![]() |
btw. zauwaz ze czas leci do przodu , czasy sie zmieniaja nie gram jednym charem... ;] a moj skromy 116 ms na celescie robi wrazenie o.O . Pozdrawiam ;]
|
Cytuj:
|
1. Ktos Cie Pytal o Wypowiedz ?? Nie !
2. Skoro Tibia jest nudna to po co wypowiadasz sie na forum o jej tematyce?? 3. Smieszny jestes ;] |
Cytuj:
|
no tak...robi wrazenie...non pvp-najs.a tam i tak nic nie znaczysz.zreszta tu tez:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Fate~ Ty też nic nie znaczysz tutaj, ja też i jak 3/4 forum wypowiadające się w tym temacie i to nas łączy ^^ |
no tak,nikt nic nie znaczy TUTAJ;( ale moze gdzie indziej?ale na bank nie 116ms na swiecie non-pvp ktory sie chwali, hahahahaha
a do tibi wracajac na azurze ladny burdel. Najpierw Minavand powiedział ze hunci faurona, pozniej Draz ze Fauron nie bedzie hunted bo juz zaplacil za swoje, a Mina powiedzial ze on bedzie go huncil.I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi. I tak powinno byc;) |
Cytuj:
A co do Azury - niech się powybijają :) |
"A co do Azury - niech się powybijają :)"
ta-DIE BICZE'S! |
Pięknie by było gdyby DOF sie wyplacił :D wreszcie spokój ,szybki spawn etc etd :D ale tak czy siak by smierdziało gnidami wokoło.Mowa o wantedos al paczinos.
|
Malarzg
Azura stała się światem pvp-enfo. TYlko by się zabijali :P
|
Cytuj:
Pewnie dla szybszego respu każdy z nich na MC siedzi noobem w depo ;d |
Cytuj:
I znowu fauron jest w wanted. 8o :D A powiedz mi według Ciebie to czego miał sie bać drazharm??? |
Cytuj:
nie czego tylko kogo. Minavanda. ale z tego co wiem juz jakos sie dogadali i fauron znow w wanted ;) |
Cytuj:
|
eh...
Przeczytalem ten temat od poczatku do konca i stwierdzam, ze mi was zal ;/ O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc... Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s. Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob. Btw. Powodzenia jutro maturce z inglisz @up oj az sie zdziwilem ;p <r3sp3kt> |
Cytuj:
|
Cytuj:
nikt Cie nie prosil zebys to czytal. widocznie to Tobie sie nudzi. jezeli jestes taki madry co do tegaxa to zostan filozofem albo profesorem,pierwsze wypracowanie juz masz-mozesz pomoc nauczyc gammbowi w edytowaniu postow. a i nie zapomnij napisac ksiazki o tosiku i corsie. pozdro |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |