![]() |
Fuck yeah! Interia podskoczyła do 65.00, a Prokom do -6.00 (to dobrze ze względu, że było -32.00)!
Sprzedawać Interię? EDIT: NO KURRR, Interia była na 65 teraz jest na 15! Noż cholera jassssnaaa! |
@up,
Serwisy internetowe raz rosną, raz spadają. Nie idzie przewidzieć co dalej się stanie. Radziłbym inwestować w coś bardziej stabilnego. W spółkę, której przychody można łatwiej przewidzieć. Odp. Sprzedaj Interię i do niej nie wracaj. |
Hoop ładnie leci w górę, 306 zł w przód. Nie sprzedaje na razie x)
Jak wysłałem zlecenie kupna akcji, to kiedy zostanie ono zrealizowane?. |
Po spadku Orlenu poszedł w końcu w górę. Co prawda nadal jestem na minusie, ale nie sprzedaję będę czekał. Dużych strat nie ma.
|
Lotos ładnie idzie w górę. Teraz na 50 akcjach mam 97.50 PLN zysku. Przed chwilą było 95 ;] Jak myślicie, sprzedawać czy jeszcze czekać?
|
172zł zysku na akcjach. Aktualnie modlę się by Hoop podskoczył o 1,4% ponieważ ciągle ciążą mi te feralne akcje kupione bo zbyt wysokiej cenie, a getin ciągle pnie się do góry, aktualnie z dzisiaj tylko 0,5% ale łącznie to już prawie 4 :) Zaś jak obserwuję akcje żywca, które ciągle lecą w dół, browarnictwo na razie nie jest pozytywną inwestycją...
|
@up,
Gadasz, Żywiec przed chwilą ostro skoczył. Jest dobrze, niedługo będę na + z nim. Na razie miałem na nim tylko 800zł zysku. |
LOTOS pnie się ostro w górę już +1.01 ale jeszcze nie sprzedaje
|
Cytuj:
btw, hoopik niestety spadł pod wieczór więc swój manewr transakcyjny muszę przełożyć na poniedziałek :| |
Z 4 pewniaków 3 poszły w dół
Ale PKOBP poszedł w górę! |
Lotos +4,32 ;>
Prokom i Żywiec stratny Zapamiętać: Nie stosować się do rad z forum ;< |
Dziś się zarejestrowałem. Zainwestowałem w Hoop, Novite, i PKOBP. Zyskałem 75 zł.
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAaa...
Wszystko jeszcze wczoraj było ładnie - 150zl na plusie. Dzis patrze - 60zl straty. kuźwa. wszystko w dół i to porządnie... |
Coś mnie podkusiło, żeby LPP kupić. 482zł w dupę : ( A TravelPL w idealnym momencie sprzedałem bo właśnie ma -15% ; )
|
Cytuj:
|
Hoop zrobił hoop a ja przeoczyłem moment gdy było ładnie na plusie i jestem 600zł w tył... -.-'' muszę to odbić sobie na GETINie
|
Ja zainwestowałem pieniążki w akcje ABPL i jak na razie całkiem nieźle na tym wychodzę :P
Tylko trochę przejechałem się na akcjach SkyEurope. Dopiero teraz sprawdziłem, że ich akcje pikują w dół. |
Budimex -6.76 %
Prokom -9.29 % Zywiec -3.38 % ;( |
A ja Warta, Indykpol, 13Fortuna, Netia. Przed chwilą się zarejestrowałem;d Ciekawe czy b.dużo strace xD
PS: Ile trwa czas wykupywania aukcji, co? Mniejwięcej? Edit: Fortuna zaczęła spadać i zdążyłem zrezygnować z kupna ;) @down: jeszcze nie kupione, tylko czekam aż się kupią więc zdążyłem anulować, dzięki. To powie mi ktoś ile mam czekać aż będą kupione? I czy mostalplc sie opłaca?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |