![]() |
Gadurian dead. Poza tym dzisiaj rano HH i pare polaków z GIPO zaatakowali Arioca, jednak bez skutku, poza tym Vice'Roy dead w ostatniej minucie przed game save.
|
Cytuj:
|
z default lolasie
|
2 dni mnie niebyło i już tyle nienawisci na forum :(
|
Cytuj:
|
Nyxe czemu ten typ z galany nieprowadzi war statistick Tylko HIHAM lol ?
|
.
@Coolio s
Bo ten gosciu gdzies wyjezdza w pizdu na 3 tyg. i nie moze. ;P Niech ten hujham czy jak mu tasm prowadzi, niech se dodaje fragi, niech se dodaje gildie ktore "sa" z nami, jak im to poprawia humor, niech se beda te staty, zreszta tu nie chodzi o fragi. Dopoki jedna strona trzyma druga w pz i jako-tako expi, to ta wlasnie strona wygrywa ;). Good luck both sides, wish we'll ahve some open battles! Signed, Wezu. |
dobra przejol jakis 126 elite knight i on prowadzi fragi :-)
|
szykują się jakieś open battle : P ?
pozdrówki dla ELYSI!! i GIPO xd |
hiho
no mnie też chwile nie było dzieje sie cos ciekawego? bedzie jakiś OB? Pozdro 600 4 all |
Elivines padl, podobono jak noob, nie wypytywalem sie, ale chwile przed deadem latal z Grorlamem po thais, wiec przypuszczam, ze Tras go dorwal w miesice;]
|
Kto ma NG ten ma większe szanse B)
|
Cytuj:
@Topic Moze nie padl jak noob, ogladalem filmik i wydawalo sie ze zlapal laga i w ogole nie docenialem dmg od trasa, ciezko sie wyuchac z jego burstow+sd, a jeszce vozzo tam byl;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Collios:baby: Hmhm żal mi ciebie...kupiłeś konto... eq dostałeś od kolegów a potem chciałeś odejść w wielkim stylu i zrokowałeś chara, a w wojnie byłes dlatego że miałeś rl w Virtus, gdyby nie Spem i Aiwen byłbyś nikim. @ Wojna. Jakbyś chciał wiedzieć w Gipo nie jestem nie ze swojej winy, a w wojnie moge pomóc od zaraz. |
Cytuj:
2. Móglbys dac linka do Filmiku ? |
Cytuj:
To pomóż wojnie . ale widocznie niechcą zeby noobek pomagał wojnie Cya. |
Nie kupiłeś chara.. (sam mi pisałeś że jesteś new owner) a eq nie dostałeś? szłyszałem co innego :confused:
Jak tam ci idzie budowa ciała ? :D |
gadurian my hero hehehe
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |