Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Testy gimnazjalne. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125907)

By$iu 23-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1384309)
Noo nareszcie! Z tej strony maharadża Dżibuti. Oddaj mi te 203 dziwki albo otworzę u siebie IPNB.

A ja piszę na sali gimnastycznej z 9 nauczycielami pilnującymi. Kto mi zazdrości?

Tak samo, tyle, ze pilnujacych nauczycieli bedzie az 12 Oo.

Pani K. 23-04-2007 18:54

moja wychowawczyni powiedziała, że nauczyciele nie mogą ruszać się z miejsc, więc będziemy mogli ściągać x3
tak czy inaczej nie umiem nic, zero, nada w dodatku nawet teraz nie chce ruszyć mi się tyłka z krzesła, nie mówiąc już w ogóle o powtarzaniu wzorów z fizyki. mogę liczyć tylko na to, że trafi mi się miejsce koło jakiegoś kujona i cały matematyczno-przyrodniczy zerżnę (tak, jasne i tak dostanę 10 punktów z obydwu)

down:
no to teraz to idę się zabić

Kajulec 23-04-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 1384329)
moja wychowawczyni powiedziała, że nauczyciele nie mogą ruszać się z miejsc, więc będziemy mogli ściągać x3
tak czy inaczej nie umiem nic, zero, nada w dodatku nawet teraz nie chce ruszyć mi się tyłka z krzesła, nie mówiąc już w ogóle o powtarzaniu wzorów z fizyki. mogę liczyć tylko na to, że trafi mi się miejsce koło jakiegoś kujona i cały matematyczno-przyrodniczy zerżnę (tak, jasne i tak dostanę 10 punktów z obydwu)

Szczegolnie, ze sa rozne wzory testow i raczej watpie, ze trafi Ci sie ten sam co i jemu. ; )

H.L 23-04-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pani K. (Post 1384329)

Nie śmiej sie, moja kumpela na próbnych miała 9 :p

Bastash 23-04-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 1384323)
Tak samo, tyle, ze pilnujacych nauczycieli bedzie az 12 Oo.

Może przeliczmy ile nauczyciela przypada na m^2 :p

U mnie sala ma wymiary mniej więcej 9x12 a więc 108m^2
To wychodzi...
1 nauczyciel na 12m^2, jak u Ciebie? ; d

Lasooch 23-04-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1384309)
Noo nareszcie! Z tej strony maharadża Dżibuti. Oddaj mi te 203 dziwki albo otworzę u siebie IPNB.

Jutro parcelnę; do Thais?

Vekegi 23-04-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smetana (Post 1383209)
A nie 60? 10 znaków

Nie, było trzydziestu laureatów.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1383132)
@up
Koledze szczrze pogratuluj, ale możesz mi powiedzieć, co ma to wspólnego z tematem? :)

A to, że nie musi tego zakichanego testu pisać i musiałem się troche polansować :)

Maldinii 23-04-2007 20:25

jedyne co mnie denerwuje to to ze 2h trzeba siedzieć OMG. Ja nie wytrzymuje po 1h, już nie wiem co robić. Ale cóż życie daje w kość :) Ale damy rade:P

Bastash 23-04-2007 20:29

>Lasooch
Tylko migusiem migusiem.

>Maldini
Skąd ja to znam ;\ Na próbnym (dyrektorskim) z angola po 40 minutach nie miałem co robić i kazali mi w sali siedzieć ;<

>Times
Żeby nie było, że jestem idiotą z powyższego sprawdzianu miałem 106% po wliczeniu zadań na 6. A uwierz mi, że geniuszem też nie jestem.

Times 23-04-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maldinii (Post 1384521)
jedyne co mnie denerwuje to to ze 2h trzeba siedzieć OMG. Ja nie wytrzymuje po 1h, już nie wiem co robić. Ale cóż życie daje w kość :) Ale damy rade:P

Ten test jest tak ułożony że normalnemu uczniowi, bez kłopotów z nauką itp napisanie go zajmie około 2h. Ludzie którzy kończą po 15 minutach zazwyczaj zaznaczą wszędzie "a" w zamkniętych a otwartych nawet nie tkną. Więc jeśli ktoś "napisze" to w mniej niż 1h musi być idiotą albo prawdziwym geniuszem.

@up

Nie mówię o sprawdzianie z angielskiego tylko o egzaminie...

Khalak 23-04-2007 21:33

http://egzamin2007.xxx.pl/html - najprawdopodobniej przeciek. Można ściągnąć arkusz, jednak hasło do archiwum będzie podane o 22 (żeby nie mogli odwołać testu). Właśnie skanuję archiwum na virusscan.jotti.org - zaraz wrzucę wyniki - ZA EWENTUALNE SZKODY NIE ODPOWIADAM :)
Jak ktoś zainteresowany, po dokładny link niech pisze na PW ;)
edit:
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

@down
Tak na wszelki wielki ocenzuruj link, bo znowu warna wyłapię (przed chwilą o tym pomyślałem) xD Ja też podchodzę do tego z dystansem, ale cichą nadzieję mam :)

Dzięki B)

Times 23-04-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khalak (Post 1384701)
http://egzamin2007.xxxx.pl/html - najprawdopodobniej przeciek. Można ściągnąć arkusz, jednak hasło do archiwum będzie podane o 22 (żeby nie mogli odwołać testu). Właśnie skanuję archiwum na virusscan.jotti.org - zaraz wrzucę wyniki - ZA EWENTUALNE SZKODY NIE ODPOWIADAM :)

Lol.. jak to się okaże prawdą to będzie nieźle, pewnie by egzaminy odwołali i kazali jeszcze raz pisać...ale cos mi sie w to wieżyc niechce.

@up

Ok. ;)

matiiii 23-04-2007 21:48

Cytuj:

JEŻELI DO 22:00 NIE ŚCIĄGNIE TEGO PRZYNAJMNIEJ 5000 OSÓB PRZEŁOŻE PODANIE HASŁA NA RANO !! WIEC WYŚILCIE SIĘ I WYŚLICIE TEN LINK ZNAJOMYM !!!
Koleś se jaja robi. Wg mnie to ściema.

Khalak 23-04-2007 21:50

Może na premium za ściągnięcia zarabia xD

Calen Futh 23-04-2007 21:56

Eeeee...Trzeba siedzieć pełne 2 godziny w sali ? :| Nie można wyjść przed czasem ? :/

Hansu 23-04-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1383628)
Caly czas szukam i n nic moze cos jeszcze znajde

http://fiznet.terramail.pl/wzory.htm

szukalem tego z 20 sekund ....

A do tych panow co wierza w swoje umiejetnosci sciagania: nawet jesli sie wa uda i sciagniecie na tyle by miec mnotwo punktow, to pomyslcie otym, ze wasze braki wyjda w szkole sredniej [tylko nie probujcie mowic, ze po egazminie sie douczycie] Ponadto to co wy piszecie to nie jest TEST, zrozumcie taka prosta rzecz, Test - egzamin/sprawdzian z zamknietymi pytaniam. Ponadto przeczytalem wypowiedz jednego pana, cos w stylu "Nie ma sie co przejmowac nawet jak pojdzie zle, jak nie ta szkole to inna, to nie koniec swiata" - gratuluje podejscia do zycia, na pewno ci sie uda wszystko [tylko wtedy jak masz nadzianych starszych...]

Lasooch 23-04-2007 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Times (Post 1384541)
Ten test jest tak ułożony że normalnemu uczniowi, bez kłopotów z nauką itp napisanie go zajmie około 2h. Ludzie którzy kończą po 15 minutach zazwyczaj zaznaczą wszędzie "a" w zamkniętych a otwartych nawet nie tkną. Więc jeśli ktoś "napisze" to w mniej niż 1h musi być idiotą albo prawdziwym geniuszem.

Ta? Pierwszy z 2 próbnych, jakie pisałem, normalny, gimnazjalny egzamin - czas 120 minut. Napisałem w 50. Dostałem 48/50 pkt. Jestem geniuszem? Tak, można mnie dotknąć!11

Rozumiem, że 2 godziny. Wielu ludzi nie zdążyło by w godzinę/półtorej. Ale powinno być można wyjść kiedy się chce jeśli się już skończyło (oczywiście bez możliwości powrotu).

Ashlon 23-04-2007 22:21

Piszac 2 lata temu ten test tez konczylem ok. 30 minut przed czasem (po dwukrotnym sprawdzeniu) - 82 pkt/100 to chyba dobry wynik ;)

spider-bialystok 23-04-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1384768)
Ponadto przeczytalem wypowiedz jednego pana, cos w stylu "Nie ma sie co przejmowac nawet jak pojdzie zle, jak nie ta szkole to inna, to nie koniec swiata" - gratuluje podejscia do zycia, na pewno ci sie uda wszystko [tylko wtedy jak masz nadzianych starszych...]

Lepsze takie podejscie niz rozpaczanie z powodu glupich punktow ;] Chociaz wiadomo, ze w tym przypadku najlepiej unikac skrajnosci. Ja do egzaminu podszedlem wlasnie z nastawieniem "na ile sie uda na tyle napisze" i w przeddzien egzaminu zamiast powtarzac cokolwiek, to do poznego wieczora lazilem po miescie z kumplami ;]. Chcialem dostac minimum 70 pkt i tyle dostalem, chociaz warto dodac, ze temat rozprawki byl w poprzednim roku beznadziejny w porownaniu do poprzednich.
Wszystkim piszacym jutro zycze powodzenia, sam chetnie wrocilbym do tych czasow ;)

Capality 23-04-2007 22:22

Został wam 1 dzień (a w sumie pare godzin) więc nie pozostaje mi nic jak tylko zyczyc wam powodzenia i zebyscie trafili do szkol do jakich chcecie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11.