![]() |
Poradnik świetny!! Dzięki temu poznałem pare nowych miejsc :) Jest super! Więcej takich poradników.
@edit Jak wlazłem w tę studnię a Fibuli to ląduje w zupełnie innym miejscu lol??? Nic się nie zgadza ;/ |
Spox
Fajny poradnik widze ze sie napracowaleś :D 9/10
|
THX!Baardzo mi pomogłeś.Miałem dylemat gdzie expić,ale teraz już wiem THX!!:evul:
|
Jakby jeszcze każdy gracz wbijał to by było E X T R A :)
pewnie się komuś przyda. |
świetny poradnik, choć nie wszystkie ważne expowiska są tutaj ;)
|
Hehe na amazon camp (wiekszym) na Menerze ktos kiedys z tej gorki jakos wyciagnal witch ^.^ poradnik dobry 9/10
|
Dobra robota ^^ Bardzo mnie interesowały małpy. Spojrzałem na temat "Epowiska - Co, gdzie, jak". Byłem pewien, że nie będzie połowy expowisk, a ty tu wszystkie wymieniasz i jeszcze opisujesz i idealnie dopasowujesz level...Poważanie :):D
|
Gdzie expic ?xD
Elo 67EK 88/88 bdb eq gdzie expic ? xD bo nie mam pojecia ...:baby:
|
Cytuj:
moim zdaniem niezłe jest na vdl. |
Lepszego poradnika nie znalazlem... ten na 4+ :D
|
nie wierze ze tego nie skopiowales[SPELL][MONSTER]:cup::evul:[/MONSTER][/SPELL]
|
[GUILD][BL][WIKI]
[MONSTER][SPELL][ITEM][BL][/BL][/ITEM][/SPELL][/MONSTER] |
nie no niezły poradniczek ale radze pallom i innym postaciom dystansowym troche innaczej patrzeć ja np. chodze na fibuli na roty do 13 i pozniej na becho i Ds i szybciutko idze ale to troszke niebezpieczne
|
|
Cytuj:
|
super poradnik
super poradnik.
Jeszcze przedtem nie wiedzialem gdzie sa jakie potwory:baby: i nagle w mi szybciej exp wzrósł8o OCENA:1000 na 100 :D |
odjazdowy poradnik aby takich oldskulowych ziomkow jak ty było więcej, całuje cię po nogach za niego masz u nmnie wielkiego plusa!!!
|
Świetny poradnik ! :) :) :)
|
Cytuj:
Może mi ktoś powiedzieć jak sie dostać do wyspy okolnir? |
bardzo pomocny poradnik:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |