![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Broń ? Tak, pobiłem bardzo brutalnie za pomocą kastetu orczego szamana w D&D. Co do rl to posiadam jedynie swój scyzoryk i nie byłem świadkiem niczego :P
|
@Lasoch"a ty napisałeś 'chodź' w miejscu, w którym akurat powinno być 'choć' ^^"
takie małe przeoczenie ;d apropo życia ;d podczas pisania tych postów skilluję i pewnie wielu z was zastanawia się hom dlaczego on nie siedzi na bocie -.- co można robić podczas skillowania nic ;d oprócz odpisywania na durne posty i czytania jakiejś tam książki ;d |
Skillujesz? 9 lvlem?
|
@Master DriV3r
Po pierwsze nie mam 9 lvla obok maź przedstawione statsy postaci ;d @Rethfing on Aldora Większość ciekawych tematów została już wyczerpana więc wziąłem właśnie taki. @Kamil_WZL To ty żyjesz chyba w jakiś patologicznym mieście. Temat zmierza w złym kierunku...albo wypowiadacie się normalnie albo poproszę o zamknięcie tematu -.- |
Cytuj:
|
Patologia to Nowy Jork....:P:P
|
John Doe to pewnie nie Jego postać tylko tak sobie to wpisał, John doe czyli Jan Kowalski tak jak nazywał się pewien odcinek w pb
|
I bez broni kzywde mozna zrobic ; p
Ja mam pewna bron ale nie legalna w Polsce ; < |
Cytuj:
Lasooch-też spamowałeś ,kamos spamował , unknow, nawet ja(tylko jest różnica,albo była 2 posty dziennie a 5-10-30)ps. co do linka do notki to nie chodzi o wasze(twoje)zastrzeżenia tylko moje-,0 z broni zeszło na pobicia muskulaturę spam notki i wszystko tylko nie o to co w temacie chodzi.cu |
Lol to o to temu kretynowi(przepraszam Drom Vil wszyscy Raul ripper kto tam chce za obrażanie userów)
Jakbyś oglądał prison breaka to byś wiedział o co chodzi. w USA nazwisko używane dla określenia mężczyzny o niezidentyfikowanej lub ukrytej tożsamości. Dla określenia kobiet używa się nazwiska Jane Doe. Termin ten stosuje się zwłaszcza w aktach policyjnych, sądownictwie i dokumentach prawniczych. Google nie boli ;d |
@up
Akurat nie szukam w google Jana Kowalskiego w innych językach. Ale zwracam "chonor" |
Cytuj:
|
Cytuj:
@PiXiK - owszem, czasem mi się zdarzyło walnąć parę(naście) postów, ale średnia jak na razie (szacuję, nie chce mi się sprawdzać liczby postów i liczyć dni na forum) wynosi 3-5 dziennie - nie 30+. |
Jak tak was czytam to stwierdzam, że najniebezpieczniejszą bronią jest klawiatura..
Skąd u was taki fanatyzm ortografią i interpunkcją? To jakaś choroba? |
Cytuj:
W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach. |
@up "W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach."
nie wiem dlaczego ale to mnie ostro rozbroiło ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |