![]() |
Dziękuje za ponowne otwarcie tematu :).
|
Bedziesz kontynuowal fake :D?
|
Cytuj:
Ale uważam za niesprawiedliwe, że zamkneli mi wtedy temat. |
Czytam: Maciek Mur
Myślę: Najss.... I jest Najss... 8/10 - OUTFITY |
No no to byl calkiem dobry fake' wpienial mnie tylko ten damski outfit pana J.K :p
Szkoda ze porzuciles, ja daje 9/10 |
Wcale nie musisz mieć duzo czasu. Wystarczy godzina dziennie. Ogólnie fake jest super extra spoko, typowa wyspa położna wśród fala, raj gdzie krwoy zamiast mleka dają wódkę...
-outfity. ogólna ocena 8\10 Powinnieś robic dalej A ja robię fake o wojnie dwarfów z elfami ludźmi z orkami i orkami z wszystkimi a tym wszystkim rządzi wielki lord marycha! |
Maciek ...:/ dlaczego odszedłeś? ... ;/ bardzo mi się podobało ...:(
|
prosze rob dalej ja cie błagam widziałem wiele fajnych ale to wymiata ja cie prooosze rob dalej\\
P.S nie widzisz że Virussa płacze ?? |
A mi sie podoba nie wiem co te "wsiuny":D maja
|
Hyh.. ;d rewelacja to nie była ;p
|
@ ~ Mur
K***, jak robisz to kończ albo poproś modków o delejta (jeżeli tak można). Ludzie cały czas się wypytują :/... A szkoda bo NICE Top! Czytam: ~ Mur Myśle: K****A, facet ma talent... @ Ganci Pewnie wiesz ale Mur chciał zrobić ten damski outfit ze wzgledu na wlosy (dredy)... wiesz taki typowy trawiarz. @ Topic Błędów się nie dopatrzyłem (bo mi się nie chciało). Jeżeli to koniec to zrób coś podobnego bo FABUŁĄ W*****STA. @ Edit Sry że odświeżam ale musiałem to napisać :/. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |