Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Poi on Arcania 28.04.07 (Dpft guild + some others) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126795)

Ka$z3r 02-05-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1401315)
oj oj.. Zebys ty wiedzial co ja juz na Arcani przezylem to bys zmienil zdanie..

Co do mojego exori to huj ale co do waszych gfb zeby ludzi sie ustawili w kolejcie to dopiero porazka

gfb bynajmniej mialo jakis rezultat bo mialo nauczyc ludzi sluchac, a twoje exori? Nie mam zielonego pojecia...

Szczerze mowiac nie mam pojecia czemu bronicie acromy :p najwidoczniej nie znacie go :<

himato 02-05-2007 14:07

eh

Sua - po prostu szacunek :P

jak pad ata, alunir i fonrar - szybko, bylo wiadomo, ze jest ciezki quest a ata chyba bez ms szedl bo padl jak mucha, belce zostalo 400 many z fula - wiem bo widzialem :P wiec ata zbagatelizowal zagrozenie - dlatego padl.

bledy byly - ale to 1 raz na arcanii - gwarantuje wam ze 2 team bedzie mial jeszcze gorzej :P bo DPTF ponoc maja zakaz pomocy :P nie sadze zeby tam bylo mniej noobow niz w 1 teamie.

polo - masz racje i final.

czepcie sie tramwaja - ludzie ktorzy zaplacili - nie powinni dupy ruszac w kierunku potworow.

blokowanie respawow - bylo na poczatku potem organizator olal temat. organizator a nie uczestnicy. sam bylem swiadkiem rozmowy blokujacych respaw, ktorzy we 2,3 pozostawali i prosili o wsparcie. olano ich. wiec dolaczyli do grupy.

pokoj z TP. porazka organizatora w tym leszcza - ludzie gineli a on wybieral nagrode. nie zadbano o organizacje.

Ciacho1920 02-05-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1401659)
jedna mala rzecz
ja mialem etz nic neirobic ale jak leszczu pwoiedzial mi a wlasciwie poprosil bym leczyl knajtow zostalem przyczepiony do glownego teamu i nic niemowilem bo chcialem pomoc,

Ty i Bell zrobiliscie bardzo duzo dla tego team... Czuje ze wiecej blokerow by padlo gdyby nie wasze leczenie!!

himato 02-05-2007 15:48

co fakt to fakt ale nie tylko 2 najwieksze druty leczyly - inni tez :P

miedzy innymi ares, luki, kajko - mozecie sie cieszyc nowymi itemkami dzieki nim :P

ARES - pokaz swoj filmik :D czyzbys mial cos do ukrycia????

himato 02-05-2007 15:49

Ja nie jestem BELKA :P

skarabeusz323 02-05-2007 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez himato (Post 1402794)
co fakt to fakt ale nie tylko 2 najwieksze druty leczyly - inni tez :P

miedzy innymi ares, luki, kajko - mozecie sie cieszyc nowymi itemkami dzieki nim :P

ARES - pokaz swoj filmik :D czyzbys mial cos do ukrycia????

co ty pojebany nie pokaze bo bysmy ujżeli jak ares jest big noobem i kradnie medivowi loota i tyle byśmy zobaczyli każdy o tym wie nie ma co ukrywać :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

nie wieże ze ktoś inny by zajebał loota to się tak szybko działo pozatym ares ich wszystkich zblokował zamiast iść do góry jedziecie tak na acrome ale ares tez noob i 0 pomyślunku

acroma 02-05-2007 21:28

kay znamy sie??? pierwsze slysze. nigdy mnie nie znales i nie bedziesz. a wyobras sobie ze troche osob mnie zna. tak rozumiem cie nikt mnie nie zna, ty wiesz najlepiej :)

Eti 03-05-2007 12:43

Hmm a nie macie poczucia ze to zasluga calego teamu co zrobil do konca ?
bo nie widze aby belka sua i leszczu zrobili tego questa solo ...
I kazdy w teamie sie liczyl jezeli cos robil pozytywnego nawet spawn blokarzy z ktorymi kayko sie uganial bo jak by byl backspawn tobysmy byli w doopie w wielu miejscach ...

Beli 03-05-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 1393183)
11:39 Wovimus [150]: 11:42 You lose 1003 mana blocking an attack by a hellfire fighter.11:42 You lose 1123 mana blocking an attack by a hellfire fighter. 11:42 You lose 1034 mana blocking an attack by a hellfire fighter.

w jednej sekundzie ... fonrara nikt nawet nie zdazyl uhnac a bedu wyladowal na deep redzie... czy ktos jeszcze chce isc z teamem Kamosa ? i sadzi ze Dasha moze to all zbloczyc ? :P

Team K'K nie przejdzie nawet do 4 tronu, ma za mało magów, druidów jak i również pallów, jedyną nadzieją na przejście tego questa jest to że team będzie bardzo dobrze zgrany, postacie magiczne będą miały baaaaardzoo dużo run i mf, lecz udźwig im na to nie pozwoli.

Życzę im pomyślnego przejścia tego questu, aczkolwiek sam wolę poczekać na dobry team z większą ilością magów/druidów.

(wiem, że w pore odpowiedź, lecz spowodowane jest to "cudowną", "bezproblemową" rejstracją na forum tibia.pl :S )

Koszyk 03-05-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beli (Post 1405930)
Team K'K nie przejdzie nawet do 4 tronu, ma za mało magów, druidów jak i również pallów, jedyną nadzieją na przejście tego questa jest to że team będzie bardzo dobrze zgrany, postacie magiczne będą miały baaaaardzoo dużo run i mf, lecz udźwig im na to nie pozwoli.

Życzę im pomyślnego przejścia tego questu, aczkolwiek sam wolę poczekać na dobry team z większą ilością magów/druidów.

(wiem, że w pore odpowiedź, lecz spowodowane jest to "cudowną", "bezproblemową" rejstracją na forum tibia.pl :S )

Noi wlasnie przez takich jak Ty to moze nie wypalic... bo gdyby wiecej osob byloby pozytywnie nastaiwona to poszloby wiecej sorcow/druidow i szanse na wykonanie questa wzrastaja...

Poll 04-05-2007 08:11

rotfl,team K'K jest wystarczajacy żeby zabić tam wszystko,tak naprawde zeby sealsy czyścić wystarczy 15 mocnych osób a reszta może czekać i tylko blokowac spawny

MarcinStw 04-05-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1406876)
rotfl,team K'K jest wystarczajacy żeby zabić tam wszystko,tak naprawde zeby sealsy czyścić wystarczy 15 mocnych osób a reszta może czekać i tylko blokowac spawny

Myśle ze nie dadzą rady :> ale życze powodzenia :)

Beli 05-05-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1406140)
Noi wlasnie przez takich jak Ty to moze nie wypalic... bo gdyby wiecej osob byloby pozytywnie nastaiwona to poszloby wiecej sorcow/druidow i szanse na wykonanie questa wzrastaja...

To nastaw się pozytywnie i idź na tego questa... Nie dość że Kamos nie ma wystarczającej ilości postaci magicznych to jeszcze nie rekrutuje od 90+, nabrał w ch... ciul rycerzy poniżej 110 lvla... Cóż tacy zrobią ? Popatrzą się jak inni padają a następnie dołączą do nich ? Biorąc również pod uwagę mentalność ludzką to nie mała ilość tibijczyków będzie żydować na runach co się w bardzo szybkim czasie odbije na drużynie.

pozdr

@Poll
Sprawa wątpliwa żeby 15 ludzi się tak runami nafaszerowało i chciało robić questa za innych ;)

Doom Terror 05-05-2007 02:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beli (Post 1409247)
To nastaw się pozytywnie i idź na tego questa... Nie dość że Kamos nie ma wystarczającej ilości postaci magicznych to jeszcze nie rekrutuje od 90+, nabrał w ch... ciul rycerzy poniżej 110 lvla... Cóż tacy zrobią ? Popatrzą się jak inni padają a następnie dołączą do nich ? Biorąc również pod uwagę mentalność ludzką to nie mała ilość tibijczyków będzie żydować na runach co się w bardzo szybkim czasie odbije na drużynie.

pozdr

@Poll
Sprawa wątpliwa żeby 15 ludzi się tak runami nafaszerowało i chciało robić questa za innych ;)

No i wlasnie tu zaczyna sie rola rycerzy ponizej 110 lvla,moga run nakupic "pakerom" i ponosic z dobra organizacja dadza rade.Przynajmniej 3 osoby powinny uhac dashe bo to ona bedzie w pierwszej linii odpowiedzialny z luring pojedynczych plebow;p maja troche przewalone z tym ze to bedzie wielonarodowsciowa mieszanka ludzi a na Ventirllo K'K bedzie tylko z hiszpanami,br i wszystkimi innymi latynosami (hiszpanski zapewne od portugalskiego niewiele sie rozni)wszystko zalezy od organizacji,jak bedzie chujowa to szybko przerwa questa

Auronell 05-05-2007 13:27

wszyscy Ci którzy twierdzą że team K'k nie da rady niech lepiej sie zatkaja, bardzo prosze, bo mnie mdli slyszac takie teskty typu
" za duzo ludzi, za malo sorcow,same nuuby itp"

damy rade bo ja tam jestem!!! B)
i cave ratow tam nie ma wiec jest dobrze :evul:

Dewyth 05-05-2007 14:06

Kiedy startujecie ? :P gl w każdym razie

Koszyk 05-05-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dewyth (Post 1410237)
Kiedy startujecie ? :P gl w każdym razie

hmm chyba nie prędko... :P zapewne K'k studiuje na pamiec calego PoI ogladajac filmy z niego

Auronell 05-05-2007 14:50

z terminem jest problem bo K'K nie chce tak szybko isc
ale znowu duzo ludzi chce min. i ja troche go ponaglam moze cos z tego bedzie ;)

btw. tez studiuje filmiki co chwile jak nowy jest to go calego przegladam :]

Dewyth 05-05-2007 15:05

Aldora Poi quest też studiowałeś? hehe, wątpie że całego obejżałeś xD bo trwał kurewsko długo :D

Mordor 05-05-2007 16:51

No i o to chodzi, żeby przestudiowac filmy i miec zapiete wszytko na ostatni guzik a napewno damy rade ^^, wkoncu musimy udowodnic wszytkim nie dowiarkom ze mamy dobry team !;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24.