Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Antica (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=187)
-   -   Wydarzenia ze świata Antica (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120384)

BOtter 17-04-2008 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 2005998)
BOtter jezeli masz takie wielkie umiejetnosci podaj swoj nick nie rozumiem dlaczego sie ukrywasz. A pozatym wogole nie powinno Cie obchodzic kto ma jaki nick bo to nie twoja sprawa.

Kasiu milo ze mowisz o swoim rodakach "polaczki".

Dobrze wiesz, że ich Ci nie podam :D Mogę powiedzieć, że miałem wpływowy udział w dwóch wojnach na Danubii w 1 na Aldorze i teraz Nebuli.

Santaks 17-04-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2006054)
Dobrze wiesz, że ich Ci nie podam :D Mogę powiedzieć, że miałem wpływowy udział w dwóch wojnach na Danubii w 1 na Aldorze i teraz Nebuli.

ee tam mowic sobie kazdy moze xD a ja mam wplywowe udzialy na prawie kazdym serwie na kturym jest wojna ;D mowiac wprost odemnie to zalezy kto ma wygrac a kto przegrac na danym swiecie hehe

Aurii 17-04-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2004343)
Tak mam coś do tego i nie wymyśliła, tylko zrobiła literówke w swoim nicku. Nie wiem jak to można tak chodzić, taka plama :confused:
Ale co tam, LEJDI przebija :D

o ty debilu a ile jest takich lady ??
moze sie chciala wyroznic ...

Necromanto 17-04-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2005986)
Za daleko jęzor poszedł?:D

Jak nie widziałeś moich umiejętności i nie znasz mojej wiedzy na temat tej gry to nie nazywaj mnie tak pachołku.
Wielki bełchatowiak, rotfl :)

pachołkiem to jesteś ty.
twoje zachowanie świadczy o tym, że jesteś NOOBEM
a nazywanie mnie pachołkiem jeszcze bardziej to potwierdza.
skoro taki "mądry" jesteś ujawnij swój nick cwaniaczku to zobaczymy jaki silny jesteś.
po za tym nazywając mnie "wielkim bełchatowiakiem" obrażasz nie tylko mnie,ale i społeczność miasta Bełchatowa baranie...dzieciak jesteś wrzucać na miasto w którym sie mieszka to tylko debil i noob potrafi.

BOtter 17-04-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 2006134)
o ty debilu a ile jest takich lady ??
moze sie chciala wyroznic ...

To dobrze jej wyszło te wyróżnienie, polski brązowy język no 1.

Cytuj:

pachołkiem to jesteś ty.
twoje zachowanie świadczy o tym, że jesteś NOOBEM
a nazywanie mnie pachołkiem jeszcze bardziej to potwierdza.
skoro taki "mądry" jesteś ujawnij swój nick cwaniaczku to zobaczymy jaki silny jesteś.
Gdybyś patrzył moimi oczami, to byś potrafił kto jest noobem, a kto pachołkiem, bo narazie to tylko gówno widzisz ty kmiocie bełchatowski :p
Gdzie Ci napisałem, że jestem mądry? Nie uważam się za takiego, bo UMIEM przyznać rację, że są ludzie mądrzejsi odemnie.
A co jak Ci powiem, że mam 12 lvl? Pewnie mnie teraz wyśmiejesz i nazwiesz noobem ponownie. ;)
Co do Bełchatowa - tam same nooby właściwie mieszkają :D

Necromanto 17-04-2008 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2006183)
To dobrze jej wyszło te wyróżnienie, polski brązowy język no 1.

Gdybyś patrzył moimi oczami, to byś potrafił kto jest noobem, a kto pachołkiem, bo narazie to tylko gówno widzisz ty kmiocie bełchatowski :p
Gdzie Ci napisałem, że jestem mądry? Nie uważam się za takiego, bo UMIEM przyznać rację, że są ludzie mądrzejsi odemnie.
A co jak Ci powiem, że mam 11 lvl? Pewnie mnie teraz wyśmiejesz i nazwiesz noobem ponownie. ;)
Co do Bełchatowa - tam same nooby właściwie mieszkają :D

bo jesteś noobem.
a kmiotem to jesteś ty "Wieśniaku" z prowincji,na Dodatek obrzydliwy cham.Jesteś Noobem czy tego chcesz czy nie.Widziałem Dość dużo twoich postów żeby stwierdzić że jesteś niewychowanym,rozpieszczonym i gburowatym chamem.

