![]() |
Odp.
Właśnie oglądnąłem ten filmik i jestem pod wrażeniem i sam ostatnio mam iść na Non-PvP a więc jak się uda to takie coś wykorzystam. Gość sprzedawał itemki i wiedząc, że jest to Non-PvP to nie wysłał tego Parcelem do miasta do którego idzie tylko to sobie zabrał no ale wszedł w to coś i się nie wydostał...Ale taki loot to jest cudo(Dla przeciętnego, 39 Sorcerera) a więc Gratz za ten pomysł.
|
Ehh to smierdzi na odleglosc.... 50 druid bez run uhow i manasow z TAKIM EQ (na dodatek wiekszosc w bp)...a ten koles nie wygladal nawet na zaskoczonego...Na 100% to bylo ukartowane.
|
Cytuj:
|
Odp.
Cytuj:
@Topic: Może i miał UHy i ich nie używał ale miał ich mało z tego co pamiętam to nawet nie cały Backpack bo je dopiero robił no i coś dziwnego, że tak dał się na to nabrać i, że tak stał i nic nie robił. Ale chociaż było to ukartowane to pewnie jakimś mniejszym lvlem by to zrobili a przecież trochę, żal by tak zginąć 50 lvlem no nie? No bo przecież jak by było to ukartowane to jakimś małym lvlem i by się dziwili, że taki loot z niego i w ogóle strata tego lvla na 50 lvlu to już jakiś krok. Jest to dziwne ale wydaje mi się, że prawdziwe. No po prostu szczęście. |
Cytuj:
|
Dobre, dobre, złodzieji trzeba tępić! :p
Na 50lvl uganiają się za lootbagami... żal. Osobiście jeden jedyny raz do lootbaga podszedłem moją praktycznie pierwszą postacią na mainie... cóż... musiałem zapłacić two-handed swordem... a to było przydatna broń dla maga na ok. 12 lvlu. :P Stare dobre czasy bez 'ruszczek'... Teraz ignoruję lootbagi... aż miło patrzeć jak takie nooby umierają w ten sposób. ;] @edit Co ciekawe "prank" to coś w stylu "żart", "dowcip". W znaczeniu "zrobić komuś dowcip"... pasuje do tego gościa. :D |
Odp.
Cytuj:
|
ooo kur**, obejrzalem filmik i jestem zaskoczony, na h** on wlozyl swoje eq do bp ?? nawet uhów nie uzyl. Zenada 50+ level taki noob... w końcu non-pvp
mi to wyglada na rezyserke... 17:53 Granakru Iron [51]: plx 17:53 Granakru Iron [51]: mu yitems 17:53 Granakru Iron [51]: pxl |
Odp.
@UP:
Cytuj:
|
I dlatego zawsze mam przy sobie 3 runy GFB i dużo UH na Knighcie lub 5bp manasów na Druidzie :]
Gratz loota... poza tym, nie sądzę żeby to było podstawione, mi by było szkoda tych kilku lvl i mlvl |
Trzeba sobie radzic na NON-PVP co by nie:)
Filmik 10/10 Pomysl trapa ciekawy:) Najlepsze to że sobie poszedl itemy do dp odnieść. Ja jestem przyzwyczaony do parcelki po podobnych akcjach:) Jedna hail pvp _/ |
Ehh... ten Druid chyba Utamo Viat wlonczyl i exita dal bo jak sie daje exiita i nawet jak sie pz ma da sie loga :p
@Loot Zajebisty!! i kazdy sie pyta czemu takei itemki w backpacku.Bo jak szedl ten druid to mowil Sell cos tam cos tam :p i to byly te itemki :pa ze aola niemial to tylko bo noob :D tak to jest jak sie kupuje postacX( X( :D B) :) |
No dobra gratuluje loota na 3** k ^^ , ale czy to nie przesada? Część ludzi grających w tibie (przynajmniej te "nupki" czy nooby jak kto woli) okazuje sie złodziejami bez honoru. Dla nich gra to robienie komuś innemu na złość i przeszkadzaniu innym w grze.
Nienawidzę takich ludzi jak nagrywający film. Pozdro |
Bardzo fajny filmik a loot jak sami wiecie ^^
Tylko dręczy mnie myśl, czy jak się bedzie lurować tego mino (on jest z wedding ring quest chyba 0.o) to czy nie zadziała anty-luring system, albo czy mino nie lurnie się na droge. Bo dość trudno go w to miejsce ustawić ;/ |
Cytuj:
|
nikt mu nie kazal rzucac d hama na bp a pozniej biec za tym bpkiekm i go brac ^,-
|
Cytuj:
|
dziwne, po oglądnięciu tego filmiku dziś widziałem tego trapa, a mój kolega prawie w niego wszedł ale go ostrzegłem8o, kiedy film został nagrany?
a co do filmu to trochę wygląda na ukartowany:p ale taki loot...:D złapałem zonka8o jak 50~ lvl druid nie miał nic oprócz 350k w bp... |
Cytuj:
|
Hahahaha ;) Żal mi tego druta - takie eq w bp :( Miał wystarczająco czasu, żeby założyc na siebie. Slusznie powiedziane, że sam jest sobie winny - trzeba było uważac :P
Gz loota :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:41. |