Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Skarb Panuriosa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=120846)

Albertus 30-03-2007 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szymorferooor (Post 1340840)
@up:
W sobotę jedziesz do polski? O.o to ty w ukrainie mieszkasz? :p

w Belgi mieszkam

@down

ale refleks juz zapuzno oni ida do dzinow tak zostalo przeglosowane
zrobie odcienk 4 za okolo 3 tygodnie

@ 2* down

songo nie hce mi sie latac po jakis poradniach i tak niedlugo szkole koncze
a na polskie jestem w 2 gim

Ganci. 30-03-2007 13:22

Dobra ludzie. Glosowac bo juz od .... wie ile czekam na next.
a tak na marginesie niech ida po to cholerne jajo ludzie
nie do djinów
po jajo

songossj4 30-03-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 1340775)
songo wieszcos ci powiem szczerze ze ja czytam bardzo duzo kzaiazek a ortografja sie nie poprawia i tego nie rozumiem all mi muwia czemu ty czytasz tyle ksiazek a pisac nie umiesz (jak by ktos pytal ile to staram sie codzienie 100 stron przeczytac miinimum a czesto jest wiecej niz 200+ )

Widzę że z tego co psizesz dużo czytasz. Nie wiem jak powiedzieć dlaczego nie poprawia się Twoja ortografia.
Polecałbym jeszcze nauczenie się zasad ortografii, to też powinno pomóc. Albo zrób sobie testy na dysortografie, s± specjalne poradnie które mog± Ci przeprowadzić takie testy.
Nie żebym mówił że jeste¶ jaki¶ inny psychicznie, bo ja sam mam dysortografie. Jeżeli będziesz miał już ten papierek że masz dysortografie to będziesz miał inaczej wszystkie rzeczy na polskim oceniane.
Mianowicie będziesz mógł więcej błędów popełnić w pracy i dostaniesz lepsz± ocenę niż osoba bez tego papierka z tak± sam± liczb± błędów(tak to wszystkich ważnych egzaminów m.in. egzamin po podstawówce, gimnazjum oraz matura, to zawsze inaczej łagodniej oceniaj± prace z polskiego(napisałem wszystkie te egzaminy bo nie wiem ile masz lat i do jakiej szkoły chodzisz)).

Jeszcze raz do fake'a

Po jakiej jajko :D Jak pójd± po jajko to pewnie i mędrzec kit wci¶nie :P A jak do dżinów pójd± to maj± szanse na przeżycie ;)

RioMan 06-04-2007 17:53

Jak mozna być takim "dezortografem"??X( "hyba"?ktury??X(:baby: chlopie czytalem juz takie glupoty ale ty bijesz rekordy!!...moze nie jestem najm±dzrejszy i sam robie błędy ale naprawde zastanow sie czasem...A co do fake jest dosyc ciekawy 5/10 wystarczy? :Ork: <<<<-----moze troll to nie jest ale orkiem mozesz zostac mianowany....:baby:

Albertus 21-04-2007 07:10

Ok wrucilem z polski bawiłem sie tam ¶wietnie, ale sie za wami stęskniłem
nie bede konczyl tego fake ://// nie mam czasu bo w poniedzialek wysylam kase na kolejny pacc a mam postanowienie ze hce do wakaci 75 lv wbic a pozniej ostro trenic mlv na life ringach wiec czasu nie bedzie sorka all ByE

a ktos kto sie zglosi moze kontynuowac ten fake pierwsza osoba ktura napisze w tym temacie ma moje pozwolenie na skonczenie

Cloy 21-04-2007 10:10

No to dawaj dalej.

Szymorferooor 21-04-2007 13:59

@Albertus:
Ja mogę... Albo nie. Nie, bo mam swoje Demon's Return.

Anilia-Mary 24-06-2007 19:08

Chciałabym być w twoim fake'u;)

Nick: Anilia
Outfit: outfit piratki, kolory sam wybierz:p
Profesja: Druidka:)
Historia: W mie¶cie (sam wybierz nazwę) wpadła niechc±cy na Merusa. On pomógł jej wstać. Zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia:P

Pliska;(

Triplonq 12-07-2007 15:06

10 nA 10 ;)

10/10

<10 literek xD>

Oerciak 12-07-2007 15:13

Jeżeli chcesz być archeologiem to wypad do egiptu -.-

Zbanujcie go błagam!

Em0 12-07-2007 15:17

O tak tak ja też...błaaaaaaaaaaaagaaaam!

kuva5 13-07-2007 17:16

T Ma być fake? to jakie¶ guwno. po 1 za krutkie po 2 mało bijatyk po 3 nie ma takiego czego¶ kturego sie super ogl±da

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.