LedyKasiunia 17-04-2008 16:24

Hahahahah~
BOtter, Ty smieszny jestes ^^
mOj nick jest o wiele lepszy od twojego... jezeli mnie nie lubisz to mam to w D ~ :)
nie interesuje mnie co o mnie myslisz i co piszesz whaha
a to ze nie chcesz podac nicQ to znaczy ze jestes leszcz i tyle..

Sant~ dla mnie to nie obrazliwe "Polaczku " no ale jezeli cie obrazilam to sorry :*

BOtter 17-04-2008 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromanto (Post 2006188)
bo jesteś noobem.
a kmiotem to jesteś ty "Wieśniaku" z prowincji,na Dodatek obrzydliwy cham.Jesteś Noobem czy tego chcesz czy nie.Widziałem Dość dużo twoich postów żeby stwierdzić że jesteś niewychowanym,rozpieszczonym i gburowatym chamem.

Chamem i niewychowanym to narazie jesteś ty, świadczy o tym twój brak kultury. ;)
Nie mam Ci za złe, że nazywasz mnie noobem, wygląda na to, że posługujesz się słowem, którego nie znasz, typowe u ROZPIESZCZONYCH dzieci, oj przepraszam "dojrzałym 16 latkom".
@UP, miej sobie gdzie to tam chcesz. Nicku nie podaje nie dlatego, że jestem leszczem. Świadczy o tym mój STAN w profilu >.<'

@DOWN, ehe, ludzi to ja szanuje, ale podludzi to nie. Nie będę zniżał się do twojego poziomu i zaczne ignorować twoje "inteligentne" wypowiedzi, ciao!;)

Necromanto 17-04-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2006215)
Chamem i niewychowanym to narazie jesteś ty, świadczy o tym twój brak kultury. ;)

odezwał sie ten który szanuje ludzi na forum.

Rognis 17-04-2008 16:52

@Necromanto
Zaczynajac od twojej osoby nalezalo by zapytac, skad pomysl na przywlaszczenie sobie nicku innego gracza? Zapewne odpowiedz jest prosta, ze nie miales albo pomyslu, albo myslales, ze zaskoczysz tym pomyslem innych i pokazesz jakie to poklady "wiedzy o antice" posiadasz. No, ale coz nie udalo sie, probuj dalej :)

Co do Pani Kasiuni, to zapewne nie posiada ona zadnego doswiadczenia w walce jak (jak wiekszosc dziewczyn grajacych w tibie) i nie zna powodu jej (swiadomego? :D ) dolaczenia do "grupy sat".

Z tego co udaje sie wyczytac z forum na tibia.com, zaden z Polakow nie posiada jakies pozycji na tym swiecie, moze nieliczne osoby i idzie je policzyc na palcach jednej reki.

Santaks 17-04-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rognis (Post 2006259)
Z tego co udaje sie wyczytac z forum na tibia.com, zaden z Polakow nie posiada jakies pozycji na tym swiecie, moze nieliczne osoby i idzie je policzyc na palcach jednej reki.

Nie ma Polaka ktury by mial cokolwiek do powiedzenia na Antice.

Poe 18-04-2008 02:10

Proszę Was nie zniżajcie poziomu tego forum do tego jaki prezentują na forum o świecie Furora. Wasze kłótnie na temat kto wymyślił jaki nick, komu się to podoba, kto ma kogo w dup*e naprawdę nikogo nie interesują. Wprawdzie niewielu z Nas bierze czynny udział w tej wojnie i pozostaje nam tylko komentowanie "z boku" ale trzymajmy się chociaż tematu. Zaczęliście prowadzić dyskusję bez dna która skończy się wyzwiskami, interwencją moderatora i zamknięciem tego topicu. Jeśli już chcecie się kłócić to załatwiajcie to na prv albo najzwyczajniej w świecie ugryźcie się w język.

Żeby już maksymalnie nie offtopowac to ostatnio było 6-0 dla Bey.
Kilka osób z SaT & alliance się wypłaciło.

BOtter 18-04-2008 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poe (Post 2007086)
Proszę Was nie zniżajcie poziomu tego forum do tego jaki prezentują na forum o świecie Furora. Wasze kłótnie na temat kto wymyślił jaki nick, komu się to podoba, kto ma kogo w dup*e naprawdę nikogo nie interesują. Wprawdzie niewielu z Nas bierze czynny udział w tej wojnie i pozostaje nam tylko komentowanie "z boku" ale trzymajmy się chociaż tematu. Zaczęliście prowadzić dyskusję bez dna która skończy się wyzwiskami, interwencją moderatora i zamknięciem tego topicu. Jeśli już chcecie się kłócić to załatwiajcie to na prv albo najzwyczajniej w świecie ugryźcie się w język.

Żeby już maksymalnie nie offtopowac to ostatnio było 6-0 dla Bey.
Kilka osób z SaT & alliance się wypłaciło.

Czekamy na waleczną Kasie ;>

Necromanto 18-04-2008 09:15

Cytuj:

@Necromanto
Zaczynajac od twojej osoby nalezalo by zapytac, skad pomysl na przywlaszczenie sobie nicku innego gracza? Zapewne odpowiedz jest prosta, ze nie miales albo pomyslu, albo myslales, ze zaskoczysz tym pomyslem innych i pokazesz jakie to poklady "wiedzy o antice" posiadasz. No, ale coz nie udalo sie, probuj dalej :)

Co do Pani Kasiuni, to zapewne nie posiada ona zadnego doswiadczenia w walce jak (jak wiekszosc dziewczyn grajacych w tibie) i nie zna powodu jej (swiadomego? :D ) dolaczenia do "grupy sat".

nie zgapiłem nicka po prostu wziąłem nick od "Necromancer" i tyle nawet nie wiedziałem że jest ktoś o takim samym nicku

Santaks 18-04-2008 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromanto (Post 2007191)
nie zgapiłem nicka po prostu wziąłem nick od "Necromancer" i tyle nawet nie wiedziałem że jest ktoś o takim samym nicku

To po co ty sie udzielasz w tym temacie skoro nawet nie jestes w temacie ;/? Jeden z najlpeszych Polakow na Antice ma nick Necromanto, jezeli ty tego nawet nie wiedziales to zapewne malutko wiesz o tym serwerze.

BOtter 18-04-2008 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 2007213)
To po co ty sie udzielasz w tym temacie skoro nawet nie jestes w temacie ;/? Jeden z najlpeszych Polakow na Antice ma nick Necromanto, jezeli ty tego nawet nie wiedziales to zapewne malutko wiesz o tym serwerze.

Co masz na myśli mówiąc, "najlepszych"?:confused:

Santaks 18-04-2008 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BOtter (Post 2007229)
Co masz na myśli mówiąc, "najlepszych"?:confused:

Mam na mysli tylko i wylacznie lvl

LedyKasiunia 18-04-2008 12:59

Cytuj:

@Necromanto

Moze najlepszego pvp nie mam, ale chociaz wiem dlaczego dolaczylam psst ;)

@BOtter
Czekaj sobie ile chcesz :D
wyplacic sie napewno nie wyplace :p to tylko gra a nie rl ^^ zawsze mozna zrobic sobie nowa postac np "Leady Kasiunia " podoba sie ?:)
Tym o to postem koncze z toba ta wyczerpujaca rozmowe na mOj temat...

Necromanto 18-04-2008 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santaks (Post 2007213)

wiesz nie wszystkich muszę znać to nie jest mój obowiązek po za tym najlepszym polakiem na antice jest Kry To.

Santaks 18-04-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necromanto (Post 2007375)
po za tym najlepszym polakiem na antice jest Kry To.

Dzieki za informacje nie widzialem...

Frag z przed chwili

King Chester

Apr 18 2008, 15:52:43 CEST Killed at Level 136 by Fressok Gliverrox and by Mewero

Szkoda ze nie ma filmu ;/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56.