![]() |
Cytuj:
Psi Balla i tak nie widać, dlatego uważam, że nie ma mieć on określonego kształtu (jest tylko ruchem energii). Wyobrażamy sobie dowolny kolor i kształt tylko po to, bo wtedy łatwiej się skupić na gromadzeniu energii w obrębie tej bryły (spróbuj sobie nie wyobrazić żadnego koloru, czyżbyś widział czarny?). Efektem końcowym powinien być przepływ tej energii zgodnie z zamiarem, a nie rzucanie sobie kolorową, kwadratowową kulą. @ down Dopiero to zauważyłem "kwadratowową" :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tematu nie zostawię bo to jest temat, żeby dyskutować o tym Psi Ball'u, o jego istnieniu, o jego braku, o jego kolorze, sile etc. Gdyby to był temat dla ludzi, którzy tylko i wyłącznie wierzą w to to bym się tu nie pojawiał, ale dla tych osób jest specjalna grupa na forum, więc zastanów się o co Ci chodzi? |
Cytuj:
Jeśli chcecie dyskusj wyłączniei dla ludzi wierzących w psi-balle to idźcie na forum o tej tematyce. A Bastash wypowiada się nie wiedząc o to chodzi bo stara się być elytarny. |
Cytuj:
Cytuj:
|
No i zrobił ktoś tego kociego balla? Bo ciekawy temat jest, warto odświeżyc.
nie besztac |
Cytuj:
|
Mi sie udalo go "wytworzyc" i gdy wysylalem go na udo poczulem lekkie cieplo. oO Mozecie mnie wziasc za wariata, ale wiem co czulem.
Oczywiscie zadnej kuli ognistej nie widzialem, a dreszczy tez nie mialem jednak poczulem to ... cieplo. ^^ |
Mnie oczy zaczeły bolęc od tego gapienia się, ale nadal będę próbować. Ciekawią mnie takie rzeczy. Widzaiłem takie "zawirowania", ale mam wadę wzroku więc pewnie to oczy płatają mi figle ;x
|
A może jakieś odpowiednie substancje zwiększają nasz "mlvl"?
Ja tam wcinam teraz Calee (może w czymś to pomoże?). @ down Nie wiem jak to odmienić. Calea Zacatechichi (Dream Herb). |
Co to Calee?
Ja zacząłem zajmować się energetyką od końca wakacji (wcześniej świadome sny, itp) Irytują mnie ludzie, którzy wierzą tylko w to, co widzą. Czy widzisz latające cząsteczki powietrza? Nie? A to dziwne, bo powietrze przecież istnieje! Tak samo jest z energią... zresztą nie będę się tu rozpisywał, nikt im nie każe w to wierzyć. Niech żyją w swoim materialnym świecie. Polecam forum AstralDynamics (www.google.pl) jest tam wiele różnych zjawisk, w tym energia. A dla początkujących, system NEW Roberta Bruce'a, który znajduje się na stronie AstralDynamics :) |
Założę się, że 3/4 tych, co tu mówią o "jakimś dziwnym cieple" itp. padła ofiarą efektu placebo.
Raczej w to nie wierzę, tak ontop. |
Odrazu mowie ze wartiatem nie jestem :D ale : próbowałem , próbuje od jakiś 2 dni, i narazie nic ale pomyslalem ze to zabawa na dluzsza mete ( w sumie w to nie wierzylem) no i dzisiaj tak sobie siedzie i proboje i juz mysle ze znowu nic i chce chlapnac rece ale tak jakos dziwnie sie poczulem tak jak bym sie bal zlaczyc te rece a kiedy juz prawie mialem przy sobie palce to tak jak bym jakas gume sciskal znowu sie odsowaly 8o 8o. Nie ściemniam. naprawdę ! I wyobrażałem se tak po 10 minutach ze kula jest z ognia a potem poszedłem do siostry i złapałem ja za reke to ona do mnie ze jestem chory bo mam cieple rece :D chyba uwierze :)
|
Cytuj:
|
Psi Ball to jeszcze nic :D Polecam przeczytać artykuł o Metodach Opuszczania Ciała
@down: Czemu uważasz, że to bujda? Próbowałeś? Ja dziś spróbuję :D Jeśli umrę... Żegnajcie Polaczki ;* |
Cytuj:
"W pewnym momencie takiego leżenia możesz nagle stracić przytomność, ale tylko na chwilkę. Jak już ją odzyskasz, to najprawdopodobniej będziesz unosić się nad swoim ciałem. I co teraz? Poruszanie się w tym nowym ciele, jak i zachowanie się w nim, jest kompletnie inne niż w normalnym świecie i jest to rzecz nie do opisania. Np. masz tam widoczność 360 stopni! Jak można w ogóle sobie to wyobrazić? I takich rzeczy jest tam od groma. Poruszasz się tam za pomocą myśli. Jednak w czasie pierwszej podróży doradzam pozostanie w jednym pomieszczeniu i przyzwyczajenie się do nowych warunków. " No no, niektorzy ludzie to maja bujna wyobraznie :) "C. Metoda Liny Najłatwiejsza metoda... Wprowadzamy się w trans, i wyobrażamy sobie,że z sufitu zwisa lina. Łapiemy się za nią astralnym ciałem (w myślach) i wychodzimy. Gdy poczujemy (po jakichś 10-30 minutach) że już pora osiągnąć OOBE, kończy się lina, pojawia się pustka, i wychodzimy duszą z ciała." LOL |
Trochę poprzeglądałem to "energy forum" i stwierdzam że połowa z tamtejszych to debile (coś jak w Tibii nooby:p) Ci o których mówię uważają że kościół wciska kity nie ma sensu życia a energia jest git i możesz zabijać czyli:
Chrześcijanizm - zuo i psychopaci Jakakolwiek religia - złooo ateizm - good wiara w to że można sobie zabijać bo to bez znaczenia, każde niepowodzenie można usprawiedliwić przeznaczeniem - największe dobro Zapomniałem tylko że dla nich zło i dobro nie istnieją... Próbują zwyzywać każdego kto jest chrześcijaninem i mówią mu żeby się "nawrócił". Debilizm... I już nie chodzi o psi balle ale o ogół. Psi balle to chyba nic złego z tym że chyba odrobina wiary w Boga też nie zaszkodzi. A może nawet pomóc. Podobno wiarą przenosi się góry (i UHa a także Utana Pox'i) |
20:06 You advance in robienie PSIego Balla.
|
Ehh próbowałem stworzyć tego Psi Ball'a. W pokoju było ciemno i trochę zimno, więc chciałem stworzyć ciepłą, jasną ognista kulę. I chyba coś mi się udało. Gdy otworzyłem oczy, w dłoniach poczułem ciepło, a z środka nich coś jakby "świeciło" choć nie widziałem co :(
Mam pytanie. Gdy "tworzymy" kulę mamy mieć zamknięte czy otwarte oczy? Bo może tu robię błąd... @--Cienius-- www.JustGotOwned.com |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:12. |