![]() |
4 rzeczy
po 1. arterossy sobie nie pogra i to juz moge powiedziec po 2. rexisy przegraja bo to juz widac ze przegraja po 3. gothica zostal sellniety za 650 Euro do ab'by(mi tez proponowano kupno ale kupowanie charow sux, lepsze sprzedawanie:p) po 4. na new servie ktos bedzie rzadzic ale to raczej juz przedzej bede ja i ekipa z aurey (bekas itp) niz rexisy, bo kazdy glupi potrafi byc bogaty jak juz ma wladze , a rexisy na nowym swiecie czym beda sie roznic od innych pg? NICZYM a ich pvp to jakas zasrana legenda bo juz widac ze padaja jak muchy a zunri to juz wogole n/c |
Cytuj:
Punkt 1 - Jesli wygramy to tez bede sie o to staral '] Punkt 2 - "To byl tylko poczatek". Moze mieli lagi, moze byli za pewni siebie Itp. Punkt 3 - Nie moj biznes ;] Punkt 4 - Rexis nie ma zadnego Pg (Pg to jest Caramban). Po prostu wywalali ze spawm. |
Cytuj:
PS No i podzieli sie ktos filmikiem z tej bitwy, gdzie 4 Rexis pada? |
Zauwaz ze rexis nie maja wysokich lvli jak na fakt ze askara to server ktory powstal dokladnie 19 miesiecy temu. Jesli ja bym mial troche kaski i non stop wolne vdl edl itp jak oni mieli na askarze (bo mam nadzieje ze ten porzadek sie skonczy) to recze ze wbilbym 150 lvl w max 3-4 miechy.
Zreszta gothica jako jedyny z rexis wykorzystal te mozliwosci... Zunri itp rzadza tylko dlatego ze askara jest podzielona na kumpli rexisow , polakow ktorzy chca cos zrobic zeby ta pierwsza grupa nie grala i polaczkow ktorzy boja sie wojny i nie chca wastowac chara ktory MISZCZOSKO tyrali przez te 19 miechow. Co do Carambana... na 312hr (za kwiecien)online to moglby duuuuuuuuzo duuuuuuuuuuuzo wiecej expa wbijac niz wbijal no ale fakt... jak juz mu sie chce expic to potrafi :P |
Cytuj:
Np. Każdy miał ustalone gdzie będzie expił i jak ktoś się wbijał nie proszony to tylko wołali się nawazajem i team powiedzmy 30+ vs 42 knight ~ kto wygra ?? Było na jakimś serwerze (pseudo gildia) Cytadela bodajże, składająca się z 3 osób: "Dotkniesz jednego, dotkniesz całą trójkę." |
No byla ekipa z innego serva ;p a dokladniej z eterni ale ze nic nietrwa wiecznie to ich panowanie na askarze dobiega konca bo lduzie przestali sie ich w koncu po tych fragach bac i dolaczaja do pokemonow
|
Cytuj:
to nie pozwalalo. |
@Emir
róbcie filmy z battle bo bym se poogladal ;d |
W sumie to chcialbym zeby new server powstal bo teraz na askarze sie narobilo troche syfu i zanim rexisy przegraja war to minie pewnie z 5 miechow zwazywszy na ich budzet i nie bedzie mozna calkiem bezpiecznie expic;S
Jest za to jeden pozytyw ze mozna robic bad evul PA i sobie zarobic troche, tak jak ja dzis na polaczkach :D |
Cytuj:
Co do krecenia filmow na pewno znajdzie sie osoba ;] |
Cytuj:
|
To się podziel z innymi.
|
no przydalby sie link z opena na drashi
|
Ja bym na Askarze po wojnie przede wszystkim Banks Family wytępił, bo oni się czepiają nawet jak się ma reason ...
|
A ja nie chce zeby bylo tak jak jest teraz na askarze powinno sie tempic polaczkow co umieja jedno slowo po ang. MASZ REASON MASZ REASON?
Zabil cie? i chuj odrobisz to w 3 godziny i bedzie dobrze, po to oni maja 80 lvle+ zeby zabijac takich co maja 30+, taka juz jest ta gra... a ze rexisy przyzwaczyily ludzi ze nie mozna sie nawzajem klepac itp to juz ich problem :P Na wszystkich serverach pvp (oprocz askary) jest tak ze klepiesz sobie kogo chcesz .ewentualnie do prota tego co chcesz lac zagadasz co jak kiedy dlaczego... Nie wyjezdzasz z ss ktore moga byc zfakowane bo to nie ma sensu, a pa jest i bedzie =] |
Ciekawe jak sie tam wojna zakonczy...
|
"Once turned into dust Arymen has reborned again, The world shall thirll under thier steps... They are coming...
The guild was founded on Askara on May 13 2007. It is currently active." NiCe Askarian ;] |
Filmiki będą, tylko że pózniej a nie tak jak ostatni , dałem kumplowi to już all mają :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |