![]() |
Endrox
Apr 29 2007, 21:30:04 CEST Killed at Level 115 by Zevs Mighty Thunder and by Kimahirii Na paymenty szkoda tylko kasy. Predziej czy pozniej i tak sie zaliczy glebe :D |
Cytuj:
|
Cos sobie wkrecaja jak zawsze :D
|
Cytuj:
Combolider jebnal missclicka na dektrala ? :< |
Cytuj:
|
I znow sie zaczyna PA. Tym razem Valhiru na zolwiach pay boh -.- A zevs to nawet palcem nie ruszy jak napisalem a potem sie zdziwi jak ludzie od niego odejda (jesli wojna jednak bedzie)
|
@up
I co pozbyles sie BOH ?? :D |
@up
A w życiu nic mu nie zapłace. Gonił mnie gonił blokował droge, staral sie jak mogl ale uciekłem do pz. |
Cytuj:
|
Raczej wiekszych szans nie mial :)
|
No i stało się nie gram w tibie =( padłem przed chwil± za comment na tibia.com.... JEBAC VESZA I JEBAC ROM
Apr 30 2007, 12:30:34 CEST Killed at Level 59 by Vesz FAG 4EVER _/ Bye all friends :* |
Apr 30 2007, 12:30:34 CEST Killed at Level 59 by Vesz
:( :( :( CAŁA NOC SIEDZIAŁEM ZEBY WBIC :( :( :( JEBANA ****ONA KURWA Z VESZA NIECH SIE WYPCHA TYM BP CO MI SPADŁO NIE GRAM TU JUZ NARA! HAIL FAG HAIL FAST'MOLT_/ FREEDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
@up&2up
Jestescie typowymi noobami.... Padniecie i wyzywacie... i po co? To tylko gra nic wiecej. Nie warto nawet jesli Vesz was/cie (sharing acc?) skleil bez reasonu... Po prostu jest lepszy.. |
Dzis o 19.00 idzie ekipa na banshee questa. Wczoraj knightem mielismy (przyznaje sie do sharingu) 57 lvl caly czas expilismy bo nastepna ekipa dlugo nie pojdzie. Juz malo brakowalo do 60 lvla a tu dead. Jebac to... Retired 4ever kiedys trzeba skonczyc grac, ten moment wlasnie nastapil... -.-
|
Pozostawie to bez komentarza.... a wogole mial jakis reason ??
|
Nie wazne ze Was to nieobchodzi, pozdrowienia, wygrałem "walke" z moim wirusem (nie komputerowym) i nareszcie koniec z chorob± :)
|
Endrox-Apr 29 2007, 21:30:04 CEST Killed at Level 115 by Zevs Mighty Thunder
and by Kimahirii Vesz się w***** i będzie wojna(Endrox to rl Vesza).Jak to kto¶ powiedział "Aurea bez wojny to nie Aurea" ;) Pzdr. PS. 14:18 You see Moj chomik nie zyje (Level 9). He is a paladin. i kolo do mnie z tekstem czy jest mi przykro... x) |
Cytuj:
|
OMG,juz nie bede z Tob± dyskutował,bo pewnie zacznie sie wyzywanie etc.
Jakby¶ nie wiedział to nowy owner End~to rl Vesza... |
@up
Eh, dla twojej wiadomosci Endrox mieszka jakies ~200 metrow ode mnie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |