Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wydarzenia z serwera Azura. Temat oficjalny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125567)

Legiionista 05-05-2007 14:08

btw. zauwaz ze czas leci do przodu , czasy sie zmieniaja nie gram jednym charem... ;] a moj skromy 116 ms na celescie robi wrazenie o.O . Pozdrawiam ;]

Tosik Tepek 05-05-2007 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiionista (Post 1410240)
btw. zauwaz ze czas leci do przodu , czasy sie zmieniaja nie gram jednym charem... ;] a moj skromy 116 ms na celescie robi wrazenie o.O . Pozdrawiam ;]

116 MS na non pvp :o Zrobiłeś na mnie wrażenie!!! A dla tych co napiszą że mam zrobić takiego to od razu odpowiadam: Po co mam robić takiego chara jak tibia jest nudna.

Legiionista 05-05-2007 15:44

1. Ktos Cie Pytal o Wypowiedz ?? Nie !
2. Skoro Tibia jest nudna to po co wypowiadasz sie na forum o jej tematyce??
3. Smieszny jestes ;]

Gammbler 05-05-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiionista (Post 1410653)
3. Smieszny jestes ;]

SKORO ON WYPOWIADA SIE ZE TIBIA JEST NUDNA TO CZEMU TY MOWISZ O SWOJEJ POSTACI NA CELESCIE A TO EJST FORUM PT AZURA

Fatespinner 05-05-2007 17:23

no tak...robi wrazenie...non pvp-najs.a tam i tak nic nie znaczysz.zreszta tu tez:)

Rev'ico 05-05-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiionista (Post 1410240)

MS NA NON PVP SZCEGÓLNIE ROBIA WRAZENIE BAUAHHAHAHAHA !!!!!!!!8o 8o

Tosik Tepek 05-05-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiionista (Post 1410653)
3. Smieszny jestes ;]

Hmmm, granie w tibie jest nudne :) A to forum poprostu kocham :] I tak tu ch*ja o tibi gadają xDD

@Fate~
Ty też nic nie znaczysz tutaj, ja też i jak 3/4 forum wypowiadające się w tym temacie i to nas łączy ^^

Fatespinner 05-05-2007 22:24

no tak,nikt nic nie znaczy TUTAJ;( ale moze gdzie indziej?ale na bank nie 116ms na swiecie non-pvp ktory sie chwali, hahahahaha

a do tibi wracajac na azurze ladny burdel.

Najpierw Minavand powiedział ze hunci faurona, pozniej Draz ze Fauron nie bedzie hunted bo juz zaplacil za swoje, a Mina powiedzial ze on bedzie go huncil.I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I tak powinno byc;)

Tosik Tepek 05-05-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fatespinner (Post 1411981)
no tak,nikt nic nie znaczy TUTAJ;( ale moze gdzie indziej?ale na bank nie 116ms na swiecie non-pvp ktory sie chwali, hahahahaha

a do tibi wracajac na azurze ladny burdel.

Najpierw Minavand powiedział ze hunci faurona, pozniej Draz ze Fauron nie bedzie hunted bo juz zaplacil za swoje, a Mina powiedzial ze on bedzie go huncil.I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I tak powinno byc;)

Pisałeś że masz sprawe to się odezwij na tym gg -.- ja siedze na niewidocznym prawie cały czas.

A co do Azury - niech się powybijają :)

Fatespinner 06-05-2007 00:19

"A co do Azury - niech się powybijają :)"

ta-DIE BICZE'S!

RL_Tegax 06-05-2007 12:06

Pięknie by było gdyby DOF sie wyplacił :D wreszcie spokój ,szybki spawn etc etd :D ale tak czy siak by smierdziało gnidami wokoło.Mowa o wantedos al paczinos.

Malarzg 06-05-2007 12:17

Malarzg

Azura stała się światem pvp-enfo. TYlko by się zabijali :P

zeus1985 06-05-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RL_Tegax (Post 1413208)
Pięknie by było gdyby DOF sie wyplacił :D wreszcie spokój ,szybki spawn etc etd :D ale tak czy siak by smierdziało gnidami wokoło.Mowa o wantedos al paczinos.

No ba ;) Ja proponuje, aby Wanted Nam się wypłaciło jak chcą abyśmy grali i chcą mieć szybszy resp hahahaha
Pewnie dla szybszego respu każdy z nich na MC siedzi noobem w depo ;d

Van ent 06-05-2007 14:05

Cytuj:

I co zrobil wielki draz?Pozegnal faurona z wanted bo sie boi.

I znowu fauron jest w wanted. 8o :D
A powiedz mi według Ciebie to czego miał sie bać drazharm???

Fatespinner 06-05-2007 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1413625)
I znowu fauron jest w wanted. 8o :D
A powiedz mi według Ciebie to czego miał sie bać drazharm???

nie czego tylko kogo.
Minavanda.

ale z tego co wiem juz jakos sie dogadali i fauron znow w wanted ;)

Gammbler 06-05-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1413350)
No ba ;) Ja proponuje, aby Wanted Nam się wypłaciło jak chcą abyśmy grali i chcą mieć szybszy resp hahahaha
Pewnie dla szybszego respu każdy z nich na MC siedzi noobem w depo ;d

Ty to nie doff o ile mi wiadomo;)

tajemniczy111 06-05-2007 22:47

eh...
Przeczytalem ten temat od poczatku do konca i stwierdzam, ze mi was zal ;/
O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc...
Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s.
Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob.
Btw.
Powodzenia jutro maturce z inglisz
@up
oj az sie zdziwilem ;p <r3sp3kt>

Marihuans 06-05-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 1415174)
Ty to nie doff o ile mi wiadomo;)

ty tez nie jestes :D

Fatespinner 07-05-2007 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1415204)
eh...
Przeczytalem ten temat od poczatku do konca i stwierdzam, ze mi was zal ;/
O zyciu tosika i corsa moglbym juz napisac ksiazke, jawi ktory nudzi sie w domu i pisze bzdury na kazdym z forum(zarowno tutaj jak i na tibia.com), gamm... ktorego nie chce mi sie komentowac( do tej pory nawet nie nauczyl sie edytowac postow :( _/ DJ), tegax dla ktorego skonczenie podstawowki bylo wyczynem ;/ etc...
Powinniscie sobie jakis blog zalozyc aby wypisywac te wasze "historyjki", a nie zasmiecac tym forum ;s.
Nalegam o zamkniecie tego "tematu", bo wiekszosc osob wypowiadajacych sie tutaj osob, poprostu nie gra, a wydarzenia z seerva dochodza do nich od 3osob.
Btw.
Powodzenia jutro maturce z inglisz
@up
oj az sie zdziwilem ;p <r3sp3kt>

nikt Cie nie prosil zebys to czytal. widocznie to Tobie sie nudzi.
jezeli jestes taki madry co do tegaxa to zostan filozofem albo profesorem,pierwsze wypracowanie juz masz-mozesz pomoc nauczyc gammbowi w edytowaniu postow.

a i nie zapomnij napisac ksiazki o tosiku i corsie.

pozdro

Tosik Tepek 07-05-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fatespinner (Post 1415563)
nikt Cie nie prosil zebys to czytal. widocznie to Tobie sie nudzi.
jezeli jestes taki madry co do tegaxa to zostan filozofem albo profesorem,pierwsze wypracowanie juz masz-mozesz pomoc nauczyc gammbowi w edytowaniu postow.

a i nie zapomnij napisac ksiazki o tosiku i corsie.

pozdro

Co do książki jak będzie premiera ustawimy się może w jakimś centrum handlowym i będe autografy rozdawał z Corsem? :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44.