mial syna, a on odziedziczy narzekanie.. po tobie(; denerwują mnie gadki "u jak to zle jak to niedobrze bo to powyrasta poznie takie cos" pf.

dinrakit 03-02-2007 10:10

90% 100+ lvli uwaza knighta za najslabsza profesje, no ale wy oczywiscie wiece lepiej

Warlord 03-02-2007 11:48

A może zjedzcie sobie wszyscy budyń pojednania i się uspokójcie. Każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie :)

Mastermind Toothy 03-02-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dinrakit (Post 1241834)
90% 100+ lvli uwaza knighta za najslabsza profesje, no ale wy oczywiscie wiece lepiej

Przeczytaj dokładniej temat Baldore to się dowiesz co oni naprawdę piszą, debilu. Underpowered nie oznacza najsłabszy...
@d4arqu
dinakrit to ty czy jesteście kumplami z rl ?-.-
Na facc najlepszy jest(według mnie) 1.Pall 2.Sorc/Knight 3.Druid
To tylko i wyłącznie MÓJ ranking, ja tak uważam... Z pacc już całkowicie inaczej.
A dinakrit coś mówił o szybszym expieniu drutem/sorcem-pójdź na hydry z dwoma knightami+ 3 ds zamiast bloker + 4 ds-zobaczymy kto szybiej poexpi mag czy rycerz...
Chodzi oczywiście o hunt dla loota, nie exp z exori vis. Mimo wszystko exp byłby porównywalny.

Gunzo 03-02-2007 15:12

a o to moj "ranking"
1.knight/pall
2.sorc
3.druid

Etoric 03-02-2007 15:25

1.knight/sorc/pal
2.druid<--rób te uhy rób rób

Ziboza 03-02-2007 15:25

nom... a teraz idz na hydry - bez rycerza. idz na demony - bez rycerza. idz i nie wracaj - ze swoimi druidem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28.