![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Za parę lat (o ile naprawdę będziesz chciał nad dysekcją pracować) zrozumiesz. A teraz-przepuszczaj wszystkie posty przez jakiś program. Posty powyżej ja ci odpuszczę, ale za kolejne tak kaleczące język polski już mogą posypać się ostrzeżenia. Swoją drogą-wiesz ile błędów popełniłem w tym poście, przed ich sprawdzeniem? Zobacz sobie wersję oryginalną przed korektą Ukryty tekst:
Swoją drogą-skończmy temat dysleksji, bo robi się nieciekawie. Jak pan Jezus chce podyskutować o tym problemie-zapraszam na pw. |
Mathea -> przepraszam za pomyłkę
i zakończmy ten temat bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi, a można by ją ciągnąc jeszcze bardzo długo |
a jak ja mam końcówke "-is" to jestem mężczyzną czy kobietą? 8o :evul:
Hehe, sam zdecyduj ;) chyba sama ;P bo jestem kobietą ;D |
Mam małe pytanko. Otóż mam opowiadanie bez zakończenia. I nie wiem czy mógłbym je wstawić, a kiedyś powstawiałbym kolejne części. Taka historia z napisem "ciąg dalszy nastąpi".
|
Pytanko xD
Mam 1 Pytanie czy jak bd pisał te opowiadanie to mam uzywac słów "manafluid"<mf> czy "mikstura która dodaje mane" ?? Czy można pisać jak sie chce??
Z Góry THX!! = P |
Cytuj:
Myślę, że manafluid będzie okej ( - ; |
Czasu niewiele, ale może i ja zdążę. . .
|
sd leee :D:D:D:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;/
oryginalnie napisane przez:Jezus
Cytuj:
PS:jest nawet taka piosenka-Pije Kuba do Jakuba............ w końcu to o czymś świadczy |
to są to 2 różne imiona?
myślałem że "kuba" występuje tylko jako zdrobnienie :p |
mogę prosić o jakieś opinie o mojej pracy ?^^
|
cóż biore udział w konkursiku (Łowca Wilków), ale wątpie bym coś zdobył...
NA necie znaleść można nieskończenie wiele fanficków, fantasy i horrorów jest od ... bardzo dużo. Co to za sztuka np. zmienić trochę Liczmistrza, jeśli ktoś grał w WH? Komisja może nawet się nie zorientować... Jeszcze jeden koment do mojej pracy - praca była dość często publikowana w necie (khaash to moja ksywa) oraz brała udział w kilku konkursach (została także opublikowana w zbiorkach konkursowych). Mam do niej pełne prawo - mogę potwierdzić to wysyłając do jury kserokopie dowodu osobistego, wersje roboczą opowiadania wraz z poprawkami lub kontaktując się osobiście. |
sugerujesz że sam tak zrobiłeś? :P
U nas na infie gość to rozwiązał tak, że poscalał teksty i mieli przekopane bo pół klasy zrobiło "razem" zadanie, każdy po kawalku i sobie potem połączyli w jedno i każdy sam poprawiał błędy ;P tyle że to było przepisywanie książki z historii... |
W sumie to nic nie sugeruje to moja praca i stoi na dość niskim poziomie. Jeśli miałbym coś kopiować to znalazłbym lepszą.
|
Twój tekst czy nie - nie ma się o co kłócić, bo napisane wprost tragicznym językiem, a do tego jest przewidywalne i schematyczne.
|
Rananel - twoja praca strasznie zalatuje mi Mroczną Wieżą Kinga. Zapewne to zainspirowało cię do jej napisania co mnie szczerze mówiąc odrzuca. Nie jest to nic orginalnego.
\/ Borcio - Mnie jakoś ten tekst nie porywa. Raczej za krótki, stylistycznie nie najlepszy oraz fabuła kiepska. |
Mam prośbę, mógł by ktoś ocenić moje wypociny? nie jest tego dużo.
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...3&postcount=51 |
:)
Moje opowiadanie to te pierwsze na 7 stronie. Zmarnujcie troche swojego wspaniałego życia na przeczytanie go. Bardzo zależy mi na waszych opiniach i głosach (ale Szczerych!!) Napiszcie co wam się podobało i nie. Co można było dodać, a co wyciąć itd.
- Tytuł: "Bitwa o Thirane, bitwa o władzę..." - Piszcie na forum lub odeślijcie e'mailem na [email protected] - bardzo prosze, zależy mi na waszych ocenach.B) Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49. |