![]() |
@up:
1.naucz sie pisac w ojczystym jezyku 2. gotow jestem sie zalozyc ze expie i zarabiam znacznie szybciej niz ty, knightem, lvl podobny 3. prawie nie trenowalem bo nie potrzebuje @upup: Mi tez max 2 uhy na draga, tyle ze nie uzywam hmm. Nie expie na nich bo mi sie nie oplaca... |
jesli Ci sie nudzi wystarczy wbic 20 lv znalezc kolege z 20 lv tez blokera i na gsy... 4 mino archery spokojnie sobie poradza z gsem ewentualnie mozna wziac jakiegos palka, a jedynymi runami, ktore stracimy sa uhy (bloker +ewentualne uhanie/ihanie summonow gdy gs zatruje je)
|
Sorca lubie ale jest dobry jedynie jesli masz pacca.Teraz sa jeszcze soule czyli jeszcze gorzej .Knight i Pall to postacie głownie dla facców. Grałem osobiscie knightem ale zamienilbym sie nawet za 25 sorca tylko z pacc.
|
Ehh..
Ja gralem sorckiem do 20lvl i mi sie znudzil! Jak widzialem rotworma to mi sie sniadanie obiad i kolacja cofala! :)
Paladin ROX |
Cytuj:
@topic Sorc nie jest nudny. Może wam się znudzić bo do 30 levelu ma on gorzej od innych profesji, ale potem różnorodność miejsc do expienia wynagrodzi wam nudę na początku. |
Cytuj:
A nawet jeśli, to nie hodzio to żebygra była jak najłatwiejsza, tylko oto żeby była fajna. A takpo za tym, moim zdaniem możesz sobie robić nową postaćna forum, bo jak modek zobaczy twoje "piękne" słownictwo, no to niezbyt z tobą... |
Ta..
Zgadzam sie z toba sir legolasie ale jak dla mnie to sorcc zrobil sie bardzo nudmny a co za tym idzie bardzo nie fajny!
|
Sorc Is The Best!!!!!!!
sorc jest zaj****ty :evul: . ja gram i jest ok!! :p
pierw lipa na tych rotach ( najlepiej w venore ) pelno pkerow ;( ale jak dobijesz do 20+ to robisz HMM. DUZO HMM !! i idzesz na poh, na cyclopy :) (mozna dodatkowo z archerami ale nie oplaca sie bo one szybko gina X( ) a exp naprawde szybko idze. i tak na poh do 27lvl. jak juz mamy 27 to idzemy na poh albo na kopalnie z guardami choc tam tez sa pk X( z monkami (2 najlepiej bo i tak dostajesz 50% expa) to samo tylko juz bez hmm :]. na 28 mozna ewentualnie isc na dragi ale :baby: nie radze isc bo zgniecie. na wzyrzysz lvl 30+++++ mozna isc na DL solo ;) z 2 DS i bic z SD. SAM MAM SORCA SWIAT : ELYSIA :cup: VOCC : MASTER SORCERER LVL : 28 ROSNIE :p MLVL : 38 X( TEZ ROSNIE |
niemasz racji
nieprawda granie knightem jest jeszcze nudniejsze:( ; mialem 21 lvl :] i zrozumialem ze te zycie i granie knightem jest nudne, nieoplaca sie i wielu Pk moze cie kllnonć :( wiec teraz gram sorkiem i narazie mam 5 lvl w 1 dzien niecaly :P
|
chyba jednak cos napisze ..
Cytuj:
Cytuj:
A z tymi pk to chyba juz obsesja. Moze jestem dziwny, ale od 1,5 roku nikt mnie nie zabil, a od ponad 4 miesiecy nie widzialem zadnego pekera... |
Cytuj:
Mow za siebie to bylo twoje zdanie ja tam sie od nie dawna przezucilem na sorca i jsetem zadowolony ... i Duzo osub ma problem z Soulami mi to nie przeszkadzA :D Ja tAm .... Wiecie na 20-30 levelu sorc moze i jest do ... waszym zdaniem , ale pograjcie dluzej zrobcie 40-50 level i zobaczycie... wtedy roznice ... bo najprawdopodbniej polowa gada w ciemno :/ .. a to mnei strasznie denerwoje |jezeli robie bledy nie zwracajcie zbytnio uwagi (D) |
ja odpowiadam po update, iwec mam druta i moge isc na gl bo z rodem spoko a i exp szybki
|
Ludzie Patrzcie Tu
Mam sorca i..........siedze na rotach:p ale raz mi sie nudzilo na 14 lvl i poszedlem na berserkery, ale byl fajnie przy greenshore jest taka gorka a za nia rozne orci lurowalem se berserki i raidery wlazilem na gorke i puszczalem gfbkasa se zchodzi na runy ale exp jest:D
Sorc WYMIATA Teraz siedze na mino na darashi ShArK ;) |
Sraj sorca rób knighta xD
|
Cytuj:
to ja wymyśliłem żeby iść na góre na silnego stwora, zawalić go z runy zanim sie skapnie i zejść!! MÓJ POMYSŁ, THIEFIE *****Y!!!!!!!!! A MYŚLISZ, ŻE JAK WYWALIŁEM BEHOLDERA I ZMIENIŁEM GO W ZIELONE G***O?! |
Cytuj:
|
Cytuj:
-Knight: -8-12lvl-roty, trolle, orc -12-20-dwarfy, ghule, valkirie -20-30-Dwarfy guady miosy guardy cyce itd. Niby fajnie lae monotonia. Idziemy na np. roty nabierac exp, nazbierac loota do miasta aby sprzedac i wracamy. Pozniej 5godz siedziec i skillowac -Sorcerer: -8-10-Trole, Orc -10-15-Orc warraiory valkirie -15-23-Dwarfy soldiery zwykle i guardy (te ostanie pojedynczo uciekajac) I tutaj trzeba robic runki czyli mlvl, nasiedziec sie jakis czas aby te runki sprzedac. Na poczatku trudno pozniej lvl schodzi z zaj*****ym tempem. Wiec masz wybór. Jak dla mnie SORCERER RULEZ !!!!!!!!!!!!!!! SORC SORC I JESZCZE RAZ SORC |
Po update wiele sie zmieniło. Sorc&Druid zaczynają sie stawać bogatymi dopiero od ok. 23lv o ile dorbze pamiętam (hmm), a wcześniej zbierają loot tak samo jak knight i pal. Potem już tylko robisz runy skilując (trenując mlvl) i zarabiasz fortune. Koniec soul pointów? Idziesz na roty/guardy z summonami i napierd**asz z wanda/roda. Tak w sumie sorc od 33lv wymiata....
W jednym czasie możezrobić combo: wand 65 damage hmm 60 damage exura gran ~ 60-120 ulecza HMM i Exurka zależą od mlvl, którego to trenujemy zarabiając runami. 125 damage + [-90 damage od przeciwnika] + 2 fd to niezłą jatka.... |
@Iron Thief:
Nie wyglada to tak rozowo. Zdobedziesz 30+ lev i zaczniesz stwierdzac ze expisz przerazliwie wolno, podczas gdy knight nabija level za levelem. Bedziesz chcial pojsc na cos silniejszego, ale zacznie ci doskwierac brak gotowki, a sam nie zrobisz wystarczajacej ilosci run zeby isc na porzadnego hunta. A knight sprzeda lootbaga, kupi uhy i wraca do jaskini. Gra knightem nie jest monotonna. Knight moze swobodnie expic na wiekszosci dostepnych spotow, zwykle mu sie to expienie zwraca, podczas gdy sorc musi wybierac miedzy expieniem szybkim ( i duzymi wydatkami ) a wolnym zarabianiem. |
(jeśli bedziesz miał PACC)
idz sobie do ank i exp na larwach!!!!!!! Ja w 1h zrobilem 23k expa. Z dobra rożdzka (nie na posion) możesz też schodzić na scaraby. Expa jest w miare a resp szybki. B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |