![]() |
Cytuj:
widzisz... komputery i internet to moja pasja :) a hacking jest rozrywka... nieudacznikiem nie jestem, na brak znajomosci nie narzekam alez udaje mi sie wiele rzeczy m.in. hackowanie duzych dzieci ktore mysla ze jak zainstaluja jakiegos antyvirusa/f-walla to juz sa bezpieczne |
widze nie do konca mnie zrozumiales ^^
|
Wy naśmiewacie się z niego za to że kupił postać i nic nie potrafił sam zrobić albo robi z siebie wielkiego kozaka, to samo tyczy się hakerów , nie potrafi niczego zdobyć tylko podkrada innym i myśli że jest master i będzie szanowany. Hakerzy i ci co kupują konto stoją dla mnie na takim samym poziomie ( Jeden zyskuje kupując drugi zyskuje kradnąc i niszcząc czyjąś prace.
Do reszty: Teraz się takimi rzeczami podniecacie ale poczekajcie aż was to spotka i będziecie oglądać film z waszym hakiem . Ciekawe czy takie same komentarze będziecie pisać. |
Cytuj:
przynnajmniej bym skonczyl z tibią xd |
Cytuj:
100 zl wystarczy? ahahahahaha jebany 12 latek chyba nie "dednac" pare razy na racie a sobie zdrowo poexpic |
Cytuj:
|
bot wlasnie na tym polega :), ze ingeruje w pamiec programu (gdzies na tibia.org.pl spleen o tym pisal)
|
Cytuj:
Zesrać nie poexpić. W*****ł mnie tym, że kupił konto i chętnie bym go dednał za to. |
Cytuj:
|
WOW BOZE MACIE JEGO ADRES TO NAPEWNO ON PEWNIE SIE BARDZO BOI!!
jakbyscie chcieli wiedziec to on sam go podaje lacznie z kontem bankowym, wystarczy mail do niego -.- ALE BRAWO WYCIAGNELISCIE JEGO ADRES |
Obawiam sie ze ten frajer pseudo "Hacker" nie ma juz pasów i Soul nie znajdzie sie na rook'u.
d4rqu Jesli chcesz sobie "dednac" Soula to spróbuj zrobic tam hara i wyjsc na solo. Cwany w mordzie gorzej w czynach lamus. Po stylu w jakim piszesz moge wywnioskowac ze nie siegasz h**em ponad stól, na podwórku cię gnebia wiec uciekasz do Tibi zdobyc kolegów, bo na tibi nie mozna zobaczyc czyjejs ochydnej mordy. :) Medivh Pozdro :D |
Ja nie jestem takim frajerem, żeby kupowac konto za kilkaset zł i dać się hacknać:-)
|
Cytuj:
|
No zgadzam się. Z tym podwórkiem to mnie rozjebał na maxa:D Napisał, że mnie biją na powórku, a pewnie pisał o sobie (tak tak najczęściej w takich sytuacjach się siebie samego opisuje). Kolo pewnie ma kompleksy na podstawie swojego wyglądu:D Jestem pewien, że zaraz zacznie mnie wyzywać, ale szczerze mnie to nie obchodzi. Niech się troll cieszy, że sobie w komputerku kogoś zwyzywa:-)
|
Troll HAUShausUHS, moze morde masz jak troll, nie wnikam. Troche grałem w Tibie i zawsze tlyko naplety uzywaly slowa "dednac". A ty zachowujesz sie jak rasowy polski newbie z carlin :) Moze i nie jestes frajerem co kupuje przez allegro (dla mnie to tez jest bez sensu) ale za to jestes frajerem co popiera hackerow. Jeśli twierdzisz ze opisuje sam siebie, to wpadnij i mozesz zobaczyc jak naprawde jest. Jakis lamus podal w poscie moj adres :)
"Szacunek za szacunek, frajerstwo za frajesrtwo" |
Ja nie popieram "hackerów" i to już na początku tego postu pisałem. Jednak w tym konkretnym przypadku dobrze, że go hacknął. Jak kupuje konto na allegro to niech ma nauczkę:D
|
zal mi takich ludzi, powinno sie ich do sadu podac albo cos ;[
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Respekt. |
Cytuj:
(tak tak najczęściej w takich sytuacjach się siebie samego opisuje). to w takim raz to z wlasnego doswiadczenia wiesz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |