Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Broń (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124902)

Dark Sven 14-04-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamil_WZL (Post 1369916)
I to jest własnie POLSKA leja cie zawsze i wszędzie prawie...

Pff... Moje miasto i okolice jakieś dziwne w takim razie jest.

Rethfing on Aldora 14-04-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369615)
wiem że na tym forum 3/4 to osoby nie mające więcej jak 14 lat i na pewno tego nie zrozumieją...

No, a Ty, pełnoletni obywatelu RP wchodzisz na forum poświęcone durnej grze internetowej i robisz wykłady na temat broni i przemocy.

Lasooch 14-04-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369732)
Ile kont pytasz?jedno 3 lata temu...ale zapomniałem passów...
A orientuję się bo zaglądam do wszystkich działów ;d

I nie masz życia, sądząc po tym spamie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369801)
;d owszem owszem nie długo ;d
ale rażąca prawda bronie się jednak zacinają pójdź na strzelnicę i postrzelaj nią 4 dni a zobaczysz że chodź raz powinna ci się zaciąć ;d czynność powtarzaj do ustanku aż ci się zatnie ;d

twoje błędy to :
moze -może
utozsamiasz -utożsamisz
postacia -postacią

To nie błędy tylko pisanie bez polskich znaków, a ty napisałeś 'chodź' w miejscu, w którym akurat powinno być 'choć' ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1369811)
ahahaha niezłe niezłe -powiedzcie mi dzieci dlaczego macie problem o nabijanie postów przez autora skoro sami tacy byliście?też mieliście lamerskie podpisy w których prosicie o notkę byliście obecni wszędzie i prawie wszyscy was kochali
żAL!

Nawet Korektor tak nie spamował. A ja się jego linku proszącego o notkę nie czepiam, sam też niegdyś miałem.

Kamil_WZL 14-04-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1369927)
Pff... Moje miasto i okolice jakieś dziwne w takim razie jest.

Powiedzialem prawie...:/:D PozDro

Max121 14-04-2007 23:53

Broń ? Tak, pobiłem bardzo brutalnie za pomocą kastetu orczego szamana w D&D. Co do rl to posiadam jedynie swój scyzoryk i nie byłem świadkiem niczego :P

Kellerman 14-04-2007 23:57

@Lasoch"a ty napisałeś 'chodź' w miejscu, w którym akurat powinno być 'choć' ^^"
takie małe przeoczenie ;d

apropo życia ;d podczas pisania tych postów skilluję i pewnie wielu z was zastanawia się hom dlaczego on nie siedzi na bocie -.- co można robić podczas skillowania nic ;d oprócz odpisywania na durne posty i czytania jakiejś tam książki ;d

MasteR Driv3r 14-04-2007 23:59

Skillujesz? 9 lvlem?

Kellerman 15-04-2007 00:05

@Master DriV3r
Po pierwsze nie mam 9 lvla obok maź przedstawione statsy postaci ;d

@Rethfing on Aldora
Większość ciekawych tematów została już wyczerpana więc wziąłem właśnie taki.

@Kamil_WZL
To ty żyjesz chyba w jakiś patologicznym mieście.

Temat zmierza w złym kierunku...albo wypowiadacie się normalnie albo poproszę o zamknięcie tematu -.-

MasteR Driv3r 15-04-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369980)
@Master DriV3r
Po pierwsze nie mam 9 lvla obok maź przedstawione statsy postaci ;d

@Rethfing on Aldora
Większość ciekawych tematów została już wyczerpana więc wziąłem właśnie taki.

@Kamil_WZL
To ty żyjesz chyba w jakiś patologicznym mieście.

Temat zmierza w złym kierunku...albo wypowiadacie się normalnie albo poproszę o zamknięcie tematu -.-

Taaa, a po kliknięciu w nick twojej postaci okazuje sie naszym oczom piękny 9 levelek :)

Kamil_WZL 15-04-2007 00:07

Patologia to Nowy Jork....:P:P

Meryba 15-04-2007 00:08

John Doe to pewnie nie Jego postać tylko tak sobie to wpisał, John doe czyli Jan Kowalski tak jak nazywał się pewien odcinek w pb

Chesterkaa 15-04-2007 00:10

I bez broni kzywde mozna zrobic ; p

Ja mam pewna bron ale nie legalna w Polsce ; <

PiXik 15-04-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glamri (Post 1369843)
ŻAL to Twoja osoba. Mam tutaj konto grubo ponad dwa lata i dopiero ok 300 postów na koncie - pokaż mi gdzie ja nabijałem posty. I pokaż mi ss'a z lamerskim podpisem, w którym prosiłem o notkę, bo nie przypominam sobie bym kiedykolwiek taki miał. Pokaż mi, proszę też miejsce gdzie byłem obecny wszędzie. Na koniec powtórzę to jeszcze raz... ŻAL to Twoja, jakże "skromna" osoba...

ŻAL-czy musisz wszystko brać do siebie?bo akurat to nie było do Ciebie
Lasooch-też spamowałeś ,kamos spamował , unknow, nawet ja(tylko jest różnica,albo była 2 posty dziennie a 5-10-30)ps. co do linka do notki to nie chodzi o wasze(twoje)zastrzeżenia tylko moje-,0
z broni zeszło na pobicia muskulaturę spam notki i wszystko tylko nie o to co w temacie chodzi.cu

Kellerman 15-04-2007 00:12

Lol to o to temu kretynowi(przepraszam Drom Vil wszyscy Raul ripper kto tam chce za obrażanie userów)
Jakbyś oglądał prison breaka to byś wiedział o co chodzi.

w USA nazwisko używane dla określenia mężczyzny o niezidentyfikowanej lub ukrytej tożsamości. Dla określenia kobiet używa się nazwiska Jane Doe. Termin ten stosuje się zwłaszcza w aktach policyjnych, sądownictwie i dokumentach prawniczych.

Google nie boli ;d

MasteR Driv3r 15-04-2007 00:15

@up
Akurat nie szukam w google Jana Kowalskiego w innych językach.
Ale zwracam "chonor"

Glamri 15-04-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1369997)
ŻAL-czy musisz wszystko brać do siebie?bo akurat to nie było do Ciebie
Lasooch-też spamowałeś ,kamos spamował , unknow, nawet ja(tylko jest różnica,albo była 2 posty dziennie a 5-10-30)ps. co do linka do notki to nie chodzi o wasze(twoje)zastrzeżenia tylko moje-,0
z broni zeszło na pobicia muskulaturę spam notki i wszystko tylko nie o to co w temacie chodzi.cu

Pisząc Wy pisałeś i do mnie. Musiałbyś dodać "za wyjątkiem Glamri'ego" i wtedy byłoby ok. A tak cóż... Musiałem to wziąć do siebie...

Lasooch 15-04-2007 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kellerman (Post 1369980)

Ej nie!!11 Tylko nie to!11

@PiXiK - owszem, czasem mi się zdarzyło walnąć parę(naście) postów, ale średnia jak na razie (szacuję, nie chce mi się sprawdzać liczby postów i liczyć dni na forum) wynosi 3-5 dziennie - nie 30+.

Khan 15-04-2007 03:05

Jak tak was czytam to stwierdzam, że najniebezpieczniejszą bronią jest klawiatura..

Skąd u was taki fanatyzm ortografią i interpunkcją? To jakaś choroba?

Dr.Unknown 15-04-2007 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khan (Post 1370150)
Jak tak was czytam to stwierdzam, że najniebezpieczniejszą bronią jest klawiatura..

Skąd u was taki fanatyzm ortografią i interpunkcją? To jakaś choroba?

Pomijając poczucie szacunku do języka ojczystego, kwestię jasno określa regulamin forum (§3.3) ; ).

W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach.

Kellerman 15-04-2007 18:52

@up "W sumie nie wypowiedziałem się jeszcze na temat. Mam nóż, jak prawie każdy, ale służy on raczej do krojenia chleba/pomidorów na wycieczkach."

nie wiem dlaczego ale to mnie ostro rozbroiło ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55.