![]() |
@lusi
Dał screena, wg mnie to jest dowód |
no taaaaaaaaaaaaaaa SABU DA SCRINY XD
CZEKAMY! |
hahahahhahaa kosiak leze xD
no wlasnie...pokaz jakies bo nie pokazywales...PP musi odrobic te storny postów odrobic " SKRINAMI" xD |
Cytuj:
Popieram :] I seryjnie szkoda ze nie padliscie :) Bo wkoncu z Pierwszego Rycerza noob jest :baby: Lortheus, fajnie to wykombinowales :D |
Heh niestety Seba niepowiedzialem tego o calym PP :) bo niektorzy sa tam wpozadku :D np Devil Rayn :D xD i pewno wiele innych no ale ... jest pare ewenementow :) takich jak wlasnie ten czlonek Waszej gildi ... a do Ciebie Varilian :) pasowalo by napisac nieudany :) i brzydki bo wkoncu niepadlem : )) slabo Wam poszlo xD skoncze bo fakt szkoda tematu
|
Co jak co jest to najlepsza polska gildia , więc jakis szacunek sie nalezy , a to ze Pierwszy zostal zablokowany to IMO , dobrze , nalezalo mu sie za caloksztalt.
Pierwszy@ Dziecko , zrozum w koncu ze to nie ty jestes najwazniejszy na tym swiecie.Twoje noobostwo przekracza juz wszelkie granice. Kosi@ Wez sie zastanow czasem co piszesz. Pojebalo wam sie juz wszystkim w dupach od tej gry. |
Cytuj:
http://i122.photobucket.com/albums/o...s_Flight/1.jpg No comment.... Varilian, nic do Ciebie nie miałem, wiesz o tym, ale za stwierdzenie "szkoda że nie padliście" to się właśnie zmienia. Jakby nie było to przynajmniej nie offtop bo screen jest a to ma być temat ze zdjęciami ;) Rzeczywiście szkoda tematu, kończę. |
Cytuj:
oj oj biedny kfadzio:( bana ma dalej ktorego mu zafundowalem :P teskni sie za Tibia co?;] |
Kosi@
Wiesz , źle mnie oceniasz. Nie jestem z tych co taboretami matkę bija jak im neostrade wyłączy. Poza tym ssij , to tylko gra. Nie , nie tęsknie. |
Cytuj:
|
Don@
1.To Azazel napisał 4fun bo ja także napisałem tam coś 4fun. 2.Az~ ssie paue. 3.Jak cytujesz to cytuj poprawnie chociaż. down@ nie bulwers , tylko jak nie wiesz wszystkiego to nie pisz ;d btw. odezwalbys sie z laski swojej na tym gg. |
Ohh widze maly bulwers ~?
BTW: Dalem tylko "Wyslij Wiadomosc" a ty juz na gg piszesz ; dd |
dobra skonczmy juz to bo sensu nie ma SABU CZEKAMY NA SCRINY !!!!!!!
|
Dla Seby chwila to 2 dni... szkoda ;) nadzieje zrobiłeś
|
;]
Nie poprostu tyle tego ze jak bym wklejac zaczol to 2 godzinny a hunce wlasnie ;) Ciezko o tej poze i to jeszcze w piatek sie to robi.. z rana beda wszysciutenkie obiecuje :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"P.S "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006 " To sie głównie was tyczy,troche masło maślane ale jakoś nie chciało mi się zbytnio mysleć nad tymi wypocinami,no bo jednak 20 godzin na nogach robi swoje. |
Cytuj:
przeczytaj sobie 1 post w tym temacie.... Niema tam nic O jakims zasranym zaleniu sie... jak masz pretensje do culi, to daj reporta, albo napsiz to sabkowi na prive -.- zreszta valkiries chwalil sie gm'em, to niech teraz z tego zkozysta, skoro chcesz go tak bardzo Wkopac @Zgadzam sie z kosim, jak sabek wrzuci foty to bedzie swieto narodowe xP, pozatym ile razy tam ejstem to cula nontoper tam expi, ja niewidzialem zeby on kiedykolwiek do miasta szedl ;P Wiec Zkonczcie sie zalic, bo mam juz dosys... Dobra ja sie juz tutaj nieodzywam, Ja w PP niejestem z pewnych powodow, i to nie chodzi o mala -.-... @ Co do bycia nOObem, to Pierwszy Ciebie bym okreslil tym mianem... To ty lizesz Dupe h lvla, i ciagle do kogos srasz... Do mnie plakales zebym lazl z toba na hunta -.- jak chcesz to mi niewiez, ale ja w tedy na nic kasy niemialem i bylem w spoko kasy na Minusie... Jak chcesz to sie spytaj Denusa i Druidona... Dobra Zakonczmy To... Tibia, to w koncu gra, i kazdy jest taki jaki jest xP Cya All |
Cytuj:
|
Sami sobie w twarz klamiecie
Zobaczcie sobie temat Pacera Thread i tam jest zdjecie jak pierwszy awansuje w m lv .. co to ma do zeczy? ... otoz zobaczcie ze sobie na tym zdjeciu spokojnie expia... a nie wydaje mi sie ze jakby wbili na resp to by sobie tak huncili ... |
skrenki nawet fajne :) Miło sie oglada :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |