![]() |
Cytuj:
Szczerze mowiac nie mam pojecia czemu bronicie acromy :p najwidoczniej nie znacie go :< |
eh
Sua - po prostu szacunek :P jak pad ata, alunir i fonrar - szybko, bylo wiadomo, ze jest ciezki quest a ata chyba bez ms szedl bo padl jak mucha, belce zostalo 400 many z fula - wiem bo widzialem :P wiec ata zbagatelizowal zagrozenie - dlatego padl. bledy byly - ale to 1 raz na arcanii - gwarantuje wam ze 2 team bedzie mial jeszcze gorzej :P bo DPTF ponoc maja zakaz pomocy :P nie sadze zeby tam bylo mniej noobow niz w 1 teamie. polo - masz racje i final. czepcie sie tramwaja - ludzie ktorzy zaplacili - nie powinni dupy ruszac w kierunku potworow. blokowanie respawow - bylo na poczatku potem organizator olal temat. organizator a nie uczestnicy. sam bylem swiadkiem rozmowy blokujacych respaw, ktorzy we 2,3 pozostawali i prosili o wsparcie. olano ich. wiec dolaczyli do grupy. pokoj z TP. porazka organizatora w tym leszcza - ludzie gineli a on wybieral nagrode. nie zadbano o organizacje. |
Cytuj:
|
co fakt to fakt ale nie tylko 2 najwieksze druty leczyly - inni tez :P
miedzy innymi ares, luki, kajko - mozecie sie cieszyc nowymi itemkami dzieki nim :P ARES - pokaz swoj filmik :D czyzbys mial cos do ukrycia???? |
Ja nie jestem BELKA :P
|
Cytuj:
co ty pojebany nie pokaze bo bysmy ujżeli jak ares jest big noobem i kradnie medivowi loota i tyle byśmy zobaczyli każdy o tym wie nie ma co ukrywać :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: nie wieże ze ktoś inny by zajebał loota to się tak szybko działo pozatym ares ich wszystkich zblokował zamiast iść do góry jedziecie tak na acrome ale ares tez noob i 0 pomyślunku |
kay znamy sie??? pierwsze slysze. nigdy mnie nie znales i nie bedziesz. a wyobras sobie ze troche osob mnie zna. tak rozumiem cie nikt mnie nie zna, ty wiesz najlepiej :)
|
Hmm a nie macie poczucia ze to zasluga calego teamu co zrobil do konca ?
bo nie widze aby belka sua i leszczu zrobili tego questa solo ... I kazdy w teamie sie liczyl jezeli cos robil pozytywnego nawet spawn blokarzy z ktorymi kayko sie uganial bo jak by byl backspawn tobysmy byli w doopie w wielu miejscach ... |
Cytuj:
Team K'K nie przejdzie nawet do 4 tronu, ma za mało magów, druidów jak i również pallów, jedyną nadzieją na przejście tego questa jest to że team będzie bardzo dobrze zgrany, postacie magiczne będą miały baaaaardzoo dużo run i mf, lecz udźwig im na to nie pozwoli. Życzę im pomyślnego przejścia tego questu, aczkolwiek sam wolę poczekać na dobry team z większą ilością magów/druidów. (wiem, że w pore odpowiedź, lecz spowodowane jest to "cudowną", "bezproblemową" rejstracją na forum tibia.pl :S ) |
Cytuj:
|
rotfl,team K'K jest wystarczajacy żeby zabić tam wszystko,tak naprawde zeby sealsy czyścić wystarczy 15 mocnych osób a reszta może czekać i tylko blokowac spawny
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdr @Poll Sprawa wątpliwa żeby 15 ludzi się tak runami nafaszerowało i chciało robić questa za innych ;) |
Cytuj:
|
wszyscy Ci którzy twierdzą że team K'k nie da rady niech lepiej sie zatkaja, bardzo prosze, bo mnie mdli slyszac takie teskty typu
" za duzo ludzi, za malo sorcow,same nuuby itp" damy rade bo ja tam jestem!!! B) i cave ratow tam nie ma wiec jest dobrze :evul: |
Kiedy startujecie ? :P gl w każdym razie
|
Cytuj:
|
z terminem jest problem bo K'K nie chce tak szybko isc
ale znowu duzo ludzi chce min. i ja troche go ponaglam moze cos z tego bedzie ;) btw. tez studiuje filmiki co chwile jak nowy jest to go calego przegladam :] |
Aldora Poi quest też studiowałeś? hehe, wątpie że całego obejżałeś xD bo trwał kurewsko długo :D
|
No i o to chodzi, żeby przestudiowac filmy i miec zapiete wszytko na ostatni guzik a napewno damy rade ^^, wkoncu musimy udowodnic wszytkim nie dowiarkom ze mamy dobry team !;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |