![]() |
Cytuj:
|
No fajnie niewiem czy jakiemu kolwiek knightowi bedzie sie chcialo nosic tyle bp uh na ile mu cap pozwoli, bo przecierz w tibii nigdy nic niewiedomo wiesz ile uhow mozna stracic na kickach, lagach i freezach;( .
|
@UP na 100 lVl często się nosi takie coś jak AOL(Amulet of Loss) więc jak padnie nie straci 40BP UHów.
|
Cytuj:
|
Knight jest dobra profesja tylko dla kogos komu sie chce skillowac -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Każdy gra według swoich oczekiwań i nie należy ingerować w jego zdanie. Jak chcesz grać 24h w tibie to prosze bardzo.
|
Eeehhh....
Słuchaj Ziomus nie mam do ciebie nic ale jak myslisz ze MDW gra w tibie 2.5r(to prawda) ale ze gra przez caly czas??!! Jesli nie czytales z nim wywiadu to niech cie nie obchodzi jak on gra X( ! On studiuje spotyka sie z kumplami i ma czas na nauke. On poprostu umie grac przeczytaj sobie np. o zwidku 130-136 lvl w godz ale to inna sprawa # B)
|
boze, jakby ktos z tibia.pl robil ze mna wywaiad tez bym powiedzial ze gram malo. A prawda jest taka ze studiuje w innym miescie niz "zyje" i jak nie pojade do domu to mam 2 opcje spedzenia czasu, nauka i granie. Uwazam ze gram za duzo, ale przeciez sie nie przyznam jak sie mnie noobki pytaja czy duzo gram.
|
Cytuj:
|
Moj poglad
Knajtem potrafilem nabic 5 lvl dziennie (na 30lvl)
Gram ok 4-5 lat teraz mialem przerwe ok 6 miesiecy gralem w CS'a Moje wyniki w tym czasie to: Druid 13 lvl <- pierwszy char 6miesiecy Knight 31lvl(3lata) Knight 51lvl(1,5roku) Pelno noob charow typu Druid przed dodaniem souli i zmiana uhow Ja proponuje grac knightem jesli masz kumpil do summonow bo tak to bieda ze sklieniem a jak ktos chce zaczac to Sorc:P |
Cytuj:
|
Tak mysle ze kngiht zdazy sie uleczyc spokojnie po kazdym hicie sorka druta palka na jego lvlu pvp jest 2x mniejsze a kngiht leczy sie normalnie , ale znowu zawsze mówicie ze knghit moze sie tlyko leczyc i uciekac ale on tez chyba ma jakeis czary i walke w zwarciu wiec i on moze atakowac to wszystko jest zalezne od ilosci run i pvp danego gracza..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolejny elo player... ze ty nikogo nie znasz i nei miales nigdy lvl zadnego to nie znaczy ze twoje domysly to prawda |
Cytuj:
btw. sorcem mam pacca |
Cytuj:
to tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |